Şimdi Ara

yeni patch ile update sorunu (acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • blizzard back ground downloader ile maxiumum %97 ye kadar çekmişti patch'i makine . yaklaşık 3 saat önce bilgisayarı yeniden açtım ve launcher ile oyuna girmeyi denedim tekrar downloader açıldı ve kalan %3 lük kısımıda çekti . fakat patch'in download'ı bitince otomatik olarak gelmesi gereken Update ekranı gelmedi ( patch notları falan yazan ) görev yöneticisinin işlemler sekmesinden baktım "Installer.exe" diye bir program çalışıyor (bu blizz updater olmalı / ayrıca bu programı işlemi sonlardır ile sonlandıramıyorum) . sonra oyuna launchersız normal girdim . Downloading Update dedi hemen %100 oldu tekrar Blizz Downloader açıldı . zaten önceden yüklediğim için patch'i 1.65 gb takır takır doldu hemen . ardından downloader otomatik kapandı , imlecin yanında zaman işareti çıktı ve bi süre sonra kayboldu ve gene Blizz Updater açılmadı . tekrar görev yöneticisini kontrol ettiğimde 2 tane "Installer.exe" gördüm . bunlardan bi tanesini işlemi sonlardır ile sonlandırdım fakat diğeri (daha önceden kapanmayan) gene kapanmadı ... yani anlayacağınız elimde patch var fakat bi türlü update edemiyorum oyuna girsem Downloading Update diyor gene aynı downloader açılıyor gene hemen doluyor 1.65 gb ama updater açılmadığı için oyunu update edermiyor .... elim kolum bağlı kaldım böyle .

çok acil yardım bekliyorum . şimdiden teşekkürler

• yok mu hiç anlayan bu işlerden ? :/

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.