Şimdi Ara

Yeni oyunum '6-1 Line ' Google Play'de Yayında! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İsterseniz önce çıkarın etkileşime bakın. Ondan sonra talep geldiğinde ekleyebilirsiniz bence.
  • Bombos eklersem etkileşim hoş olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni güncelleme geldiği için UP.

Oyun Boyutu : 7,9MB

High Score geldi.
  • baya beğendim hocam ama oyun kolay kaybedildiğinden reklamlar biraz gıcık duruyor reklam çıkma sayısını azaltsanız 6 kayıpta 1 reklam gibi daha güzel olur bi de zeka geliştirme adı altında yapın PR nizi beynin sağ ve sol lobunu çalıştırıyor diye patlarsınız belki yeni bilg. Müh öğrencisiyim tavsiyeniz olursa pm atın lutfen

• Brackeys'in 10 dakikada yaptığı oyun değil mi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpesifikBrush -- 28 Ağustos 2019; 3:14:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    evet yayınladım telif hakkıda yok kodlarınıda kendim yazdım ne var ?
  • Bişey yok yani haklısınız her dediğinizde, ama kendinizden farklı birşey ekleyebilirdiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Evet onu farkettim yeni güncellemede farklı şeyler ekleyebilirim.
  • Hocam bu yaptıklarınız sadece android için mi? İos için projeleriniz var mı?

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Aynı projeleri ios'a da uyarlayabilirim fakat mac bilgisayarım yok. Ve şuan publisher (yayıncı : voodoo, ketchapp) firmalarına oyun kabul ettirmeye çalışıyorum. Onlar çıkarabilir.
  • Güzel olabilir

• Oyun kabul ettirtmek derken biraz açıklar mısınız? Benimde 1 hafta içinde mağazaya koymaya düşündüğüm bir oyun çalışmam var hocam
  • axlrose. kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen belirli bir reklam bütçeniz veya hazırda bir kitleniz yok ise kimse indiremeyecek oyununuzu. Her yerde paylaşsanız bile bir yere kadar gider. Bu publisherlar oyununuzu kabul ederse alıyor ve belirli testlerden geçiriyor. Eğer oyun testlerden geçer ise oyununuzun dijital pazarlamasını yapıp kendileri paylaşıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8F0924900

Muhtemelen belirli bir reklam bütçeniz veya hazırda bir kitleniz yok ise kimse indiremeyecek oyununuzu. Her yerde paylaşsanız bile bir yere kadar gider. Bu publisherlar oyununuzu kabul ederse alıyor ve belirli testlerden geçiriyor. Eğer oyun testlerden geçer ise oyununuzun dijital pazarlamasını yapıp kendileri paylaşıyorlar.
    Nasıl iletişime geçiyorsunuz peki? Yapılması gerekenler neler biraz bahsedebilir misiniz? Prosedür nedir?
  • takami59 kullanıcısına yanıt
    Yapılması gereken bir adet tüm hakları size ait bir hyper-casual oyun. (Eğer dediğim şirketleri hedefliyorsanız)

Hyper-Casual :https://mobilefreetoplay.com/top-10-game-mechanics-for-hyper-casual-games/

İletişime geçmek için ise dediğim şirketlerin internet sitelerine bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F0924900 -- 5 Eylül 2019; 16:54:3 >
  • axlrose. kullanıcısına yanıt
    Projeyi yayınladınız mı? @axlrose.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F0924900 -- 24 Kasım 2019; 22:10:33 >
  • PC,Mobil Oyunlara ilgisi olan bir insanım ve nasıl olduysa bu forumu yeni keşfettim.

Oyun gayet güzel olmuş fakat eksikler şunlar :

Oyunun yapılmış bir oyun olduğunu fakat kimsenin markete koymadığını iddaa ediyorsun. Ama hafif değişiklikler yapsan güzel olabilirdi.
    Bir de her 5-6 ölümde reklam çıkıyor ve çok öldüğümden sinirim bozuldu
  • güzel
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.