Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (1027. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
64.388
Cevap
647
Favori
2.707.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 10251026102710281029
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolay gelsin arkadaşlar. 1.6 gt line paketi aracı sıfır aldım. Bir ay olmadı.
    Karşılaştığım sorunlarla alakalı sorularım olacaktı
    -Araçta start-stop kendilinden dewre dışı kaldı. Devreye sokma amacı ile dokunmatik ekrandan 'on' seçtikçe inatla 'off' oluyordu. Bir kaç kez tekrar edince karışmadm bende. Daha sonra hiç olmadı ama yine de sebebi neydi anlam veremedim.
    -en önemlisi ise aracı çalıştrdktan sonra dokunmatik ekranda pegueot amblemi takılı kaldı. Anarya seyrederken arka kamera açılıp görüntü gelse de ileriye doğru seyir edince yani vitesi d ye alınca dokunmatik ekran da pegueot amblemi sabit kalıyordu. Pıyano tuşlarına diye tabir ettiğimiz kısa yol tuşlarına basıp çözüm arasam da hiç bir şekilde düzelmedi. Sanki amblemde donup kitlendi. Aracı stop edip tekrar çalıştım ama yine düzelmedi. Sabah tekrardan baktım sorun yoktu düzelmişti. Benzer sıkıntı yaşayan var mı. Ya da ben mi bilmediğim bi fonksiyonu aktifleştirdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

Araçtanda foruma devam

Sevgilerle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONUYENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

bugün aliexpressten havalandırma çıkışı styling parçaları geldi. uyguladım bence hoş durdu. bu şekilde fabrikasyon olsaymış daha iyi durabilirmiş

• memocano M kullanıcısına yanıt
    Mart 2017 demi 2018 demi o fiyata aldınız ?

• Aziz Gökhan A kullanıcısına yanıt
    Start stop devreden çıkması akü voltaj problemi ile ilgili olabilir voltaj düşük ise devre dışı kalır. Ekran ise aşırı ısındığında kendini korumaya alır . veya tablet olduğundan programlarda donma yaşamış da olabilir (cep tel gibi) re start yaptığınızda muhtemelen düzelir.restart için kontağı kapatıp 4 dakika beklemeniz gerekir çünkü araç 4 dakika sonra uyku moduna geçerek elektriği keser bu süre içimde standby da kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Gökhan

Kolay gelsin arkadaşlar. 1.6 gt line paketi aracı sıfır aldım. Bir ay olmadı.
    Karşılaştığım sorunlarla alakalı sorularım olacaktı
    -Araçta start-stop kendilinden dewre dışı kaldı. Devreye sokma amacı ile dokunmatik ekrandan 'on' seçtikçe inatla 'off' oluyordu. Bir kaç kez tekrar edince karışmadm bende. Daha sonra hiç olmadı ama yine de sebebi neydi anlam veremedim.
    -en önemlisi ise aracı çalıştrdktan sonra dokunmatik ekranda pegueot amblemi takılı kaldı. Anarya seyrederken arka kamera açılıp görüntü gelse de ileriye doğru seyir edince yani vitesi d ye alınca dokunmatik ekran da pegueot amblemi sabit kalıyordu. Pıyano tuşlarına diye tabir ettiğimiz kısa yol tuşlarına basıp çözüm arasam da hiç bir şekilde düzelmedi. Sanki amblemde donup kitlendi. Aracı stop edip tekrar çalıştım ama yine düzelmedi. Sabah tekrardan baktım sorun yoktu düzelmişti. Benzer sıkıntı yaşayan var mı. Ya da ben mi bilmediğim bi fonksiyonu aktifleştirdim.
    o gün aynısı bende de oldu.ss kapatmaya çalıştım on-off arasında gidip geldi..uyarı verdi sıcaklık bilmem ne uyarısı..sonra kendi kendine düzeldi..ekran donması ben de var..takılıp kalıyor..daha servise gidemedim herzamn da yapmıyor..

Güncel multimedia yazılımı kullandığınizdan emin olunuz.

Geçmişte bu tip sorunlar daha sik rapor ediliyordu..

Stop star ise bir çok şarta bağlı. Akü voltajı, hava sıcaklığı, klima kullanımı, motor sıcaklığı, vs vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 15 Nisan 2018; 19:49:41 >
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Start-stop un sıcaklıktan kaynaklanmış olması muhtemel. Çünkü aşırı derecede güneşin altında kaldktan snra verdi o sorunu. Bu birazda bnm hatam belki. Ama dokunmatik ekran sorunu gerçekten içimi sıktı. En yakın zamanda serviste yazılımını kontrol ettireyim o halde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esk-3008

Araçtanda foruma devam

Sevgilerle
    Telefon ekranını araca yansıtmama yardımcı olabilirmisiniz aceba

• quote:

Orijinalden alıntı: Esk-3008

Araçtanda foruma devam

Sevgilerle
    Telefon ekranını araca yansıtmama yardımcı olabilirmisiniz aceba

35 derece ve üstünde stop start devre dışı kalır.

