Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (1683. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64.393
Cevap
647
Favori
2.708.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16811682168316841685
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3008 Allure selection aracım için PSA_rcc-firmware_4_084_19-1E027-6_RCC_EU-w3_eco güncellemesi gelmiş, yükleyen oldu mu herhangi bir değişiklik varmı acaba.
  • YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    O ne demek anlamadım ? Başka türlü satış da Mi var

• emrdmr1 kullanıcısına yanıt
    Gerek yok kardeşim kaputu açıp takabilirsin ancak takılması biraz zorlayabilir ampulü çıkarıp takmak biraz zordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 220 tl fiyat alan arkadaşlar özelden bayi bilgisi paylaşabilir mi?
  • Park sırasında ya da parktan çıkarken ara sıra sol tarafta wuuu tarzında lastik civarından ses duyuyorum normalden daha kalın ses çıkıyor. Bilinen bir durum mu servise söylerken tarif etmek için bir adı var mı :)

Bir de ara ara park yardımı arızası çıkıyor. Sensörleri siliyorum bazen çıkmıyor. 45 bakımı hareketli olacak.

En yakın servis en mantıklısı mıdır? İstanbul Anadolu yakası için önereceğiniz servis var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werrol -- 10 Mart 2020; 13:19:13 >
  • Bugün Trabzon bayisi ile fiyatta netleştik 1.5 dizel prime edit kırmızı için 220 bin fiyat dediler. Nuh diyor peygamber demiyorlar ne fiyatta ne hediyede..

• HomeWorker H kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben basamak hariç tüm krom eklentilerine 1.600 bayiden taktırdım.

• şu mypeugeot uygulamasını bir türlü çalıştıramadım bilmem gereken bir durum varmı bu konuda?

birde bu güncelleme işleri nasıl oluyor nerden öğreniyorsunuz güncelleme geldiğini ve kendimiz mi yapıyoruz servis mi?
  • onderd61 kullanıcısına yanıt
    Filo olabilir, ya da çözemediğimiz ve full stok olan galeriler..
    Galerilere bayi satsa bile, bunu bireysel satılacak araba içinde düşünmüyor olabilir. Yani size 20 araç geldi dediğinde 100 gelip 80 i Galerilere satmış olabilir.. Neticede, galeride sıfır km gerçekten kilometre sayacı işlememiş araç var.. Adamlar çekici ile gelip bayiden alıp gidiyor. Bu normal değil sanırım...

• rachy R kullanıcısına yanıt
    Uygualam takdiri ilahi yöntemi ile çalışıyor. Ellemeyin, arada çalışır arada durur. Çözen yok.. Çalışıyorsa update yapmayın öyle gider. Update olunca genelde sapitir daha da iflah olmaz..
    Olurda çalışırsa arada yedek alın trip leri veri kaybolmasın...

Uygualam üzerinden kontrol edebilir yada Web den yine sasi ile üye olup güncelleme kontrol edilebilir.
    Güncelleme sistem için yaklaşık 20dk harita için ekstra 30-40dk surebiliyor.
    Ufak da olsa sistem güncellemesinde usb memory, dosya bozukluğu bs kaynaklı bir hata olursa multimedia ekranın açılmama riski var. Mebcutta artık sadece minik hata düzeltmeler geliyor zaten 2 sene önceki yazılım ile mevcut arasında görsel fark yok diyebiliirz. Özellik farkı da yok.
    Şahsi tavsiyem, bakimlar da servis guncellesin yeterli..
    Hatta için birşey diyemem güncel tutmak isteyebilirsiniz ama Navi zaten hikaye.. Kullanan kaç kişi vardır.. Android auto ve carplay varken..

• quote:

Orijinalden alıntı: smoc76

Elektrikli araç alınabilirliği şu an için uzak ama konu tamamıyla şarj istasyonlarının çoğalması ile alakalı yoksa Amerika ve Kanada da gayet artan bir şekilde kullanılıyor elektrikli araçlar. Zaten otomotivin geleceğinde dizel de benzinli de yok elektrikliye dönecek. Eğer yerli otomobil söylenilen gibi 2 seneye üretilebilirse buna bağlı olarak altyapıyı da kuracaklardır. Şarj istasyonları da hızlı bir biçimde çoğalacaktır. Belki de her benzin istasyonu birkaç adet de sarj ünitesi koyacaktır pompaların yanına.

