Şimdi Ara

►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
63
Favori
157.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Duff MC ®

Selamlar,

Bir kaç aydır araştırma içindeyim. Sessiz sedasız dolanıyorum DH sularında.

Hali hazırda Sony HT sistemim var oldukça düşük seviye bi sistem ucuza düşürdüğüm için vakti zamanında almıştım. Lg Lw5500 TV, xbox, ps3 mevcut artı olarak.

Artık kulaklarımın pasını silmenin zamanı.

Pio , HK, yamaha nın setlerini inceledim dinledim. İçlerinde en güzel HK idi e tabi fiyat olarak da öyle. Ama benim nedense gönlüm Onkyo avrlernden yana.

Tabi illa bu olacak değil ama 2-3bin gibi bir fiyata onkyo avrli bir sistem toplaya bilirmiyim ve önerileriniz ne olur?

Bana bir liste yaparbilirsenin çok sevinirim.

Şimdiden herkese çok teşekkürler.

Jamo 5.1 paket lerekonomik olur, Jamo S 506 HCS 6 gibi. Avr de 515, 616 olabilir verdiğiniz aralığı biraz aşar ama. Diğer markaların aynı fiyat aralığındaki modellerinde durum nedir bilmiyorum. Tabi yeni Avr ler çıkacak onları da düşünebilirsiniz ama biraz daha pahalı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTIMIST26

Merhaba,

Wharfedale hoparlör almayı planlıyorum. net üzerinden hangi siteyi tavsiye edersiniz? Takdir edersiniz ki sıklıkla alışveriş yaptığım bir çok sitede bu ürünlerden yok. Bu nedenle alış veriş güvenliği açısından sıkıntı yaratmayacak tavsiyelerinze ihtiyacım var.

Teşekkürler..

Model olarak ne düşünüyorsunuz?
  • Sessistemi.web.tr şeklinde bir site buldum. Buradaki fiyatlar ne derece güncel bilmiyorum ama en hesaplısı VARDUS serisi gibi duruyor...
  • 5010 firmware update uyarısı çıktı tv de ok dedim hareket olmadı menüsüne girdim update et dedim 60 min bir şeyler yazdı ok dedim 2 dak sonra kapandı açtım değişen bir şey yok..
    update menüsünde eski firmware gözüküyor ama geçenki gibi update et seçeneği yok..
    sitesine baktım ordada son firm 1040-3102-0100-0000 gözüküyor
    varmı benzer tecrübesi olan anlıyamadım ne oldu bitti ..
  • Şu ana kadar böyle bir durumla karşılaşmadım zaten mevcutta yakın zamanda fw çıkmayacakmış. Bir cihazı resetleyin isterseniz
  • bir problem yok, ne oldu bitti anlayamadım benden başka karşılaşan varmıdır diye sordum..
    cihaz internete bağlı ama kendi başına sorgulatmadan firmware update uyarısı çıkmasınada şaşırdım biraz,
    bu arada android remote asus n12e modemlede çalışmıyor..
    airtiesle çalışmıyor diye asus aldım onlada çalışmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D2145D26 -- 26 Mart 2013; 0:10:22 >
  • Bendeki cihazda bağlı nete ancak yinede böyle bir uyarı almadım. Belki periyodik programlıdır ara ara otomatik kontrol ediyordur sistem güncel fw var mı diye.
  • Arkadaslar,

Wd tv live hdmi ile onkyo txnr-616 ya bagladim. Ordan da tv ye hdmi ile cikis aldim.

Sormak istedigim, hic recevier i calistirmadan tvden wd tv live izleyebilirmiyim.

Hdmi kablosunu tak cikar yapmadan.

Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kortin

5010 firmware update uyarısı çıktı tv de ok dedim hareket olmadı menüsüne girdim update et dedim 60 min bir şeyler yazdı ok dedim 2 dak sonra kapandı açtım değişen bir şey yok..
    update menüsünde eski firmware gözüküyor ama geçenki gibi update et seçeneği yok..
    sitesine baktım ordada son firm 1040-3102-0100-0000 gözüküyor
    varmı benzer tecrübesi olan anlıyamadım ne oldu bitti ..

