Şimdi Ara

YENİ PC TOPLUYORUM YARDIM KISITLI BÜTÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımda gts250 256bit 1gb ekran kartı 4 gb ram ddr2 460w power ve amd sampron 4200+ işlemci zalman z9plus kasa full sogutmalı sistemli güzel bi kasa yeni aldım 1tb + 320 gb hdd 4 adet 15mm lik kocaman ledli fan önde fan kontrol sistemi kasam gayet güzel powerim yetersiz sanırım ama yükseltemiyorum açıkcası ps ye okadar para vermek zor geliyor gelim konuya işlemcim sorunlu naptıysam sogutamıyorum yazn 70 80 derece oyn oynarken kşn 56 58 oyunda 47 50 normal nete girerken daha önce işlemciyi düşürmüştüm tırnaklarını cımbızla düzelttim :) yılların işlemcisi artk bende anakartı işlemciyi ve ramleri anişteme werip kendime yeni pc toplamak istiyorum aşşagıda benim şuanki pcmin resimleri war

toplicagım pc nin özellikleri ise vatandan almayı düşünüyorum 460w power ve gts250 ekran kartım ve aşşagıda saydıgım parçaları eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklmı YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM AY BAŞI ALACAGIM PARÇALARI :s

AMD
    FX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Cache 32nm İşlemci 255,43 TL
    GSKILL
    4GB Ripjaws DDR3 1333MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram 43,13 TL

880GM-USB3 AM3 AMD 880G/SB710 DDR3 1800MHz (O.C.) VGA&HDMI Anakart 146,96 TL TOPLAM *445,52 TL

• bi tavsiyede bulunun gençler intelmi bu şekilde amd mi ?
  • vatanda asrock yok sanırım

• saolun öneriniz için
  • şu an için o ekran kartıylan fx 4100 daha iydir. ama ilerde 256 bitlik orta üst seviye ekran kartı almak istiyorsan seçtiğin işlemci daha iyi olabilir. ben olsam fx 6100 alırdım. ha bide ramleri neden 1333 mhz alıyosunki 1600 mhz al aralarında 4-5 dolar fark var ayrıca 1600 mhz ramlerin 2. el piyasasıda daha iyi olacaktır çünkü piyasaya bunlar çok fazla sürüldü.ilerde bunları ikinci elde çok iyi fiyatlarda bulacaksındır.

anakart içinse sata 3 çıkışlarının 6 gb/s olmasına dikkat et 3 gb/ s olanlarıda ssd babında upgrade imkanı geri planda kalıyo.

bu arada kasana yan yan bakıyorum haberin olsun. bi fiyat söylesene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşruhuum -- 1 Ekim 2012; 13:03:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

şu an için o ekran kartıylan fx 4100 daha iydir. ama ilerde 256 bitlik orta üst seviye ekran kartı almak istiyorsan seçtiğin işlemci daha iyi olabilir. ben olsam fx 6100 alırdım. ha bide ramleri neden 1333 mhz alıyosunki 1600 mhz al aralarında 4-5 dolar fark var ayrıca 1600 mhz ramlerin 2. el piyasasıda daha iyi olacaktır çünkü piyasaya bunlar çok fazla sürüldü.ilerde bunları ikinci elde çok iyi fiyatlarda bulacaksındır.

anakart içinse sata 3 çıkışlarının 6 gb/s olmasına dikkat et 3 gb/ s olanlarıda ssd babında upgrade imkanı geri planda kalıyo.

bu arada kasana yan yan bakıyorum haberin olsun. bi fiyat söylesene

önerilerin için saol :) kasamda sıfır cok memnunum sogutma sistemi hava akımı gayet ideal rahatsız edici seste yok amd kasası gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGodF4ther -- 27 Temmuz 2013; 16:40:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.