Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64.021
Cevap
648
Favori
2.665.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Koltuk ısıtma hangi donanım ve ya opsiyonda mevcut ?
    Bir de gözüme sıcaklık biriminin C değil de F de ayarlı olması takıldı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraftaki araç gt line büyük ihtimal. Grip kontrol görünmüyor. 2008 de olup 3008 de olmaması gerçekten garip:(
  • Raffaele Campusyoutube
    Nuovo SUV Peugeot 3008 - Grip Control
    https://youtu.be/fPprQZiEtxo

grip control

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rektall -- 17 Ekim 2016; 17:56:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkoptimus

Hocam tek dert 5 bin tl ise siz alırsınız o arabayı

Hocam eski mesajlarda 130 130 diye diye oyle yazmisim 125 126 ya gelirse alirim cunku 9.000 tl ucuza tucson var grip control var diye kendimi avuturken gelmemeside etkiledi turkiyeye getirme parfum donanimini grip control koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 17 Ekim 2016; 17:56:15 >
  • Grip kontrol nasil getirilmez ya akıl mantik almiyor yok boyle birsey

• cansermo C kullanıcısına yanıt
    C/F degisimi kesin vardir ayarlarda.

• Grip control kullanan var mi arkadaslar ciddi bir fark yaratiyor mu?
    Bu konuya yazan arkadaşlar bir iki kez kullandıklarını yazmış, o kadar elzem değil diye anlıyorum buradan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem Bey fotoğraflar için teşekkürler. Fakat insan orta konsolda grip control göremeyince üzülüyor. Hiçbir araca konulmamasinin bir açıklaması var mı acaba? Yoksa tek amaç fiyatı uygun tutabilmek mi ?

• Blueye kullanıcısına yanıt
    Tabiki de vardır da F de olması dikkatimi çekti sadece.

• Mf Automobilesyoutube
    Peugeot 3008 2018
    https://youtu.be/SgkJxCnq-JQ

3008 şuana kadar ki en hareketli videosu sanırım .
    3.40 da torpidodan çıkardığı şey ne ?

• Hocam belki kokudan başımız dönsün de diğer eksiklikler gözükmesin istiyorlardır

• bayucuz kullanıcısına yanıt
    3008'de var ama Türkiye getirmiyor, büyük ihtimalle fiyatı daha fazla şişirmemek için. Fiyatı nasıl düşürecek, birşeylerde çalarak... Dediğiniz gibi 2008'in nerdeyse tüm modellerinde var.

Ayrıca çarpışma önleme sistemi gibi sistemlerde gerçekten fark yaratan sistemler ama getirmeye yanaşmıyorlar. Bunun standart olması rakiplerine göre çok ciddi fark yaratacak ve tercih sebebi olacaktır. Şu anda Mercedes'de A seriside dahil olmak üzere tüm modellerde bu sistem standart özellik.

Bende eşimin İbiza aracını değiştirmek istiyordum ama bu konuşulan fiyatlarla pek mümkün görünmüyor. Eğer böyle olursa 2008 bakacağım ve oradaki tercih sebebim grip kontrol ve çarpışma önleme sistemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cansermo

3008 şuana kadar ki en hareketli videosu sanırım .
    3.40 da torpidodan çıkardığı şey ne ?

Buzluk diyesim geliyor..sanki kokuların konulduğu bir ünite. Aklıma başka secenek gelmiyor

Nasıl bir çekim ise başım döndü valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkoptimus

Hocam belki kokudan başımız dönsün de diğer eksiklikler gözükmesin istiyorlardır

Güzel tahmin Eyy pejooo sesimizi duy arabanın en dolusunu 125.000 tl yap grip control koy buraya reklam verdiyseniz mesajlarımızı okuyorsunuzdur.
  • 3008 gtline 3 kullanıcısına yanıt
    Bana da kokuymuş gibi geldi.
    Bir de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama videodaki manuel araçta grip control varken otomatik olanında yok sanırım. Sadece Manuel şanzımanlarda grip control olabilir mi ?

• YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

21 EKİM SAAT 18:00 İLE 21:00 saatleri arasında YENİ PEUGEOT 3008 tanıtımımıza hepinizi bekleriz.

PEUGEOT MEPA OTOMOTİV TEL: 0212 698 44 44 DHL:136 HÜSEYİN YEŞİLTAŞ.
    Sanmam..Önceki aracım 3008 di. Otomatik ve Grip control vardi

• bjkoptimus kullanıcısına yanıt
    parfüm değil de fiyatlar zaten benim başımı döndürdü bazı arkadaşları iyice sarhoş etmiş hocam , 2 ay sonra eski model sayılacak , alt versiyonunda hatta bırak alt versiyonu komşumda ilk çıkan partner tepe gibi ticari aracında bile bulunan grip kontrolü ''prestij aracım olacak , tüm ön yargımı kıracak'' dediğin araca koymuyorsun...
    ....
    daha adam gibi testi tecrübesi bile olmayan bir pejoya 110 uyar diye düşünmüştüm ama 100 bile fazla .daha öncede yazdım mevcut aracımdan su çıkmadı . bir süre daha bekleme zamanım bol o arada bakarsınız tiguan 1,6 dizel otomatiği getirir ,yada qq performans törpüleyen sanzımanını düzeltir .pek ümidim yok ama kuga belki farklı gelebilir vs.
    en önemlisi 3008 suv iyi kötü bir tecrübe kazandırır insanlara .şu an hemen alıp aklımda 1001 tane soru işaretiyle pejoya bineceğime , maddi olarakta muhtemelen bir sürü zarar edecegime gidip sorunsuz araç alırım.zarar etmem.
    saolsun pejo bütün sempatimi bir haftada kaybettirdi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha_81 -- 17 Ekim 2016; 19:00:56 >

• 2008 lerde otomatik versiyonlarda yoktu.Sadece dizel manuellerde vardı.Şuanki aracım 2008 Classic edition da var ama deneme fırsatım olmadı.Kar yağışında göreceğiz.2008 de makyajdan sonra durum ne bilmiyorum.Güncel kasa 3008 de dizel otomatiğinde mevcut

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.