Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (1298. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
64.430
Cevap
647
Favori
2.713.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12961297129812991300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    800 fazla degil mi?

Blacksys Eagle CF100 2 Kameralı Full HD Full Box Araç Kamerası

Kullanıyorum. 350tl ye almıştım 600e dayanmış fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dualslayer kullanıcısına yanıt
    Android Auto üzerinden Google Maps'i çalıştırın. Ben öyle yapıyorum ve başka bir navigasyona ihtiyaç duymuyorum. Hatta Google Maps çok daha iyi diyebilirim. Telefondan kullandığınız için oradaki tüm favori mekanlar vs. burada da çıkıyor.
  • Hocam ben de öyle yapıyorum fakat araçta coğrafi gizlilik ayarı var büyük ihtimal cihazda gps alıcısı var ama navigasyon olmaması garip YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dualslayer -- 24 Nisan 2019; 19:10:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: badurukan

Araç içi kamera almak isitoyrum. Ankaradayım. Taktıran memnun kalan veya önerisi olan varmıdır ?
    Viofo A129 Duo kullanıyorum ben. Ön arka kayıt yapıyor. İndirim varken almıştım banggood dan. Fiyatını hatırlamıyorum ama 650-700 arasındaydı sanırım. Kendim taktım. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dualslayer

Hocam ben de öyle yapıyorum fakat araçta coğrafi gizlilik ayarı var büyük ihtimal cihazda gps alıcısı var ama navigasyon olmaması garip
    Gps standart olarak var.
    Ancak navigasyon sistemi olmadığı için iş yapmıyor.

Iyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

GPS I araç seyahat bilgilerini kaydetmek için de kullanıyor zaten my Peugeot app uygulaması için.
    Bağlantı olmasa da konum bilgilerini araç hafızasında tutuyor bu donanım sayesinde.
    Telefon ile ilk bağlantıda telefona aktarıyor.
    Ama navigasyon için cihaz komple farklı.
    Navi ki olan continental navisiz Bosch.

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    Hocam resmen bu konuda saçmalamışlar aadece konum bilgisi kaydı için gps donanımını araca ekleyip navigasyonu çıkarmak ne bileyim. Ayrıca my peugeot app la bir türlü bağlanamadım hem ios hem androidle

Anladım ankara Dikmen yokuşunda normal o zaman 😂

Ben motoru tam açamadım galiba ortalama 7.2 Peugeot 2008 aracında 5.7 -6.2 arası geziyor du ama şu An km daha yeni 4.000 km ileride biraz daha düşeceğini düşünüyorum.

• **KAAN** * kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir trend olmadı. Aldığım ilk haftada ortalama buydu. 0.1-0.2 ancak farketmistir 1000km sonrası max.
    1litre düşmez yani kullanım alışkanlıklarınız rotaniz tüketimi yükseltiyor olmalı.

Orasına bir yorum yapamadım zira GPS farklı amaçlar içinde kullanılıyor olabilir. Avrupa modelinde acil durum butonu var ve Peugeot yol yardım var ve acil durumda aracın yerini buluyorlar vs şimdi. Ondan sebep standart koymuş olabilirler belki.

Uygulama tarafında son sürüm bende de 1-2gyn çalışıp durdu son zamanlarda. Sanırım son sürümde bir sıkıntı var.
    Bir önceki surume döndüm iki gündür çalışıyor maşallah.

Bu tamamen ticari bir karardır. Navigasyonu genelde üst paketlere koyuyor otomotiv firmaları. Yoksa basit bir yazlımdan ibaret sonuçta en alt pakete bile koyabilirler isterlerse. Adamlar üst paketlerin albenisi artırmak için bunu yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FMSoft -- 24 Nisan 2019; 22:23:39 >
  • FMSoft kullanıcısına yanıt
    Navili modellerde kullanılan cihaz da farklı.
    Sadece yazılım değil
    Iki cihazın sistem yazılımlari ve versiyonları da bu nedenle farklı zaten.

• Aracımda navigasyon var ama neredeyse hiç kullanmadım çünkü trafik durumunu göstermiyor.

İstanbul da navigasyona trafik durumu için ihtiyacımız var daha çok o nedenle android auto ile bağlanıp google haritaları kullanmak daha mantıklı.

Dahili navigasyon ancak şehir dışında işe yarar ama harita wifi üzerinden anlık güncelleme almadığı için riskli olabilir.

Prime editiona peugeot app ile bağlanmıyor herhalde

• Antabi78 A kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğinize katılıyorum bende yerleşik navigasyonları sevmiyorum sürekli güncelleme almadıklarından dolayı ama android car ya da car play e ait navigasyonu göstergeye aktarabilseydik güzel olurdu

Doğrudur güzel olurdu ama ekran açısının sürücüye doğru olması nedeniyle buradaki görüntü de tatmin edici bence. Zaten navigasyon kullanma alışkanlığı edinen biri bir süre sonra sadece sesli komutlarla bile yol alabiliyor.

Active araç olup bağlanan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum.aracta Bluetooth olması yeterli

Maalesef My Peugeot uygulaması son güncellemeden sonra araç ile bağlantı kurmuyor. Ya bir önceki sürüme döneceksiniz ya da bir güncelleme ile düzelmesini bekleyeceğiz. Bu arada bir önceki sürüme dönerseniz de bağlantı için sıralamanız şu şekilde olmalı.
    1. Önce telefondan my peugeot uygulamasını açın.
    2. Uygulama açıldıktan sonra Android telefonlarda ana ekran tuşuna basarak uygulamayı arka plana alabilirsiniz. iOS için de aynı şey geçerli. Ancak özellikle bazı Android telefon ROM'larında geri tuşunu kullanırsanız uygulama arka planda çalışmayı durduruyor. Bu nedenle ana ekran tuşunu kullanmanız önemli. Ya da en kestirme çözüm uygulamayı araç bağlanıncaya kadar açık bırakmak.
    3. Telefonun blue-tooth bağlantısını açın. Eğer daha önce eşleştirme yapmadıysanız tüm izinlere onay verin. Yaklaşık 3 saniye sonra telefon araç ile eşleşince bildirim alanında zaten my peugeot simgesi çıkacak. Ancak siz daha uygulamayı açmadan cihaz telefon ile eşleşmişse, araç üzerinden blue-tooth bağlantısını kesip yeniden açmanız gerekiyor. Telefondan blue-tooth kapatıp açmak işe yaramıyor. Bu durumda aracın kontağını çevirmeden my peugeot uygulamasını açıp sonra çalıştırmak daha mantıklı.

• Allure Elegance aracıma severek taktırdığım, krom egzos ucunun müşteri fiyatı 500tl olarak güncellenmiş.(Parça kodu: 1618041180)

Sadece çerçeve olan alternatiflerine göre komplesini taktırmak güzel olabilir.

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

Bu parça ile 3008'im arkadan Gt-line görünümüne sahip olmuştu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon79 -- 25 Nisan 2019; 9:9:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12961297129812991300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.