Şimdi Ara

yeni pc alıcam tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar babam bana bir pc alıcak az çok benimde fikrim var ama sizdende yardım almak istedim arkadaşlar benim bütçem 1500 -2000 yada biraz fazla şimdi sizden isteğim işte bu pc seni çoğu oyunda yarı yolda bırakmaz diyosanız önerin birde mümkünse link atın

arkadaşlar alıpta elimde patlasın istemiyorum çünkü bunu en az 3 yıl kullanıcam lütfen yardımcı olun .

( pc yi oyun için alıyorum buraya not düşeyim)

• Arkadaşım ben 1 senedir MSİ GE-60 kullanıyorum gayet memnunum. Şimdiye kadar crysis 2, Metro Last Light ve daha performanslı oyunları full hd ayarda oynadım. En güzeli de Call of duty black ops'du :) Gayet zevkli ve renkli. Sanırım bütçeni ayarlarsan pişman olmayacağın bir bilgisayar. Yalnız şimdiye kadar hiç işim düşmese de servisi hakkında bir kaç kötü yorum okumuştum. Teknoloji şans işidir tabii ama ben eğer çok şanssız değilsen servise işin düşeceğini sanmam bu alette. Kesinlikle öneririm. Zaten MSİ'nin Gaming serisi laptopu.
  • lenovo y500 59-360470 ayarlarsan bunuda alabilirsin
  • Kardeş valla HP alma da ne alırsan al. Ya da alıcaksan yanında iyi bir soğutucu almanı öneririm herkes bundan şikayetci
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgisayar alıcam ama?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.