Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (2478. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
64.423
Cevap
647
Favori
2.712.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24762477247824792480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İki araç konfor anlamında çok farklı.

Ama malum galaksiler üstü vergi sistemi nedeniylr ve kurdan dolayı oluşan 200bin e değer mi ona siz karar verin.

Bu sorunun cevabıni vermek zor artık...

Bu paralara araba alınır mı, onun cevabo ayrı zor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam her yıl değer mi diyoruz ama her yıl %50 koyuyor arabalar üzerine. Ülkenin gerçeği enflasyon.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modjox

gostergede bu uyari yok sadece aynada

Teşekkürler. Herhalde bizim modellerde böyle kadranda aktif işareti yok demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Kör nokta

Hocam aynalarda sarı ışık var ama kadranda kör noktanın aktif olduğunu gösteren yeşil ikaz uyarısı yok.

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: forumcux

Hocam aynalarda sarı ışık var ama kadranda kör noktanın aktif olduğunu gösteren yeşil ikaz uyarısı yok.

Alıntıları Göster

Aracınız okla işaret ettiğiniz bölgeldeki resimdeki araçsa kör nokta aktif.Bu resim size aitse çalışıyordur.Eğer aracınızda kör nokta sistemi varsa ve o ışık yanmıyorsa ekran ayarlarından aktif edilmemiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 20 Eylül 2021; 1:22:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Aracınız okla işaret ettiğiniz bölgeldeki resimdeki araçsa kör nokta aktif.Bu resim size aitse çalışıyordur.Eğer aracınızda kör nokta sistemi varsa ve o ışık yanmıyorsa ekran ayarlarından aktif edilmemiş olabilir.

Alıntıları Göster

Bizim ekranımızda o okla işaret ettiğimiz yeşil bölge yok.. Ama yan aynalarda sarı ikaz ışığı var. Araç 2021 ALLURE + GÜVENLİK PAKETLİ.. O işaretlediğim yeşil aktif ışığın neden olmadığını anlamadım (ayarlardan kör nokta "ON")

• emrahefendi E kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi hesabı kendiniz yapın..

Konfor olarak çok farklı iki araç.

Gtline Dan geçtim çünkü. Zira gtline da da yalıtım diğer 3008lere göre bir tık daha iyi.

DS de

Süspansiyon konforu, arka amortisör bağımsız olması, yüksek olmasına rağmen 3008e göre daha dengeli ve yoltutusu daha iyi bir araç. Tüketim değeri de 3008 1.6 Dan çok farklı değil hp ve ağırlık /boyut farkına rağmen.

İç kabin tasarımı ve malzeme kalitesi zaten kıyaslanmaz.

Donanım olarak da oldukça başarılı.

225hp lik motor ve eat8 ise son derece uyumlu. Hem performanslı hem keyifli bir sürüş var.

Bu arada dizel düşüyorsabiz ds7 de 1.5 Motora bulaşmayın derim. Araç gitmiyor :) tüm ds keyfini öldürüyor onu bilin.. Tr de ki dizel candır kafasıyla alınıyor ama o segmente çıkıp ds ye 1.5 dizel motor takmak hiç akıl karı değil.

Bagaj hacmi benim. İçin önemliydi son derece geniş.

İhtiyaçlarımı karşılayan premium marka bir araç aynı donanımlar ile 1.2 milyondan başlıyor şu an :)

Hatta daha fazlası.

O şekilde bakarsanız aslında tek alternatif ds7. Fakat marka bilinilrigi az olduğu için çoğu insan farkında değil.

Emin olun, marka daha da bilinir hale geldiğinde bu araca daha fazla fiyat bicecekler..

Benim aldığım fiyata şu an 3008 gt yi geçtim Allure alamazsınız:)

Sıfır araçlarda 24 saat test imkanı var ds7 de bulunduğunuz şehirde ds store var ise onu deneyin derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 20 Eylül 2021; 8:8:14 >

• Arkadaşlar selam,

Aracımın iç döşemesi açık renk ve kapı tutamağında aşağıdaki gibi küçük bir soyulma mevcut. Bu soyulma ile ilgili ne yapılabilir sizce ?

