Şimdi Ara

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.457
Cevap
160
Favori
377.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tr paket Gt line da otomatik park standart olarak var hayırlı olsun aracınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • omertimurtas kullanıcısına yanıt

Otomatik Park Sistemi olacak gibi geliyor bana , merak etmeyin Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu  Aracı Perşembe - Cuma bekliyoruz kısmetse, bir terslik olmazsa. Teslimatın bir sonraki haftaya sarkmak olasılığı da var tabi. Gümrük işlemleri tamamlanmış görünüyor. Benim en büyük çekincem fransiz mallarına olası engellemede gümrükte takılmaktı. Yaptığımız ödemeyi ne kadar sürede geri alırdık Allah bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bana da araç sözde geçen hafta Çarşamba-Perşembe gelecek dendi, Kocaeli sevkiyatındaydı. Ancak haber yok henüz. Yeni araç uyutmuyor :}} Bir de güzel araba oldu. Youtube’da yerli yabancı tüm videoları izledim resmen kalmadı izlenecek video. Tiktok’taki 2008 videolarını izliyorum artık shshshhsjs Şu araç gelse bırakıcam da işte bakalım belli değil ne zaman geleceği benim her an olabilirmiş...

Teşekkür ederim, sağ olun.

• Peugeot 2008 çok şık gözüküyor. bende aranıza yeni aracımla katıldım herkese merhaba

Kış lastiği için hangi marka, model konusunda önerisi olan arkadaşlar var mıdır?

Teşekkürler

• mabthera M kullanıcısına yanıt

Kormoran al geç.

• Arkadaşlar merhaba, ben de GT line aracımla aranıza katıldım. Almadan önce büyük beklentilerim yoktu ama kullandıkça arabaya aşık oluyorum. Gerçekten her türlü özellik var, söylenecek laf yok arabaya. Sürüşü, konforu, performansı çok iyi. Allah herkese gönlündeki aracı nasip etsin, gördüğünden geri koymasın inşallah.

İyi günlerde keyifle kullanılsın inşallah. Heyecanla bekliyoruz biz de ama gelemedi bir türlü olumlu haber Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu 

Orijinalden alıntı: atc06

Arkadaşlar merhaba, ben de GT line aracımla aranıza katıldım. Almadan önce büyük beklentilerim yoktu ama kullandıkça arabaya aşık oluyorum. Gerçekten her türlü özellik var, söylenecek laf yok arabaya. Sürüşü, konforu, performansı çok iyi. Allah herkese gönlündeki aracı nasip etsin, gördüğünden geri koymasın inşallah.

Benimki gibi dizel mi hocam?

Hocam ben taktırdım. Epey teferruatlı yalnı, usta baya bütün konsolu komple çıkardı kesti monte edip taktı falan. Kullanıl bakımından evet, en nihayetinde kolunu koyduğun için ergonomi sağlıyor fakat içi yok. Şöyle söyleyim, içinin ölçüsü en boy olarak tam bir ruhsat kadar, derinliği de 3 ruhsat üst üste:)

• Siz nerede ve ucret olarak ne kadara taktirdiniz yetkili serviste yapiyormus sanirim ama disarida parca 1000 tl iscilik bilmiyorum istanbulda kim yapiyor acaba ic gozun onemi yok kol dayama kismi onemli benim icin

• Herkese merhaba. Yeni araç arama sürecimizde Peugeot 2008 ciddi adaylardan biri haline geldi. Bütçe 250.000 civarıydı. Bu bütçeye 1.2 ACTIVE EAT8 araçlar bulunabiliyor görünüyor. Ancak, alçak orta konsol, çok iyi gözükmeyen manuel el freni ve kol dayamanın olmaması aracın bütün havasını götürüyor gibi geldi. Ek olarak 3 boyutlu hayalet göstergenin olmaması da aracın çekiciliğini azaltıyor gibi hissettim.

Active'de bulunan bu eksiklere sahip aynı motor ve vitesli Allure için ise, %80'lik vergi dilimi ile beraber 300+ bin liraları gözden çıkarmak gerekiyor gibi. Sizce bütçeyi aşarak bu fiyatlara çıkmaya değer mi? Yoksa Active de gayet iyi, çekincelerin boşuna mı der aracı hali hazırda kullanan sizler. Yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesc_ -- 13 Kasım 2020; 23:0:56 >

Şimdiye kadar satın aldığım hiçbir araçta insanın şahsi zevkine hitap eden donanımlardan tasarruf etmedim . Bu araçları satarken zarar da etmedim. En azından şahsi keyfimi tatmin ettim. Burada amacı belirlemek gerekir diye düşünüyorum. Ayağımı yerden kessin , o da 2008 bu da 2008 diyen bir yapınız yoksa tabiki alabilirseniz Allure tercih edin. Ben geçen ay sadece GT Line olmadığı için 2 adet Allure Dizel bulmuşken almadım örneğin. Bu araçlarda kur indiriminden ziyade 2021 başında olasi ÖTV matrahı güncellemesi riskini de satın aldığınızı unutmayın. Kredi kullanacaksanız kur düşüşü ve olası indirim pek etkilemez sizi çünkü faiz maliyetiniz artacak. Ancak ötv matrahı artarsa veya araya yeni bir dilim atip da %80 i örneğin %70 e düşerlerse bilemeyiz. Karar sizin , benim tercihim donanımlı modelden yana.

Dizel aldık hocam

Hocam parcagonder den sipariş ettim ben, sonra da arkadaş kaportacı ona takdırdım o yüzden işçilik için fiyat veremiycem maalesef

Orijinalden alıntı: atc06

Dizel aldık hocam

Güle güle kullanın, hangi şehirdesiniz, bir de araç ile ilgili yorumlarınız paylaşır mısınız

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.