Şimdi Ara

Yeni patch kurulumunda sorun yaşayanlar için reg dosyası. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
20.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne bu şimdi ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: asd654321

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY SONUNDA KURDUUUUUUUUM SEVİNÇTEN AĞLIYORUUUUM BEYLER FLASH GET TEN İNDİRMEYİN HATALI İNDİRİYOR.NORMAL İNDİRİİİİİN OH BEEEEEEEEEE

Saol arkadaşım fakat flash getle ksa süre içinde %15 olmuştu şimdi normal yükleyince 17/kbs la atıo

• BlueCry nickli arkadaşımıza çok çok teşekkür ederiz.Eğer birinci sayfada gösterdiklerini adım adım uygularsanız kesinlikle oluyor.Eğer klasörünüz D : sürücüsünde değil ise doğru klasörü belirtin örneğin C:\ Program Files gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluecry

quote:

Orjinalden alıntı: SOMEONE İN THE DARK

off kafayı yicem ya bu saatte tamam metin belgesini olusturdum bsarıyla kaydada girdim orda sorun kalmadı şimdi auto patchi kurarken verdigi hata

Knight online is not installed on your computer.please downlond and installed full game client.....

şimdi tekrar indircez deme abi ya bu konuda ne yapabilirim?

İşte ben konuyu bu sorun için açtım....

Arkadasım sen benim dediğim gibi reg key i olusturmussun ancak bilgisayarında oyunun yerini benim yukarıda örnekte verdiğim gibi girmişsin.Ben orda kırmızı ile yazdım D sürücüsünde Game klasöründe diye..Senin PC de de aynı yere baktıgı için bu iletiyi alıyorsun.Yapman gereken o olusturdugun reg dosyası içerisinde benim D:\Game\Knightonline satırını kendi bilgisayarındaki yere uygun olarak değiştirmekle düzelecek.O olusan reg dosyasına mouse sağ klik yapıp düzenle de o satırı kendine uygun olarak değiştir ve dosyayı yeniden kaydet ve o reg dosyasına iki kere tıklayıp girdiyi registry ye ekle.Sonra indirdiğin patch i kur...

bende C:\Program Files\KnightOnline burda KO kırmızıyla yazığın yeri "C:\Program Files\KnightOnline" diye düzelttim kaydettim tıkladım işte ok falan olmadı yine aynı hata is not installed dior

• quote:

Orjinalden alıntı: edana

haydaa %90 da takldı ......
    ne bu şimdi ..

ohh dewam edıyo ..
    inş. bende kurucam...flashget ama olsn ..
    dier turlu indrirken baglantı kopmasını goze alamam
    bu arada ustteki arkadaş sen web sitesinden mı ındrdın ..
    yoksa fftp.207. falan yazandan mı
  • Bluecry FLASH GET LE KESİNLİKLE SORUNMU ÇIKIYOR YOKSA SORUNSUZ YÜKLENİYORMU?
  • yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne zaman acılcak yaaaa bu serwwweeeer
  • Yuklemeyi yapamayan Worldugly ye gıtsın adam cok guzel anlatıyo yaa Cok saol
  • flash get ile indirmek gercekten hata veriyor mu?su an sn'de 5 kb ile falan indiriyoda.birde dosyanın boyutu 206 mb deil mi?Sonra bir daha sorun yasamayalım.

ha bu arada aktarım hızı sn'de 3.90 lara kadar geriledi yukarda aktarım suresi 19 saat felan yazıyoda.bu kadar uzun surermi acaba...lutfen bi cevap..
  • beyler buldum Option a girin patch 0 görünüor onu 1332 yapın contents falan bilmemne ona tıklayın sonra ok deyin .reg i de yapın oluor.
  • flash get ile indirmek gercekten hata veriyor mu?su an sn'de 5 kb ile falan indiriyoda.birde dosyanın boyutu 206 mb deil mi?Sonra bir daha sorun yasamayalım.

ha bu arada aktarım hızı sn'de 3.90 lara kadar geriledi yukarda aktarım suresi 19 saat felan yazıyoda.bu kadar uzun surermi acaba...lutfen bi cevap..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mumin017

Yuklemeyi yapamayan Worldugly ye gıtsın adam cok guzel anlatıyo yaa Cok saol

eywallah kardes sorunu olan eklesın benım msnı elımden geldıınce yardım etmeye calısırım :D msn tekrar yazıom : emrealioglu_91@hotmail.com saolun
  • ben gene geldim
    dosyayı cd ye cektircem bi int cafeden ama cd ye cekilmiomus diolar anlıcanız tam boka battım gene kotalarım dolacak ben bu oyunun t.a.k yani
  • çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluecry

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KnightOnLine]
    "CompanyName"="Copyright 2002 NoahSystem And MGame"
    "VERSION"=dword:00000513
    "PATH"="D:\\Game\\KnightOnline"
    "EXE"="KnightOnLine.exe"
    "SERVICE"="Knight OnLine"

Yukarıdaki yazanlar Knightonline 1299 patch ini setup yaptıktan sonra registry ye atadığı kayıttır.Siz bunu bir metin belgesine kaydedip uzantısını .reg olarak değiştirin ve kayıt defterinize ekleyin ancak öncelikle oyununuzun bilgisayarınızda nerde olduğunu yani path ini kırmızı renkle yazdığım yere yazın.Örneğin bende D sürücüsünde Game klasörü içersinde Knightonline.Sizde kendinize uygun olarak bu kısmı değişip dediğim yöntemi uygulayın.Yeni patch PC nizde Knightonline ın bu yolunun var olup olmadığına bakıyor.Forumdan bazı arkadaşlardan bu konu ile ilgili PM aldığım için bu topiği açma gereği hissettim..Kolay gelsin.

Elinde Knightonline1299 un kurulumu olmayanlar için verilmiş bilgidir.Tekrar çekmemeniz için registry ye girilecek 5 satırla bu sorunu halledebilirsiniz anlatılanlar bu sorunun çözümü içindir.

ohhhhhh yaptım abi bazı yerleri yanlıs yazmıssın mesela en sonra " bu olmıcak bi de ark lar sunu unutmayın C:\Documents and Settings\cafe\Belgelerim\KnightOnline benim burda sole yazmalısınız C:\\Documents and Settings\\cafe\\Belgelerim\\KnightOnline 2 tane \ olcak :D herzaman donanimhaber

• dediğin şeyleri yaptım gerçekten işe yarıyo gerçekten çok yardımcı oldun eli öpülecek kişisin.büyüksün
  • dostum bende de hata verior ben baştan indiremem o yüzden serverler gelince otamatik update yaparmı bu yeni patchı...ayrıca vardiğn o linkteki full oyun ve patchin olduğu dosyayı indirsem pc deki KnightOnline i silmek gerekio mu
  • ben indiremedim hala auto patchi blue cry yardım et link veririmmisn k2 sitesinden çünkü koworldde olmuyo
  • Beyler benim patch hatalı geldi ben flash getle inndirmiştin şimdi autopatch i flash getle inndircem tekrar bi sorun olur mu yoksa windows un normal inndirme şeysiyle mi inndirem ??
  • bende normal windows 3-4 kb. ile inndiriyo
    güya 1024 oldu int ler nabcam bi akıl verinn
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.