Şimdi Ara

Yeni oyunum Project48

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yayınlanalı 1 ay oldu ama geliştirmeye devam etsem mi etmesem mi bilemedim

Oyunu oynayıp fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim ona göre oyunumu geliştirmeye devam edicem ya da yeni bir projeye başlamayı düşünüyorum
    play.google.com
    Project 48 - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Duhaonur.Project48

Şimdiden oynayıp görüşlerini belirten herkese teşekkür ederim <3

• Stealth Action oyunlarını çok severim bu yüzden oyun mantığı hoşuma gitti. Unity Store'dan free assest kullanıp görsel olarak daha hoş hale getirebilirsin belki. Joystick görüntüsü bazen rahatsız ediyor. Kendi karakterimizi göremiyoruz. Üstelik ben solağım Onun yerine herhangi bir yere parmağımızı bastırdığımızda oradan kontrol edebilsek daha kullanışlı olur diye düşünüyorum. Tabi bunun yerine farklı bir projeye başlamakta tercih meselesi :) Başarılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: takami59

Stealth Action oyunlarını çok severim bu yüzden oyun mantığı hoşuma gitti. Unity Store'dan free assest kullanıp görsel olarak daha hoş hale getirebilirsin belki. Joystick görüntüsü bazen rahatsız ediyor. Kendi karakterimizi göremiyoruz. Üstelik ben solağım Onun yerine herhangi bir yere parmağımızı bastırdığımızda oradan kontrol edebilsek daha kullanışlı olur diye düşünüyorum. Tabi bunun yerine farklı bir projeye başlamakta tercih meselesi :) Başarılar...
    Aslında aklım da karakter koymak animasyonlar koymak felan vardı ama bunlar hem performansı biraz yoruyor hem de çok fazla uğraş oluyor o yüzden olabildiğince sade tutmaya çalıştım joystick konusunda haklısınız aklıma geldi parmağınızı koyduğunuz noktada belirip yönetmek ama insanlar anlayamaz mantığını çözemez belki diye vazgeçtim bir testlerini yapıp onu ekleyebilirim belki onu aç kapa tarzı bir seçenek olarak ekleyebilirim daha bir çok şey eklemek istiyordum o oyuna engeller felan gibi ama hem biraz kısıtlı bir zamana denk geldi hem de ekledikçe performans sıkıntısı çok oluyor bakalım biraz daha geliştirip ondan sonra duruma göre yeni bir projeye başlarım ya da devam ederim yorumların için çok teşekkür ederim.

• duhan134 D kullanıcısına yanıt
    unity free assest lerden low poly karakterler bile koysan bi tık çekiciliği artar bence. uğraş konusunda haklısın ben de çok ufak çaplı bişeyler deniyorum kendimce. biraz daha zaman harcamak gerekiyor. olmadı yeni bir projeye de başlamak mantıklı. burada edindiğin tecrübelerle daha iyi bişeyler yapabilirsin. önemli olan başladığın projeyi bitirmek. bende o yok mesela :D başarılar.

Ekleme: Karakterin joystick in arkasına geçme problemini, kontrol ettiğimiz karakteri sürekli kameranın ortasına sabitleyerek çözebilirsin belki. Denemek lazım tabi. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 4 Eylül 2019; 10:21:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takami59

unity free assest lerden low poly karakterler bile koysan bi tık çekiciliği artar bence. uğraş konusunda haklısın ben de çok ufak çaplı bişeyler deniyorum kendimce. biraz daha zaman harcamak gerekiyor. olmadı yeni bir projeye de başlamak mantıklı. burada edindiğin tecrübelerle daha iyi bişeyler yapabilirsin. önemli olan başladığın projeyi bitirmek. bende o yok mesela :D başarılar.

Ekleme: Karakterin joystick in arkasına geçme problemini, kontrol ettiğimiz karakteri sürekli kameranın ortasına sabitleyerek çözebilirsin belki. Denemek lazım tabi. Saygılar...
    Bir komple gözden geçiricem sanırım ya bakalım tekrardan teşekkür ederim yorumların için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.