Şimdi Ara

yeni pc aldim hdd yi tanitamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni pc geldi. Daha isletm sistemi dahi kurulu degil. W8 i yukleyecegm zaman hdd secme kismina gelince hdd bulmuyor. O sirada gigabyte anakartin cd sini takip icine girip cd nin, bootdrvs klasorunde ki bir yigin klasorden seco seco biseyler yukleme calisiorm ama hdd yi yine gosteremiorm pc ye. Varmj bi cozum onerisi olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Notebook mu masa üstü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLowDeaD

Biosta gozukuyor mu hdd ?

Biosda nerede gorebikirim hdd yi. Acikcasi boot#1 yazan yani first boot anlaminda ki yere tikladigimda hdd yok. Sadece cddvdrom var. Sata config. De native ide , ahci , raid var. Saatlerce ugrasym. Satayi yi degistirip denedm olmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Notebook mu masa üstü mü?

Masaustu.

Birde arkadaslar kullanma klavuzuna gore ondeki 3 isiktan biri hdd. Digeri cdrom digeri pover. Hdd hic yanmadi basta. Ben sandim ki hard disk arizali. Daha sonra sata yi raid e alip yeniden baslatip w8 cd sini taktm . Hangi Hdd ye yuklensin kismina gelince w8 cd sini cikarip anakart gigabyte cd sini taktigimda hdd de yanip sonmeler oldu. Belki biseye isarettir bu

• Yok kardes pc daha dun geldi. 0 yani. Victorgaming. Acamam kasayi. Pro2000 in teknik servisinede ulasamadim galiba haftasonu diye. Basta ben iskillendm tanimiyor hdd yi diye fakat biz tanitacagz galiba anakarta. Cnku anakart cd sinin ustunde sata mata biseyler yaziyor amayapamadim nasil tanitacaz.

• Yokmu arkadaslar yardimci olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: malkoç26

Arkadaslar yeni pc geldi. Daha isletm sistemi dahi kurulu degil. W8 i yukleyecegm zaman hdd secme kismina gelince hdd bulmuyor. O sirada gigabyte anakartin cd sini takip icine girip cd nin, bootdrvs klasorunde ki bir yigin klasorden seco seco biseyler yukleme calisiorm ama hdd yi yine gosteremiorm pc ye. Varmj bi cozum onerisi olan.

hd başka bi pc ye bağla denetim masası/yönetimsel araçlar/bilgisayar yönetimi/oradan depolama bölümüne gir oradan disk yönetimi harddiski açman gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Psu'dan gelen güç kablosunu hdd'e taktın mı?
  • Arkadaşlar gevşek pro2000 servisi kıçını kaldırıp bugün telefonlara cevap verebildi. adam bana diyor ki kablo çıkmış olabilir. zaten yıllardır pc kullanıyorum ben onu tahmin edemeyecek kadar gerizekalımıyım. Adama dedim ki birader sen bu pc nin teknik servisisin pc yi daha ctesi aldım bana kasayı mı açmamı soyluyorsun. zarar vermezsin garantiden çıkmaz dedi. bunu bana dedi zincirlerimi kopardı sanki. açtm direk kasayı. bu akıl küpleri güç kablosunu takmamış hdd ye. paramla rezilde oldum. hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.