Ben devletin elektrikli araçlara ekstra vergiler uygulayacağını da düşünmüyorum çünkü bu sefer konu lpg gibi değil. Yerli elektrikli otomobile bu kadar yatırım yapıp bir de ekstra vergi koyarsan kendi ayağına sıkmak olur. Hatta bu noktada satışı kolaylaştırmak için ekstra teşvikler bile uygulayabilirler.
    Sonuçta fosil yakıt kullanımı ne kadar düşer elektrik kullanımı ne kadar artarsa dışa bağımlılık o kadar düşer.
    Inşallah dediğiniz gibi olur
    Ben bugüne kadar hep vergi ilaveleri gördüm.
    KDV
    OTV
    vs vs

Üretmeyen ülke vatandaşından geçinir.
    Kazandığımız paranın yarısından çoğu vergiye giderken.
    Bunu görmüyor olmanız hayret verici.

Iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melodramm -- 10 Mart 2020; 13:57:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız , valla bi alabilsem de araç kurtulsam şu durumdan. İnsallah bu ay da liste fiyatlarını ellemezler.

• Pannoplia P kullanıcısına yanıt
    Fiyatta netleştiniz de arac var mi ki dizel ? 1.5 ay sonra gelince aynı fiyat kalmayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: onderd61

Fiyatta netleştiniz de arac var mi ki dizel ? 1.5 ay sonra gelince aynı fiyat kalmayabilir
    Bayiler fiyat garantisi veriyor. Haziranda gelecek araçlar bile 214 den gelecek dedi benim ST.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ÖTV limitini geçmezse o fiyat evet , Peugeot %60 lik dilime geçirirse arabayı bayiler size o fiyatı veremez. Benim bayi büyük ihtimal zam yapmazlar dedi ama garantisi yok tabi. Euro 7.5 falan olursa Peugeot da zam yapar bence.

• Seat ateca 5 bin TL zam yaptı mesela 212 bin olan dizel araç 239 bine geldi aradaki fark vergi olarak devlete gidiyor.

İşte sizin st nin telefonunu verebilir misiniz? Benimki 220 den bir kuruş aşağı veremem zarar yazar karımız %0.5 e indirildi diyor... Hayır emsallerinden gerçekten tam bu benim arabam diyeceğim olsa bir dakika bu tavırlarına bakmayacağım alacağım kapora yi.. İstediğim kombinasyonu da elde edince 6 bin lira hava parasına göz yumacagım sanırım.

• onderd61 kullanıcısına yanıt
    Araç bu ay ödenecek Nisan 10 en geç teslim

• quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

Bayiler fiyat garantisi veriyor. Haziranda gelecek araçlar bile 214 den gelecek dedi benim ST.

Alıntıları Göster
    Teknik olarak mümkün değil.
    Yok biz veriyoruz diyen bayi varsa, yazılı sözleşme yapın, ve vergi dilimi değişikliği kur farkı beni bağlamaz 200 se 200 bine a aracı size koşulsuz şartsız satacağız diye yazsınlar..
    Zaten bunu söylerseniz alacağınız cevap "malesef öyle olmuyor efenim" olacaktır

Eur bazinda fouay değişmeyeceğini garanti edebilirler.
    Olası kur değişimini (belli bir orana kadar %1-2 neyse) size yansitmayiz da diyebilir.. Ama bunu asla yazılı yapmazlar..

Kur 7.2 olsun, ötv matrahı da degismesin, iki seçenek var haziran daki araç icin
    1. Fiyat paşa paşa zıplar (kur farkı +verdi dilimi farkı)
    2. Arka koltuklar opsiyon olarak çıkarılıp alt vergi diliminde tutulur

• 
Sayfa: önceki 16811682168316841685
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.