Aynen bende de oluyor.
    Ne zaman cihazı resetlesem ayarlar siihirbazından çıktıktan 1,2 dakika sonra update var diyor.
    Ama zaten varolan update bu.

yoksay diyip devam ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wharfedale

Arkadaslar,

Wd tv live hdmi ile onkyo txnr-616 ya bagladim. Ordan da tv ye hdmi ile cikis aldim.

Sormak istedigim, hic recevier i calistirmadan tvden wd tv live izleyebilirmiyim.

Hdmi kablosunu tak cikar yapmadan.

Saygilar

Aynı sistem bende de var,izleyebilirsiniz sorun yok.
  • Iste nasil izlerim onu merak ediyorum :)

Cunku recevier kapali iken dogal olarak wd tv live in goruntusu tv ye gelmiyor.

wdtv live kablosunu tak cikar da yapmak istemiyorum ?
  • iyi oldu bunu duyduğum,reset falan atmamıştım durup duruken oldu, evdekiler cihazımı kurcaladı ,farkına varmadan kumandaya basıp benmi bir şey yaptım diye kuruyordum..teşekkür ederim
    işin enteresan kısmı experia z yi update etmeye uğraşıyordum,ondada update var fakat program tel artı web telefonunuz güncel diyor güncelleme yapmıyor :)
  • quote:

Iste nasil izlerim onu merak ediyorum :)

HDMI pass through ile kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

quote:

Iste nasil izlerim onu merak ediyorum :)

HDMI pass through ile kullanabilirsiniz.

Tesekkurler Sn. Delerium,

Aksam denicem bunu. Buyuk ihtimallede olucak insallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemir87
    Jamo 5.1 paket lerekonomik olur, Jamo S 506 HCS 6 gibi. Avr de 515, 616 olabilir verdiğiniz aralığı biraz aşar ama. Diğer markaların aynı fiyat aralığındaki modellerinde durum nedir bilmiyorum. Tabi yeni Avr ler çıkacak onları da düşünebilirsiniz ama biraz daha pahalı olur.
    @ozdemir87 Teşekkürler.

şöyle bir şey yapsam acaba ne kadar mantıklı ilk etapda hop. alsam ilerleyen zamanda da güzel bir AVR. toplamda 5binin bile üzerine çıkabilirim o vakit.

Bu şartlar göz önünde bulundurulursa hop tavsiyeleriniz neler olur? Energy Connoisseur çok methedilmiş çok mu zorlarlar acaba bütçeyi?

Ne lanet bi işmiş bu ilk önce 2-3 dedik şimdi yetmedi 5-10u gözden çıkardım daha da ilerlerleyip hep birlikte sinema salonu alalım kurtulalım bu işten.

Olacakları heyecanla bekliyorum

Saygılar.

• @Duff MC ®,

Emsallerine göre çok zorlayacağını düşünmüyorum. Şu an hala kullanıyorum ve bir sıkıntım olmadı. Ayrıca üst serisini sipariş ettim.
  • @Delerıum

Nereden temin ediyorsunuz? Nere baktıysam bulamadım bu markayı.

Model olarak önerileriniz ne olur.

Dediğim gibi planım bu işi 1-2 seneye yaymak. İl önce hop almayı planlıyorum. Zira avrler hızlı gelişiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi kullandığım modelleri önerebilirim. Kadıköy TopPop Elektronikde dinleyebilirsiniz. Aslına bakarsanız avr lerin son zamanlarda multimedya kısmı gelişiyor ama güncel model almak mantık gereğidir her zaman.
  • Merhaba,

sessitemi.web.tr sistesi güvenilir midir? Buradan alışveriş yapıp problem yaşayan aldu mu acaba?

Hoparlöri buradan almayı düşünüyorum...
  • Beyler onkyo için Türkçe kılavuz yapsak diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.