Servis bu konuda bir şey yapar mı ?

İnternette kapı döşeme/trim boyaları satılıyor. Açık gri rengi alınıp rötuşlanabilir mi acaba ?

Facebook grubunda birisi oto boyacıya bu renk boya hazırlattırıp rötuşlamış ?

Sizce en mantıklı yol nedir ?

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt

Aracın garantisi devam ediyor ise değişim yapılır.

Etmiyor ise o parça pahalı bir parça değil servise fiyat sorun, garabti biteli çok olmadıysa indirim isteyin..

Pahalı gelirse yine de, aynı tondan boyanabilir

Rotus yapmayın belli olacaktır. İç parça zaten komple boyayın. Boyamadan önce rengi plastik bir parça da deneyin kuruduktan sonra renk uyumuna bakın döşeme ile çok farklı olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 20 Eylül 2021; 10:45:30 >
  • PSA bu süreci yönetmek te çuvalladı.. Neyin ısrarı hala gerçekten anlamak zor..

Üretim hatası var açık net.. Folyo kaplayalim önerisi nedir ya.. Değer kaybını ödeyeceksin, araca piyasa şartlarında geri alım garabtisi vereceksin konu kapanacak...

Şu an sağır sultan duydu.. Bile bile c5 alır mu bu insanlar.. Koskoca firmalar r nasıl böyle hata yapıyor anlamak mümkün değil...

Binlerce araç da değil ki bu.. Harcayacagin para kaybettiğin itibarın yanında hicbirsey.

Birde merak ettim bizim premium cu da konvoyda miydi :)..

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONUA Haberyoutube
    Bilinen bir firmaya ait otomobillerinin gizli ayıplı çıktığını iddia eden bir grup, mağduriyetlerini duyurmak için Maltepe'den Yenikapı'ya konvoy oluşturdu. Sıfır araçlarının tavan kısmının boya attığını belirten aynı marka araç sahipleri, Maltepe Sahili'nde bir araya geldi. Toplanan 16 otomobilin sahipleri, gizli ayıplı olduğunu iddia ettikleri araçlarıyla mağduriyetlerini duyurmak için konvoy oluşturdu. Araç konvoyu Bağdat Caddesi, Kadıköy Rıhtım, Harem Sahil yolu, Üsküdar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Beşiktaş, Karaköy, Eminönü ve firma bayisinin bulunduğu Yenibosna güzergahından Yenikapı'ya ulaştı. Araçlar, çevredekilerin dikkatini çekmek için zaman zaman korna da çaldı. YENİKAPI'DA BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI Araç konvoyu son olarak Yenikapı'da toplandı. Grup adına açıklama yapan Atilla Özkan, "Firmadan almış olduğumuz sıfır kilometre araçlarımızın tavan boyasında oluşan deformasyon, soyulma ve boya atmaları neticesinde araçlarımız değer kaybetmekte olup sorunun tavanda olması, aynı zamanda araçlarımızın satışında engel olmaktadır. Yaşadığımız ülkenin piyasa dinamikleri ve piyasa yapıcıları tarafından, tavanı kusurlu ya da onarım görmüş araçların maddi değerleri hesaplanamamaktadır. İkinci el ticareti yapan hiçbir kurumsal firma tavanı işlem görmüş araçlara fiyat teklifi dahi vermemektedir. Aracı bize satan firmanın bayileri bile tavanı sorunlu araçları takasa kabul etmemektedir. Bizlere yapılan tüm tekliflerde firmanın karlılığı ön planda tutulmuştur. Buradan Cumhurbaşkanımıza ve Ticaret Bakanlığımıza yardım talebini yineliyoruz. Biz mağdurlar bu araçları vatandaşlık görevimizi yerine getirip tüm vergilerini ödeyerek satın aldık. Mağduriyetimizin giderilmesi için konunun üzerine eğilmenizi ve bizlere yardım elinizi uzatmanızı bekliyor olacağız" dedi. "ARAÇLARIMIZIN DEĞER KAYBI DEVAM ETMEKTE" Amaçlarının yaşadıkları mağduriyeti kamuoyuyla paylaşmak olduğunu söyleyen Özkan, firmanın sorunlu araçların satışına devam ettiğini, firma hakkında savcılığa şikayette bulunduklarını ve soruşturma açıldığını öne sürdü. Özkan, ayıplı araçlarıyla ilgili dava süreçlerinin devam ettiğini, bilirkişi raporlarının üretim kaynaklı hata olduğunu belirttiğini ileri sürdü. Özkan, firmanın çözüm önerisi olarak tavanların folyo kaplanmasını sunduğunu ancak bunun sorunu üzerini kapattığını da ifade ederek "Araçlarımızın değer kaybı devam etmekte ve biz halen çözüm aramak peşindeyiz. Misliyle değiştirilmesi, bu yapılamıyorsa piyasa koşullarının el verdiği derecede değer kaybı bedellerinin müşterilere tahsis edilmesini talep ediyoruz" dedi. Kanalımıza Abone Olmak İçin : http://turkuvazvideo.com/qk2smd Sosyal Medya https://www.facebook.com/ahaber.com.tr/ https://twitter.com/Ahaber https://www.instagram.com/tvahaber/ #Ahaber #Haber #AyıplıAraç
    https://www.youtube.com/watch?v=UaD7DdGR3tk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 20 Eylül 2021; 10:56:48 >

