duyduguma gore yeni moradon geliyo yıllar once oldugu gibitek fark yıllar once moradon degismeden once moradonu pathos lar basmıstı flame rock falan herkez gebermisti chrlar bugda kalmasn die bunda ne olack bilmiyom :S
Knight Online maintenance has started. APR update is being rolled back.
Yani derki; KnightOnline bakimi baslatildi. APR guncellemesi geri aliniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
evet face de bolebi solenti daha dolasıyo patch ı yanls attırmıslar 2 gun icerisinde 2 tane patch attırıldı galiba ondanda olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: loses
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
evet face de bolebi solenti daha dolasıyo patch ı yanls attırmıslar 2 gun icerisinde 2 tane patch attırıldı galiba ondanda olabilir
Alıntıları Göster
tmm server statuslarıda kontrol ettim bu arada, serverlar off arada on oluyorlar ama giren player yok değişiklikleri yapıp yapıp test edıyorlar anlaşılan şu oyuna ne zaman geri dönsem zaten bunların patch atacakları tutuyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: stormshadow
tmm server statuslarıda kontrol ettim bu arada, serverlar off arada on oluyorlar ama giren player yok değişiklikleri yapıp yapıp test edıyorlar anlaşılan şu oyuna ne zaman geri dönsem zaten bunların patch atacakları tutuyor :)
Alıntıları Göster
Bu kadar basit bir oyunda bu kadar hata nasıl oluyor aklım almıyor ? Teknik ekibi merak ettim gerçekten, para yabancıya gitmesin diye akrabalarını mı çalıştırıyorlar ne yapıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: -TRioN-
Bu kadar basit bir oyunda bu kadar hata nasıl oluyor aklım almıyor ? Teknik ekibi merak ettim gerçekten, para yabancıya gitmesin diye akrabalarını mı çalıştırıyorlar ne yapıyorlar
mavi kutu dupesi var onu duzeltiyorlar ve bu oyun nekadar basit olrusa olsun piyasada chrlar 3000 tl ye satılanları var
mavi kutu dupesi var onu duzeltiyorlar ve bu oyun nekadar basit olrusa olsun piyasada chrlar 3000 tl ye satılanları var
Onu düzeltirler başka şeyi patlatırlar alıştık artık :)
quote:
Orijinalden alıntı: stormshadow
quote:
Orijinalden alıntı: loses
quote:
Orijinalden alıntı: -TRioN-
Onu düzeltirler başka şeyi patlatırlar alıştık artık :)
Alıntıları Göster
şuan oyun var mı ? yoksa ne zaman gelir :)
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
Oyun olsa burada olurmuyuz :)
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
Alıntıları Göster
Şu an oyun yok ne zaman gelir bilinmez.
Mavi kutuyumu kaldiriyolarmis.. Para kaynagi gitti beyler iyi para kaldirmistik
quote:
Orijinalden alıntı: SoulJa L
Mavi kutuyumu kaldiriyolarmis.. Para kaynagi gitti beyler iyi para kaldirmistik
Soyleseydinde bizde kaldıraydık :) Şaka bir yana ıtem basmaktan başka bir şeye kafa basmaz benım ...
Ionia da oynayaniniz yok galiba :d herifler ± 9 hb koyuyor pazara o arkadaki kutucu teyzenin orda 1m den kutu satiliyor :d gecen gun 999 dan 15 dd cektim mage fabric ucuyorum :d
quote:
Orijinalden alıntı: atilla-R
Ionia da oynayaniniz yok galiba :d herifler ± 9 hb koyuyor pazara o arkadaki kutucu teyzenin orda 1m den kutu satiliyor :d gecen gun 999 dan 15 dd cektim mage fabric ucuyorum :d