Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (1907. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
16 Misafir - 16 Masaüstü
5 sn
62.449
Cevap
637
Favori
2.483.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19051906190719081909
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bildiğiniz üzere ön koltuklar yandan çıkıntılı yani spor tarz. Her kılıfın uymayacağını bildiğim için daha önce kalitesinden memnun kalan varsa koltuk KILIFI önerebilirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu cam çitaları yapıştırmalı mi yoksa takmalı mi ? Sağ taraf kaput tarafından çıkmış yerinden bastırınca oturmuyor, yapıştırmak mj gerek ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • clutter C kullanıcısına yanıt
    eğer sürüm android 10 değilse bölge ayarlarından türkiye harici herhangi bir avrupa ülkesi seçip deneyebilir misiniz?
  • onderd61 kullanıcısına yanıt
    Tırnaklı. Ama biraz yumuşak tırnak. Çok kolay çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakura71 kullanıcısına yanıt
    Çok denedim kaput tarafı oturmuyor sanırım yapıştırmak daha mantıklı , giderken sallanıyor uçup gidecek :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,malum arabada tek usb girişi olduğundan ve sd card girişi olmadığından navigasyonu açayım derseniz müzik dinlemek için usb takamıyorsunuz :) Çakmaklık için usb dönüştürücü aldım ama usb yi taktığımda görmedi bile, telefonu şarj ediyor ama. Bu konuda bilgisi olan var mı? Ayrıca usb belleği de taktığımda içinden sadece bir parça çıktı,sizce neden olabilir?Teşekkür ederim şimdiden,iyi forumlar hepimize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yola dolu araba ile çıkarken lastik basınçları ön lastikler 2,5 bar arka lastikler 2,9 bar yaptım(kapının oradaki değerler)
    Ufak bir çukur ya da tümsek gibi yerlerde nedense araba sanki sağa sola kayıyormuş gibi hissettim,lastik basınç ayarından olabilir mi? Nedense hiç güven vermedi daha önce leonda hiç böyle olmamıştı, yüksek araba olduğundan mıdır? Bilgisi tecrübesi olanlardan öğrenmek isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ace_81 A kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. 1.6 motor özellikle trafiksiz ortamda dikkatli de kullanırsanız çok fazla yakmıyor. Sizin değerler de gerçekten çok iyi.

    Bugün İstanbul Çamlıca’dan Bayrampaşa’ya gittim ve geldim. Yakıt verilerini paylaşıyorum. Araç 1.2 eat8 git-line dynamic.

    YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONUYENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU




  • OOgg O kullanıcısına yanıt
    Hükümet piyasayı canlandırmak için ÖTV yi düşürebilir belki. Ancak yurtdışına para gitmesini istemedikleri için şu an sıfır araç piyasasını çok da canlandırmak istediklerini düşünmüyorum. Böyle bir gelişme olsa dahi Aracımı çok uyguna aldığımı düşünüyorum. Hiç böyle bir kaygım yok şahsen 😀
  • YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yoldan bildiriyorum:) 1.6 180hp , İstanbul Trabzon istikameti, ortalama 110-120 hız ile:) hedefim 6 litreydi biraz hayal kırıklığı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onderd61 kullanıcısına yanıt
    Ben bu değeri 1.4 TSİ DSG Tiguan ile alamıyordum hocam. Ortalamam 7,5 olurdu bu hızla. Sizin veriniz gayet iyi bence. İleri de daha da düşeceğini düşünürseniz bence gayet iyi. Benim 1.2 ile şahsen 110 limitli yolda En fazla 6 litre, 120 limitli otobanda 6,5 litre olacak. Şehir İçinde en fazla 7,5 bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresinbabasi -- 30 Mayıs 2020; 15:53:51 >
  • Arkadaşlar,

    Bir süredir çabaladığım ruhsatta tek renk yazması konusunu Peugeot Müşteri ilişkilerinde çalışan bir hanım efendinin yardımı sayesinde lehime sonuçlandırdım. Hiçbir bedel ödenmeden ruhsatımdaki rengi “Gri(kum) siyah” olarak değiştirttim. Aslında ben talepte bulundum müşteri ilişkiler halletti desem daha doğru olur. Bayi bu konuda bana hiç yanaşmadı ve rampa yaptı.
  • onderd61 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar hayal kırıklığı olduğunu yol bitiminde bekliyoruz :) ben de Trabzon'dayım inşallah yazın ben de Trabzon İstanbul benzer yolculuk yaparım 1.5 dizel ile de karşılaştırırız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • herkese merhaba, malum sitede sıfır 1.6 active prime edition buldum gri renkte 250 bin tl istiyorlar ama kafam gerçekten çok karışık! Bu paket ( güvenlik paketi vs olmaması itibariyle boş geliyor ) ve motor seçeneği şu an yokluk var diye mewcburiyetten alınıyor sanırım? Yakında Dizel ve bir üst paket gelse bunlarda ikinci elde ciddi sıkıntı yaşanabilir gibi geliyor bana yanlış mı düşünüyorum
  • cagmusic kullanıcısına yanıt
    Dizel üretim azaltılıyor çok fazla gelmeyecektir , üst paket dediğinizin de bundan 40 bin TL fazla fiyata satılıyor. Ekmek köfte iliskisi her malın bi alıcısı olur merak etmeyin ;)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cagmusic kullanıcısına yanıt
    Merhaba, prime icin konusursak 1.6 180 beygir benzinli motor, Eat8 sanziman, sunroof ve anahtarsiz calistirma gibi ozelliklerinin hali hazirinda olmasi acisindan bence avantajli bir paket..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisan sonunda 1.6 prime'ı 220 ye aldığım sırada ,bayide hazır olan gtline için 295 fiyat vermişlerdi.Güvenlik paketi ,ambiyans aydınlatma vs güzel özellikler de 75 bin farkta az para değil şahsen.
  • Pannoplia P kullanıcısına yanıt
    1100 km 7.1 ile kapattık :) ama hızlı kullandığım yerler oldu tabi 1500 kilo araç 3 kişi ve Full bagaj ile geldim, biraz uğraşsam 6 ya çekebilirdim belki ama tek şoför yol yoruyor zaten , eski aracım Clio dizel bu yolu 4 litre ile geliyordu :) ama araç farkı var tabi, 3008 dizel de tahminimce 5.5 falan yakardı bu kullanıma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pacasi_camurlu kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    v17 haritayı nasıl yüklediniz. İndirdiğiniz dosyayı USB'ye çıkarıp bir de license diye klasör mü eklediniz ? Bir de license key'ini nereden bulup, indiriyoruz USB'ye
  • 
Sayfa: önceki 19051906190719081909
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.