• Bu arada yeni acemilikler için kusura bakmayın. 2017 gt line

• Bulnurbur B kullanıcısına yanıt
    Durum bende de aynı hocam. Muhtemelen araç bekleme modundan tamamen kapalı moda geçerken yapıyor. Ben çok üstünde durmadim açıkçası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.parcagonder.com
    Yeni 3008 Bagaj Havuzu İnce Termoplastik Orjinal **162,29 TL**
    https://www.parcagonder.com/YENI-3008-BAGAJ-HAVUZU-TERMOPLASTIK-BAGAJ-YERLESTIRME-GOZU-ESNEK-TERMOPLASTIK,PR-1792688.html

www.parcagonder.com
    Yeni 3008 Bagaj Havuzu Kalın Termoplastik Orjinal **221,94 TL**
    https://www.parcagonder.com/BAGAJ-HAVUZU-KAUCUK-PLASTIK-YENI-3008,PR-1792687.html

Arkadaşlar bu iki üründe sanki aynısı gibi.Fakat aralarında baya bir fiat farkı var.Bu fark neden kaynaklanıyor?Siz hangisini önerirsiniz?Bu ürünlerden alan arkadaşların yorumlarını bekliyorum teşekkürler.

• www.hepsiburada.com
    Peugeot 3008 3D Kauçuk Paspas Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/peugeot-3008-3d-kaucuk-paspas-siyah-p-OTHG42779

Birde bu ürünnasıl sizce arkadaşlar?

Aracı yeni aldım da.En kısa zamanda bu tür paspaslardan almalıyım.Güzelim arabamın kirlenmesine içim el vermiyor.

• Yeni gelir kapısı hayırlı olsun..

Ha birde, attığınız adım takip edilecek haliyle..

Merak ettiğim soru, bu cihazı kim üretiyor (milli ve yerliymis (!)), firma kimin firması, ithal malzemeleri kim getiriyor.. Ya da boşverin, merak etmiyorum

Ulaştırma Bakanlığı, Türkiye'de sürücü davranışlarından kaynaklı trafik kazaları ve trafikte kilitlenmeye neden olan sorunları ortadan kaldırmak amacıyla akıllı takip sistemlerini devreye almaya hazırlanıyor. Yazılımı yerli ve milli olan akıllı takip sistemiyle sürücü davranışları araç içinden incelenecek. Şoförü araç mesafesi, trafik ışığı ihlali, aşırı hız, hatalı sollama gibi durumlarda hem uyaracak olan sistem aynı zamanda denetimi de sağlayacak. Sürücü davranışlarında hatalı durumlar kayıt altına alınırken elde edilen veriler özel bir veri merkezinde toplanarak anında Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bildirilecek. Olası bir trafik kazasında, kazaya neden olan durumlar da anında tespit edilecek. Öncelikle toplu taşıma ve ticari araçlarda uygulamaya alınacak sistem, ardından Türkiye'deki tüm motorlu taşıtlarda devreye alınacak. TBMM Ulaştırma Komisyonu sözcüsü Mustafa Ilıcalı, projenin Ulaştırma Bakanlığı'nın koordinasyonunda, üniversiteler, İç İşleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün işbirliğinde geliştirildiğini söyledi.

• ecza77 E kullanıcısına yanıt
    Mart 2018 tabiki de.
  • alfadent A kullanıcısına yanıt
    Koltuklarım otomatik manuel değil. Sadece Nappa deri paketi ve advanced grip özelliği yok.Onlar da opsiyon olarak sunuluyor zaten. Yani standart bir gt-line modeli. Şerit takip vb. bagaj tuşu, altına ayağınıza uzatınca açılması gibi her şeyi tam. Bayi tanıdıktı. Elinde de bir tane kalmış. Ben de iyi fiyata aldığımı düşünüyorum.
  • dicetel10 kullanıcısına yanıt
    Ben ucuz olanı yani termoplastik aldım. Termoplastik olan yumuşak köpükler olur ya, o tarzda. Oldukça esnek. Yani pagaja sürekli yükleme yapacaksanız sürtünmelerden dolayı çok çabuk parçalanacak yapıda. İki elinizle kağıt yırtar gibi hareket yapsaniz yirtarsiniz. Ağır malzeme koyarsaniz koydugunz yerde izi yapar. Ama kauçuk olan yarı sert bi madde. Bildiğiniz paspas formunda. Yani daha uzun süreli olur. Ama benim için termoplastik yetiyor. Üzerine de kilim koydum. Gayet memnunum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ios platformunda jailbreak li cihazlarla mümkün.

koşullar;

ios 10.3.3 yüklü,

A7-A9 çipsetli cihazlar (iphone 5s ve 6s plus aralığı diyebiliriz.)

bunları sağlarsanız işlem basit.bende yardımcı olurum.

sanıyorum cevval arkadaşlardan 11.1-11.2 arası sürümde de yapanlar olmuş ben henüz denemedim,ilgili ios forumlarından bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 10251026102710281029
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.