Aracın garantisi varsa motoru değiştiriyor. Ama senden aldığı motoru temizleyip bir sonraki adama takıyor. Millette vay be adamlara bak, direkt motoru değiştirdi diyor. Yağ filtresinin temizlenmesi iş görüyor genelde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (1478. sayfa)

-
-
Yağ filtresi değişimi iş görüyorsa neden motor değişimi diyor bu servis ya, bir de 150k civarı para talep etmiş Twitter'da baya gündem oldu, baya ön yargı oluştu bende 1.2 Ler için :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ucretsiz degisim oldu nasil olmadi ? Bir cok arabanin torsiyonu degisti ucretsiz..Makyaj oncesi araclarin yani...Dun gibi hatirliyorum forumdan degisen cok oldu..Sonrasinda Yag degisimi oldu servisler farkli yag kullandilar kayis icin , makyajlida da parcalar degisti bu konuyla ilgili..
Bunun disinda 100.000 Km deviren araclar var 308 makyaj sonrasi yani, triger degismis mi sorgulamak lazim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 17 Eylül 2023; 10:49:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 2015 model 308 var. Trigeri de kendim değiştirdim. Yakıt deposu ve kanisteri de. Torsiyonu ellemedim, çatır çutur ses geliyor. Takmıyorum. Bu 3 parçada üretim hatalı. 3, 5 araçta anca değişim yapmışlardır. Bize sıra gelmedi.
2023 308 konularına bak, bire bir aynı muhabbetler dönüyor. Trigerin ufalanması, buna yapacak bir şey yok. Yağın içinde ufalanıyor demek ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 17 Eylül 2023; 12:1:45 >
Klima kapalı durumda verdi hatayı klimayı açtığımda ve kapattığımda da gitmedi herhangi bir motor çekiş problemi de yoktur anlamadım ne yapacağımı
Arayın garantisi de yoktur bakımları yetkili serviste yapılıyor
Ücretsiz Torsiyon değişimi yapılan Araç bilgisine / sahibine nasıl ulaşabilirm ?
-
Hocam forumda varsa cogu satmistir..2014 yilinda cogunlukla degistirildi..Ilk kronik sorundu..
Bende de buna benzer bir arıza olmuştu. Yolda giderken motor arızası verdi. Dinlenme tesisinde durup kontrol ettiğimde kaçak yada hararet vs yoktu. 1 saat yemek yedim hemde arabayı soğuttum ama arıza gitmemişti. Eve kadar da sorunsuz geldim, çekişinde problem yoktu çünkü. Emme eksantrik mili değişmişti.
Benim 2021 trafiğe çıkışı olan allure sportta da torsiyondan ses gelmeye başladı. Yıl bitmeden bakıma girecek araba, garantisi devam ediyor, bakalım ne yapacaklar. Buradan haber veririm
-
Bana nispeten yeni modellerde torsiyon sesi problemi pek mantıklı gelmiyor. 2016 modelini 4 farklı araçta kullandım ve 100 bine kadar değişen kmlerde sattım. Bahçe işlerimden dolayı köy yollarında da kullandım ve hiçbirinde alt takımdan ses almadım. Bu problem olmayabilir belki sizlerdeki.
-
Köpük sıkalım diyeceklerdir. 3, 5 ay sonra tekrarlamaya başlayacak.
Hele bir gidelim bakalım. Değişim talep ederim duruma göre, ne olur bilemem
Ben 30.000 Bakimi Subat ayinda Buji degisimi dahil 4000 kusur tl yaptirmistim..Bujilerin degisimi oneriliyor evet..
Eski kasa 2020 model 308 1.2 puretech sahibiyim. Start/Stop devreye girmeme sorunu yaşıyorum. Aracın aküsü zayıflamıştı ve ben bu yüzden start/stop'un devreye girmediğini düşünüyordum.
2 gün önce akü bitti. Üzerindeki akü ile tamamen aynı değerlere sahip start/stop özellikli Varta marka akü taktırdım. Akü değiştikten sonra artık arabanın start/stop yapacağını düşünmüştüm ama 2 gündür tek bir defa bile start/stop yapmadı araç. Dış sıcaklık uygun, motor sıcaklığı her türlü değeri gördü, yani tüm şartlar start/stop için uygun.
Böyle bir sorun yaşayan oldu mu içinizde ? Sebebini bilen var mı ?
Not: Araç hiç start/stop yapmıyordu değil, önceden yapıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 19 Eylül 2023; 12:33:58 > -
İlginç. Neredeyse piyasa aküsü takmama rağmen hemen olur olmaz çalışmaya başlamıştı bende. Başka bir sorun olabilir.
Merhaba arkadaşlar, 2016 1.6 dizel Classic Edition Plus 103.000' de. aracımın direksiyon kutusunun değişmesi gerekiyor. Aracımın son salıncak ve amortisor değişimini euroreparda yaptırdım. Maliyetler oldukça fazla. Serviste mi yoksa direksiyon konusunda iyi bir firmaya mı yaptırsam daha doğru olur. Sıfır direksiyon kutusu ya da çıkma olur, nasıl bir yol izlememiz lazım ? Bu konuda düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
-
Merhaba arkadaşlar,
2.el 27bin kmde 1.2 sytle tech donanım araç aldım. 35bin veya aralık ayında bakımı var. araca uzatılmış ful bakım paketi alınmış bu bakımı bedava olcak. aracı incelediklerinde bu bakımda arka disk ve balatalarda değişcek.
garanti uzatmayı sorduğumda araca 2 yıl daha garanti oluyormuş ve fiyatı 15bin liraydı bende yaptırdım. Bu garanti mi oluyor yoksa sadece uzatılmış ful servis bakımı mı oluyor? Yani motora birşey olursa ücretsiz yapıyorlar mı acaba
Garantiyi uzatmanız demek tabi ki motor arızasında firmanın sorunu çözmesi gerekiyor demek. Full servis fiyatı gibi görünmüyor bu arada.
Ben 1.2 motorda, triger değişimi erken yapıldığı sürece sorun yaşanacağını zannetmiyorum.
Bu arada yeni hibrit 1.2'lerde 136 hp ve edsc6 çift kavrama şanzıman ile birlikte trigerde zincire geçilmiş ek bilgi. Yakıtta da ciddi düşüş var, ben muhtemelen bu motorla gelen bir 308 kovalarım seneye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 20 Eylül 2023; 0:26:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X