Şimdi Ara

YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.167
Cevap
37
Favori
209.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normalde 2500 ile 3000 devirde vites geçirtiyor kendisi. Ama eğer pedala çok basarsanız veya yoğuş çıkıyorsanız vitesi düşürüp deviri yükseltiyor araç ben şahsen 6000 devirleri falan görüyorum bazen ama motorun çok bağırması gönlüm razı gelmiyor Bir de videoda elemanlar manuel kullanıp kendileri attırabiliyorlardır. Zaten manuelle bir yere kadar devir gidiyor araç siz atmadığınız takdirde kendisi otomatik olarak bir üst vitese geçirtiyor sorun olmasın diye denendi çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky1907

Normalde 2500 ile 3000 devirde vites geçirtiyor kendisi. Ama eğer pedala çok basarsanız veya yoğuş çıkıyorsanız vitesi düşürüp deviri yükseltiyor araç ben şahsen 6000 devirleri falan görüyorum bazen ama motorun çok bağırması gönlüm razı gelmiyor Bir de videoda elemanlar manuel kullanıp kendileri attırabiliyorlardır. Zaten manuelle bir yere kadar devir gidiyor araç siz atmadığınız takdirde kendisi otomatik olarak bir üst vitese geçirtiyor sorun olmasın diye denendi çünkü
    Arkadaşlar aracın intelliLink bilgi ve eğlence sistemi nasıl tatmin ediyor mu? Navigasyonu kullandınız mı?

• Yağ göstergesi %4 e düştü ve oil Change yazısı çıktı. 10 k ya gelice sistem otomatik bakım mı istiyo, yoksa gerçekten yağı ölçen bir sistem mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt
    navigasyonu araci alirken ekstra paketle alabiliyorsunuz, onun dışında araciniz color edition iphone cihazinizi usb araciligiyla baglayip mevcut internet paketiniz üzerinden apple in navigasyonunu kullanabiliyorsunuz. ben bu sekilde kullaniyorum memnunum.

• Biologistx kullanıcısına yanıt
    Ayrıyetten Bluetooh ile bağlanınca da oluyor mu? Bende akıllı ekran navigasyon yok da o yüzden sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky1907

Bende yağ uyarısı verdi aracı aldığımdan beri ilk defa. Bir 2500km bakım diye götürmüştüm. Şimdiki seneliği ekimde doluyordu normalde ben 10bin bakımı geçti hem de uyaryı görünce hallettirdim. Yağ, filtre, polen falan değiştirildi.
     YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU

Bende de böyle olmuştu. @carlitoss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky1907 -- 29 Eylül 2016; 13:23:38 >

• Ben aracı bakıma 16.400 km de götürdüm. Araya bayram gireceği için bakımdan önce gidip yağına baktırmıştım gayet yeterli denildi. Şahsi kanaatim o yağ yüzdesinin bakıma göre ayarlanmış olması.gerçekle hi alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ortayakarışık_

cevabınız için gerçekten çok teşekkür ederim.
    color edition 1.4 olan modeli aldım :) yorumunuzu okuyunca da sevindim o yüzden.
    Allah inş utandırmaz, kaza bela vermez. benzin konusunda çok yaktığına dair çok fazla yorum var ama inş o kadar üzmez :)
    ilk arabam olacak, öyle çok üstün bir performans da aramadığım için yeterli olacağını umuyorum.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesın Kocaeli bayisinden mi almıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmurata

Sizin aracınızın donanımı nedir? Bu gösterge paneli sadece color editionda mı var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: relance34

quote:

Orijinalden alıntı: zmurata

Sizin aracınızın donanımı nedir? Bu gösterge paneli sadece color editionda mı var acaba?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben de 2016 essentia benzinli otomatik aldım. Bu araçta ne kadar benzin yaktığını gösteren menü bulamadım.
    sadece lastik basınç göstergesi ve yağ yüzde göstergesi var menüde. Acaba km de ne kadar yaktığını gösteren bir menü var mı?

Yoksa sonradan ne kadara taktırılır bilen var mı?

• raiser34 R kullanıcısına yanıt
    Aracın yağı yeterline demek ki. Ben bunu anayanadım. -Daha aracı teslim almadım-. 2000 model Lada Vega kullandım serviste yağı koyardık 10000 km sonra yağ değişimi yapılırdı, yağ filtresi değişimi yapılırdı. Gayet yeterli ne demek ki, ben anlam veremedim. İnanın 2000 model Lada vegayı daha 2 gün önce sattım daha bir kere 10.000km'den önce yağı değişmedi ve inanın ben satana kadarda yağ eksiltmedi. İnanın aracı almadan okuduklarımdan dolayı şaşkınlıklar içerisindeyim. Yıllık bakım nedir ki. Hadi tamam polen filtresinin değişimi motor temizliğini bir nebze anlarımda servisin hemde yetkili Opel servisinin yağı yeterli demesi ne demektir. 2016 model bir araç aldım yağ mı eksiltecek yada yağ mı yakıyor anlam veremedim. 2000 model araç yağ yakmadı yağ sızdırmadı. İnanın yağ çubuğunu çıkartıp yağ ölçümü yaptığım bile 2 elin parmaklarını geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhanpulurbey -- 1 Ekim 2016; 21:16:03 >
  • kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt
    bu araba bildiğin yakıyor usta. yakıt tüketimi fazla. az bineceksen al ama çok km yapacaksan alma.
  • relance34 kullanıcısına yanıt
    Dizel otomatiklerin bu sekilde diger versiyonlarin hangilerinde bu seklide bilemiyorum.
  • Arkadaslar otomatik aracına tüp taktirmayi düşünüyorum malum yakıt çok yakıyor,taktıran arkadaşlar sorun yaşadimi acaba ne marka tavsiye edersiniz

• bumerang60 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ciddi ciddi düşünmeye başladım artık. Yetti valla bu zamlar iyice neşem kaçmaya başladı. Satalım araçları binmeyelim istiyorlar sanırım.
  • Beyler merhaba aracı yeni aldım. Bugun otobana çıkma imkanım oldu 120-130 dan sonra bi tıkır tıkır ses geliyor siz de yaşadınız mı böyle bir şey. Canımı sıktı servise göstermeyi düşünüyorum pır pır pır bir ses böyle rahatsız edici gerçekten.1.3 75 hp start stop modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buraaslank -- 6 Ekim 2016; 0:50:14 >
  • relance34 kullanıcısına yanıt
    1,3 95 HP Dizel otomatik enjoy
  • Buraaslank kullanıcısına yanıt
    hocam benimkinde böyle bi sorun yok bi gösterin isterseniz. 200 e çıkana kadar bile sıkıntı yok
  • Hocam gösterdim hem gaz pedalında bir çıt çıt sesi geliyordu. İkisini de gösterdim yaptık dediler ama sesi azaltmışlar sadece yeni pedal siparşi vereceğim. O sağ taraftan gelen sesi de tekrar göstereceğim.

• Buraaslank kullanıcısına yanıt
    Tıkırtı sesi kapıdan mı geliyor ?

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.