Şimdi Ara

yeni notebook aldım nasıl hızlandırabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 750 tl bütçem vardı notebook alcaktım vatanda toshibe bir noteboook gördüm 1050 tlydi ama haftasonu olduğu için %25 indirim ile 750 tl ye düşmüştü bu fiyata göre özellikleri iyi geldi elbette özellikleri çok iyi değil ama kısıtlı bütçe malum neyse özellikleri

işltm sis.-----win7 home premium 64 bit

işlemci------ amd e-240 processor

ram-----2gb

ekran kartı-----amd hd 6310

hdd------ 500gb 5200rpm

bu notebook ile
    crysis 2 yi 800x600 low da ortalama 23 fps ile
    codmw 3ü 1024x720 low- med arası ortalama 24 fps ile
    bf3 üde 640x480 her ayar lowda 21 fps ile oynadım

sizden istediğim malum işlemci tek çekirdek ve prog. açtığım zaman hep %100 de oluyor bilgisayar gerçekten hızlı yalnız işlemcinin %100 çalışması normalmi vede biraz da olsa nasıl hızlandırabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerem -- 24 Şubat 2012; 21:54:45 >

• e-240 işlemcisi, intel'in atom işlemci n570 işlemcisinden daha yavaş ve atom n455 işlemcisinden biraz daha hızlıdır. yani aslında netbook sınıfında bir işlemci olmasına rağmen 15.6'' ekrana sahip cihazlarda kullanılan bir işlemcidir. o işlemcinin sınırları kısıtlı olduğundan oyunlarda işlemcinin %100 de çalışması normaldir. diğer özellikleri işlemciden daha yüksek olduğundan işlemci bir darboğaz yaratmakta ve aslında tam performansını veremeyen bir konfigürasyondur. tabii işlemciyi değiştirmek mümkün değildir.
  • anlıyorum kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.