Şimdi Ara

Yeni parçalar tamamen bana ait +

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pannie -- 3 Aralık 2012; 21:35:33 >

• Yorum yokmu
  • ikinci parçanın girişini duyunca aha galiba bu güzel dedim müzik hoşuma gitti, sözler başlayınca kendimden utandım. ''pikaçu şunları ayağa kaldır'' nedir yahu
  • Bu adam donanımhaberde rezil olmaktan bıkmadı. Birde rahmetli babama şarkı yaptım falan ne bu şov ayakları. Babanın ölmesini niye böyle gözler önüne seriyorsun kardeşim. Bir blockta benden. Kendinden utanmanı dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Marcos

Bu adam donanımhaberde rezil olmaktan bıkmadı. Birde rahmetli babama şarkı yaptım falan ne bu şov ayakları. Babanın ölmesini niye böyle gözler önüne seriyorsun kardeşim. Bir blockta benden. Kendinden utanmanı dilerim.

Kötüydüm doğru şimdi yavaş yavaş bi yerlere geliyorum
    O süreçte çok rezil oldum tam kıvamına geldim şimdi sizlerden block lar geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walerion

quote:

Orijinalden alıntı: S.Marcos

Bu adam donanımhaberde rezil olmaktan bıkmadı. Birde rahmetli babama şarkı yaptım falan ne bu şov ayakları. Babanın ölmesini niye böyle gözler önüne seriyorsun kardeşim. Bir blockta benden. Kendinden utanmanı dilerim.

Kötüydüm doğru şimdi yavaş yavaş bi yerlere geliyorum
    O süreçte çok rezil oldum tam kıvamına geldim şimdi sizlerden block lar geliyor

he zaten adamda repçi senden gözü korkmuş rakip olursun diye ondan bloklamış nerenle anlıyon lafları kardeş ajitasyonu bloklamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE SON HALİYLE SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • oooo karşim yine mi geldin sen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.