• acquiles A kullanıcısına yanıt

Garanti devam etmiyor hocam maalesef. Araç 2017 model, aralık trafiğe çıkışlı.

İlk olarak servisle görüşerek parçayı değiştirme şeklinde çözmeye çalışayım. Servisle olmazsa rötuşlama seçeneğini düşüneceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumcux

Bizim ekranımızda o okla işaret ettiğimiz yeşil bölge yok.. Ama yan aynalarda sarı ikaz ışığı var. Araç 2021 ALLURE + GÜVENLİK PAKETLİ.. O işaretlediğim yeşil aktif ışığın neden olmadığını anlamadım (ayarlardan kör nokta "ON")

Alıntıları Göster

Allure da güvenlik plus paket yazıyor teknik föy de ve kör nokta gözüküyor.Ekranda kör nokta yazıyorsa vardır.on-off deneyin yada servise bir sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: acquiles

PSA bu süreci yönetmek te çuvalladı.. Neyin ısrarı hala gerçekten anlamak zor..

Üretim hatası var açık net.. Folyo kaplayalim önerisi nedir ya.. Değer kaybını ödeyeceksin, araca piyasa şartlarında geri alım garabtisi vereceksin konu kapanacak...

Şu an sağır sultan duydu.. Bile bile c5 alır mu bu insanlar.. Koskoca firmalar r nasıl böyle hata yapıyor anlamak mümkün değil...

Binlerce araç da değil ki bu.. Harcayacagin para kaybettiğin itibarın yanında hicbirsey.

Birde merak ettim bizim premium cu da konvoyda miydi :)..

