Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
472
Cevap
38
Favori
30.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı marka/model’de bazılarında olup bazılarında olmaması mümkün. İlk gelen partilerde sorun çıktığı, diğerlerinin müşteriye verilmeden düzeltildiği söyleniyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ilkerakar İ kullanıcısına yanıt

dediğiniz doğru ama ben ilk gelen partiden alanlardanım eylül ayı, lansmandan hemen sonra yediğim kazıktan biliyorum......

ona istinaden baktım ama geri çağırmada böyle bir şey yoktu

• concordet72 C kullanıcısına yanıt
    İkinci el almıştım aracı, önceki sahibi tarafından değiştirilmiş. Cumartesi serviste sormuştum başka bir geri çağırma kampanyası var mı diye yok dediler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geri çağırma sayfasından kontrol ettim, benim aracım içinde geri çağırma bulunmuyor Ocak 2025 çıkışlı E3008GT

Ekran kapanma sorunu için hangi parça değişti bilginiz var mı?

• MUSTANG54 M kullanıcısına yanıt

bsrf beyni isimli parça,bu parça şaseye özel kodlu üretiliyormuş yaklaşık 1.5 ay fransadan gelmesini bekledik

parçayı beklerken araç sizde miydi, serviste mi kaldı?

• ilkerakar İ kullanıcısına yanıt

yok serviste değildi, sonuçta 1.5 ay beklendi,sağ ekran ve i tooggle sürekli kapanıp kapanıp açılmaya çalışıyor fakat bir türlü açılmıyordu, ancak bu süreç çok sinir bozucuydu klima yönlendirmeleri ve ısı ayarı ,radyo ...... bunun gibi ekrandan yapılan bütün ayarlar iptal durumdaydı, çok kritik bir parça,ayrıca bir şeyi daha fark ettim aracı sıfır olarak bayiden aldığımda araç saati arabayı kapatınca 03.00 konumuna geliyordu ve çalıştırınca normale dönüyordu ben bunun normal olduğunu düşünüyordum, artık o da düzelmiş kapatınca da saat normal bir şekilde açılıyor

bir de eskiden klimada üfleme görseli eskiden hareketli dalgalanma şeklindeydi ,yeni halde üfleme yönlerinde sadece sabit görsel var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concordet72 -- 22 Ocak 2025; 11:17:52 >

Ben de Pazartesiye randevu aldım, kontrol edilecek değişim gerekiyorsa ona göre randevu verilecek.

Telefonla muhatap olduğunuz çalışanlar telefonda doğru düzgün bilgi vermiyorlar, parça ellerinde var mı yok mu bilmiyorlar, değişmesi gerekebilecek parçanın ne olduğundan bile emin değiller, sadece kontrol için randevu ayarlıyorlar.

Sorunlu konu büyük ihtimalle aks mafsalı ama, ne derecede sorunlu, işlem nasıl oluyor... vs. hiç bir şey öğrenmedim. Bir de airbag kablo demeti ile ilgili bir konu var ama onda da ne sorun olduğu, ne yapılacağı belli değil.

Forumda bu konu ile ilgili deneyimi olan varsa paylaşabilir mi?

• Merhaba yeni 3008'de wifi açamıyorum, kapalı konumdayken açmak istediğimde imleçin sağa geçmesi ve açık yazması lazımken ortada kalıyor ve hala kapalı yazıyor. Benzer sorunu yaşayan başkası var mı?

YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL)

• Wifi bendede ortada kalıyor. Normalmi bilmiyorum (5008 GT hybrid). Bende de yazılım güncellemesi sonrası 360 derece kameranın ön kısmı sürekli olarak karanlık gözüküyor. Bu sorunla karşılaşan var mı ? (yazılım güncellemesi 23 Ocak 2025). Birde direksiyon izasından araba çalışır vaziyette fakat motor stopdayken duyulan ketılda su kaynama sesi tarzı bir ses geliyor. Bu sorunlarla karşılaşan oldu mu?

YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL)

YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL)

• erditan E kullanıcısına yanıt

aynen bende de öyle kalıyor

Bundan önce 208 im vardı onda sorunsuz bağlanıyordu, bir ara servise uğrayınca söylemek lazım demek

• Bendede wifi açılmıyor hep kapalı konumda 1.2 hibrit allure

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dgn1234 D kullanıcısına yanıt
    Stop edince olan sese baktım hocam benim araçta da var

• evetttt yeni bir problemimiz daha var artık......

geri görüş kamerasından su damladığını farkettim bu sabah , bunu yaşayanlar ya da farketmiş olanlar el kaldırabilir mi? yoksa yine bana özel bir arıza mı bilemedim, bir süre takip edip servise göstericem galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concordet72 -- 28 Ocak 2025; 11:27:49 >
    Araçta geri görüş kamera temizleme özelliği var. Bunu kullanmış olabilir misiniz? Bu özellikten haberiniz var mıydı bilmiyorum.

• Antabi78 A kullanıcısına yanıt

evet bilmez miyim hemde kullanıyorum, örneğin bugün hiç kullanmadığım halde kameranın yanındaki fıskiyeden çok az su damlıyordu bunu demek istemiştim,siz de gözler misiniz böyle bir durum var mı?

Dikkatli bakmadık ama bakıp bilgi vereyim.

• Merhaba Dostlar,

Ekimden beridir Hybrid GT versiyonunu 3500 km dir kullanmaktayim. Bu yorumu yazmadan once tum sayfalari okudum. Merak ettigim bir kac konu ve bendeki hatadan sizlere bahsetmek isterim.

1. Oncelikle aracin kullanim klavuzunu baya bi hatim ettim. Youtube uzerinden videolar izledim. Fakat aracin kolay inis-binis destegi olup olmadigini pek anlamadim. Yani araci durdurdugumda koltugun otomatik geri gelip calistirdigimda kaydettigim konuma gelmesi konusu. Normalde hicbiryerde bununla ilgili bir bilgi yok. Ben de aracta boyle bir fonksiyon olmadigini dusundum. Fakat 2 youtube videosunda bu konuda bilgi duydum ve gordum. Bir tanesinde videoyu ceken kisi kolay inis binis desteginin oldugunu sadece soyluyor. Digerinde ise videoda araci calistirir calistirmaz koltugun kaydedildigi konuma dondugunu gordum. Aramizdan birisinin bu konuda bilgisi var ise beni aydinlatmasini rica ederim.
    2. Surucu koltugunun sol yaninda bulunan koltuk ayar butonuna bastigimda bazen hata veriyor cogu zamanda ise 3-4 kere bastiktan sonra menu ekranda aciliyor. Bu tarz bir hata alan oldu mu aramizda ?
    3. Bagaj kapagini kapat butonuna basmama ragmen kapanmadigi bir senaryo oldu. Hatta ben bunu farketmeyip araci calistirdim. Uyari da vermedi. AVM otoparkindaydim hafif ilerleme ile bagaj kapagini ustteki demire surttum. Maalesef boya kalkti. Bu tarz bir durumda bagaj kapagi acik diye uyari vermesini bekledim. Bu tarz bir hata yasayan oldu mu aramizda ?
    4. Apple bir telefonum var. Apple Carplay i aracta kullanma ile ilgili bir problemim yok. Fakat soyle bir durum var. Google maps kullanirsam ekranin sag tarafinda mapsi gorurken apple maps i kullandigimda ekranin solunda yani surucu paneline yansitma yapabiliyorum. Baya bi arastirdim eger android kullaniyorsaniz default map olan google mapsi yine sol tarafta yani surucu tarafinda kullanabiliyorsunuz. Anladigim kadariyla apple kendi default mapini sola aktarabiliyor android ise google maps i sola aktarabiliyor. Bu konuda deneyimi olan bir arkadasimiz var midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xcalibure -- 30 Ocak 2025; 16:15:59 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.