Her yeni başladığım online bi oyunda selam,bu nasıl oluyor , beyler bunu nasıl yapcaz vs. vs. sorularına cevap alamıyorum, bu durum herkesde oluyordur büyük ihtimal.
Sürekli oynadığın oyunlarda yeni başlayanlara yardımcı oluyorum artık
ya siz ?
İmzandaki sitenin ismi çok sakat
Kendini geliştir yeni başlayanları pek iplemezler zaten hayatta böyledir bir ortama girdiğinde kendini kanıtlaman gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: Xanthochroid
İmzandaki sitenin ismi çok sakat
sakat değilde içiniz fesat
quote:
Orijinalden alıntı: SenSation---
Kendini geliştir yeni başlayanları pek iplemezler zaten hayatta böyledir bir ortama girdiğinde kendini kanıtlaman gerekir.
tabiki öylede... ben yardımcı olanlardanım
TF2 ye başladım beni de çok iplemiyorlar
yahu az biraz oyun geçmişiniz olsa çoğu oyunun aynı olduğunu teoride ya da pratikte anlarsınız.bir sürü oyun oynadım steam ve origindende oyunlar aldım birinde bile sorun yaşamadım.sizin tek sorununuz fazla oyun oynamadığınız için kolay adapte olamamanız
yahu az biraz oyun geçmişiniz olsa çoğu oyunun aynı olduğunu teoride ya da pratikte anlarsınız.bir sürü oyun oynadım steam ve origindende oyunlar aldım birinde bile sorun yaşamadım.sizin tek sorununuz fazla oyun oynamadığınız için kolay adapte olamamanız
herkesin zamanı olmayabiliyor bu sebeple çok prof olamıyorsun bell bi oyunda
oyunda eskiysem ben de yardım etmem. bize yardım eden mi vardı
yeni başladığım oyunlarda genellikle benide iplemiyorlar ama eskisi olduğum bir oyunda soru soran kişilere her zaman yardımcı olurum.
quote:
Orijinalden alıntı: DewMac
yeni başladığım oyunlarda genellikle benide iplemiyorlar ama eskisi olduğum bir oyunda soru soran kişilere her zaman yardımcı olurum.
helal valla keşke herkes öyle olsa
Sırf bu yüzden Knight'dan başka oyun oynayamadım
Dota veya LoL denedim ama sarmadı hiç. PVP zevkini alamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Escossie
quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
herkesin zamanı olmayabiliyor bu sebeple çok prof olamıyorsun bell bi oyunda
ben kötü birşey demedimki oyun deneyiminiz olmadığı için başlarken acemilik çekiyorsunuz bunu kapatmak içinde başka oyunlarda tecrübe edinmeniz gerekiyor dedim.benimde 7 - 24 oyun oynayacak vaktim yok ama haftada 3-4 saat oynayarak çoğu oyunu rahatlıkla çözebilecek duruma geldim.dediğim gibi pratik yaparak kendiniz öğrenmeye çalışın ya da youtube twichtv gibi yerlerde stream izleyin oyun hakkıda blgi edinin ama bence oyunu kendiniz deneyerek öğrenin böylelikle daha çabuk kavrarsınız
Ultima Online..
Öyle bir oyundu ki, nekadar acele işiniz olsada, nekadar zor durumda veya o an sıkışık bir durumda olsanızda yolda gördüğünüz oyuna yeni başlamış bir kişiye yardım ederdiniz. Oyunun ustaları, zenginleri, savaşçıları, yeni başlayan herkese yardım ederdi. Çok güzel oyundu şu UO
cod 4 oyanrken her gelen soruyor bunu nereye götürecez ne yapacaz ben yine yardım ederidim ama kardeş iki dakika oynasan anlıyorsun zaten
son günlerde mmorpg oyunlar gözden düştü beyler cidden ergen ve bebe dolmasa metin2 falan iyi oyundu yok mu artık iyi mmorpg
Allah kimseye bütün oyunlarda rekor kıracak kadar yalnızlık vermesin.
elini verdiklerinde kollarını kaptirdiklari için böyle. 1-2 soruyla yetinmiyorlar ki
quote:
Orijinalden alıntı: A.S.İ
TF2 ye başladım beni de çok iplemiyorlar
Orda ne merak ettiğinizi merak ettim
ortaokulda knight oynarken aga 10k pls diyoruz yok, party pls diyoruz o da yok, sw pls diyoruz ulan o bile yok. Hatta oyuna ilk başladığımda civciv aldım bi partye girdim adamlar beni götürdü apelerin oraya sonra kaçtılar ben de mal gibi öldüm... Dün gibi hatırlıyorum nasıl içime oturmuşsa