A Haberyoutube
    Bilinen bir firmaya ait otomobillerinin gizli ayıplı çıktığını iddia eden bir grup, mağduriyetlerini duyurmak için Maltepe'den Yenikapı'ya konvoy oluşturdu. Sıfır araçlarının tavan kısmının boya attığını belirten aynı marka araç sahipleri, Maltepe Sahili'nde bir araya geldi. Toplanan 16 otomobilin sahipleri, gizli ayıplı olduğunu iddia ettikleri araçlarıyla mağduriyetlerini duyurmak için konvoy oluşturdu. Araç konvoyu Bağdat Caddesi, Kadıköy Rıhtım, Harem Sahil yolu, Üsküdar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Beşiktaş, Karaköy, Eminönü ve firma bayisinin bulunduğu Yenibosna güzergahından Yenikapı'ya ulaştı. Araçlar, çevredekilerin dikkatini çekmek için zaman zaman korna da çaldı. YENİKAPI'DA BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI Araç konvoyu son olarak Yenikapı'da toplandı. Grup adına açıklama yapan Atilla Özkan, "Firmadan almış olduğumuz sıfır kilometre araçlarımızın tavan boyasında oluşan deformasyon, soyulma ve boya atmaları neticesinde araçlarımız değer kaybetmekte olup sorunun tavanda olması, aynı zamanda araçlarımızın satışında engel olmaktadır. Yaşadığımız ülkenin piyasa dinamikleri ve piyasa yapıcıları tarafından, tavanı kusurlu ya da onarım görmüş araçların maddi değerleri hesaplanamamaktadır. İkinci el ticareti yapan hiçbir kurumsal firma tavanı işlem görmüş araçlara fiyat teklifi dahi vermemektedir. Aracı bize satan firmanın bayileri bile tavanı sorunlu araçları takasa kabul etmemektedir. Bizlere yapılan tüm tekliflerde firmanın karlılığı ön planda tutulmuştur. Buradan Cumhurbaşkanımıza ve Ticaret Bakanlığımıza yardım talebini yineliyoruz. Biz mağdurlar bu araçları vatandaşlık görevimizi yerine getirip tüm vergilerini ödeyerek satın aldık. Mağduriyetimizin giderilmesi için konunun üzerine eğilmenizi ve bizlere yardım elinizi uzatmanızı bekliyor olacağız" dedi. "ARAÇLARIMIZIN DEĞER KAYBI DEVAM ETMEKTE" Amaçlarının yaşadıkları mağduriyeti kamuoyuyla paylaşmak olduğunu söyleyen Özkan, firmanın sorunlu araçların satışına devam ettiğini, firma hakkında savcılığa şikayette bulunduklarını ve soruşturma açıldığını öne sürdü. Özkan, ayıplı araçlarıyla ilgili dava süreçlerinin devam ettiğini, bilirkişi raporlarının üretim kaynaklı hata olduğunu belirttiğini ileri sürdü. Özkan, firmanın çözüm önerisi olarak tavanların folyo kaplanmasını sunduğunu ancak bunun sorunu üzerini kapattığını da ifade ederek "Araçlarımızın değer kaybı devam etmekte ve biz halen çözüm aramak peşindeyiz. Misliyle değiştirilmesi, bu yapılamıyorsa piyasa koşullarının el verdiği derecede değer kaybı bedellerinin müşterilere tahsis edilmesini talep ediyoruz" dedi. Kanalımıza Abone Olmak İçin : http://turkuvazvideo.com/qk2smd Sosyal Medya https://www.facebook.com/ahaber.com.tr/ https://twitter.com/Ahaber https://www.instagram.com/tvahaber/ #Ahaber #Haber #AyıplıAraç
    https://www.youtube.com/watch?v=UaD7DdGR3tk&feature=youtu.be

DH'de bir başlıkta gördüm ama hangisinde hatırlamıyorum. Citroen mağdurlara 50 bin tl değer kaybı ve garanti uzatma teklif etmiş ancak mağdurların istekleri bitmeyince teklifini geri çekmiş.

• Phantom7 P kullanıcısına yanıt

O teklifi kabul etmemişler se garip tabi. Daha ne istiyon be adam :)

2 gün sonra avm de kapına biri çarpacak zaten geçmiş olsun..

Teşekkürler hocam faydalı oldu benim için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MelanchoLy - Man M kullanıcısına yanıt
    Parçanın stok kodunu öğrenip onu sipariş verebilirsiniz tabii ki
    Neticede kanunen servis 10 yıl boyunca yedek parça temin etmek durumunda
    montajını da kendiniz yapabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emrahefendi E kullanıcısına yanıt
    Şahsi fikrim değmez... 1-2 yıl içinde elektrikli üst sınıf bir modele geçmek daha mantıklı

Teklifi kabul edenlerinkini de iptal ettiler. Servise alip 2 gun sonra arayip aracini gel al firma deger kaybi odemeyecek dedikleri bile var. Olay iyice buyudu.

• forumcux F kullanıcısına yanıt
    Sanki ilk çalıştığında yanıyor sonra kayboluyor muydu ne?

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Garantiden değişim olur büyük bir ihtimalle

• 
Sayfa: önceki 24762477247824792480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.