Hayır bende yapacam ama bu bir foruma tek başına verilebilecek bir cevap değildir sanırım.
Konuyu açan arkadaşa hitaben de ewet zaten ingilizce küfür edilmiyordu. Türkçe küfrü engellemek için ise oyuncularun elinden klavyeleri alman lazım başka yolu yoq.
valla bizim türkler manyak abicim millet olarak bi numarayız küfür etmesek bile laf sokarız
yeni patch in neden geldiğini bilen war mı yani kosp yüzündenmi geldi ben bi değişiklik göremedimde
iyi olmus yeni patchin geldigi
quote:
Orjinalden alıntı: Sert_Musluman
zaten öyleydi ingilizce küfür edilmiyodu. Türkçe küfürleri de kapasalar iyi olcak.
bu küfürün sansürlenmesi olayı oyunu bildim bileli var sanıyodum yenimi çıktı???? tit fuck pussy
quote:
Orjinalden alıntı: tuhafçocuk
türkçe küfürleri isteselerde kapatamazlar çünkü çok fazla küfür çeşidimiz var.ztn onlar kapattıkça biz üretiriz.türk insanının marifeetlerinden biridir bu !
zuh ( yeni gülme tarzım kısa ve öz )
küfürde müthişizölekı turkce ıngılızce karısık kufur eden arkadaslar bıle var mesela bunun son ornegı party ısteyıpte partye alınmayan bır turk arkadas partydekı yabancı elemanlara fucktirin gidin dıye kufur etmıstı bayagı bi gülmüştüm
quote:
Orjinalden alıntı: tuhafçocuk
türkçe küfürleri isteselerde kapatamazlar çünkü çok fazla küfür çeşidimiz var.ztn onlar kapattıkça biz üretiriz.türk insanının marifeetlerinden biridir bu !
zaten öleydi ya ne adamlar var :D
iyide bu her zaman vardı ki yeni mi far k ettin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme