Şimdi Ara

Yeni Paketin İlk Seti Tier 17 Paladin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Orijinalden alıntı: khalef

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Leş. Bu wowdaki lk sonrası tüm zırhlar leş neredeyse. Gereksiz şaşaalı kocaman kocaman robotsu saçma sapan zırhlar transmog olayını çıkarmasalar oynamam o derece. 5. Sınıf Asya oyunu karakterlerine donuyon şunları giyince.

hay bin yaşa ya harbiden ha.bu kadar abartılı, taşlı, acayip girintili-çıkıntılı setler yapmaya gerek yok.bir buna birde şuna bak,

Yeni Paketin İlk Seti Tier 17 Paladin

Harika.Böyle bir set var mı oyunda.Hemen bir paladin yapabilirim bu set için.

hangi oyunu oynuyorsunuz ya ? bu resimdeki judgement armor -.- elindekide hand of ragnaros

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heîsenberg -- 23 Nisan 2014; 14:12:15 >

• ben judgement sete benzeyen fakat daha çok beyaz ve sarı ton ağırlıklı bişi bekliyordum açıkcası görünce hayal kırıklığına uğradım
  • Tüm tierler birbirine benzemeye başladı sevmiyorum artık.
  • Gecmise degil de gelecege gidiyormusuz izlenimi yaratti bende yeni plate tierler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyBatty

ben judgement sete benzeyen fakat daha çok beyaz ve sarı ton ağırlıklı bişi bekliyordum açıkcası görünce hayal kırıklığına uğradım

zerre kadar sevmesem 1 kere bile açıp oynama merakım olmamışsa bile dimi ya mor nedir yeşil nedir. Lore seven insanların oyun tadını bozuyorlar. Zırhlar git gide kabalaşıyor ve çirkinleşiyor. Estetikten eser yok. İlla büyük ve kaba olunca güçlü duygusu uyandıracak diye mi düşünüyor blizz nedir .

Ne bileyim mesela hunter tierlerinde bağlanmış kemikler olsun abartılı olmayan kan bulaşmış gibi hayvan derisi ya da parçaları da kullanılabilir avcı sonuçta.
    Warrior tierde silah izleri olabilir.
    Şu mavi yeşil efektleri sadece shamana versinler ya adamların ruhaniyetlerinden ötürü güzel olur ayrıca doğallık falan.
    Lock için kesinlikle kanat,kuyruk, boynuz gibi bir eklenti olmalı tierlerde nasıl birşey kast ettiğimi anlayan anlamıştır. vs vs.

Bence basit düzenlemelerle tierlere ve classlara farklı hava katabilirler. Yani şu kadarlık oyunu yapan ekibin estetikten bu kadar yoksun olduğuna inanmak gelmiyor içimden.
    kolay kaçıyorlar galiba.

• WoW Aksesuar konusunda bir yeni oyuncu olarak gözlemlediğim kadarı ile biraz başarısız BENCE
  • tier 2 set çok güzel evet ama tier 12 bence paladin için besttir. tirion üzerinde nasıl durduğunu lich king kesmiş arkadaşlar hatırlar. tier 10 seti de olabilir tam hatırlamıyorum.

Yeni Paketin İlk Seti Tier 17 Paladin Yeni Paketin İlk Seti Tier 17 Paladin Yeni Paketin İlk Seti Tier 17 Paladin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 2 Mayıs 2014; 16:14:23 >

• Bence süper olmuş daha ne bekliyorsunuz anlamıyorum bence oyundaki en iyi paladin setlerinden beri
  • O nedir ya cidden çok kötü.Mor olan blood elflere iyi olabilir ama
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.