Şimdi Ara

Yeni Notebook Alacağım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djeamba

Merhaba,

X555ln kasa kalitesi olarak daha iyi duruyor x550 li modellere gore birde isleciler ufacik ta olsa saha hizli ben x555ln ve param olursa :D n550jk modellerini takipteyim. Sürekli elektornik mağazalarına gidip inceliyorum x555ln modelleri kasa ve dis görünüş olarak daha sik ve x550ln modellerine gore daha soguklar hatta buz gibiler elimle yokluyorum tum incledigim modelleri bende fiyat lari takip ediyorum iste dedigim gibi x555ln bir tik onde gibi bana gore.

Keske para olsada N550 alabilsek içinde Gtx serısı olunca fıyatda yukselıo :///
  • quote:

Orijinalden alıntı: maki12223

quote:

Merhaba,

X555ln kasa kalitesi olarak daha iyi duruyor x550 li modellere gore birde isleciler ufacik ta olsa saha hizli ben x555ln ve param olursa :D n550jk modellerini takipteyim. Sürekli elektornik mağazalarına gidip inceliyorum x555ln modelleri kasa ve dis görünüş olarak daha sik ve x550ln modellerine gore daha soguklar hatta buz gibiler elimle yokluyorum tum incledigim modelleri bende fiyat lari takip ediyorum iste dedigim gibi x555ln bir tik onde gibi bana gore.

X550jk ?
    Gtx ve senin bulduklarından çok daha ucuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus x550jk işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisseq

quote:

quote:

Merhaba,

X550jk ?

Bunu biliyorum ama ben İ7 ve en az 1 tb hdd ıstıyorum depolayacağım ve hemen ulaşmam gereken cok fazla bılgı olacak laptop ıcınde...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

X550jk ?

Bunu biliyorum ama ben İ7 ve en az 1 tb hdd ıstıyorum depolayacağım ve hemen ulaşmam gereken cok fazla bılgı olacak laptop ıcınde...

+500 gb harici disk alırsın olur biter

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

X550jk ?

+500 gb harici disk alırsın olur biter

Sanmıyorum. Ya Asus X550LN XO007H yada Asus X555LN XO031H alıcam.

• Siz olsanız X550LN mi X555LN mi alırdınız X550LN kasa olarak bıraz daha hoşuma gıttı ama X555LN de cok güzel kasası ama X555LN H olanını bulamadım. H serısını bimeksdenhttp://www.bimeks.com.tr/urun/144442/asus-x555ln-xo031h-w8-.aspx#specs sole alayımmı sızce onay verırsenız bugun yada yarın sıparısı verıcem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maki12223 -- 20 Ekim 2014; 12:15:47 >
  • maki12223 kullanıcısına yanıt
    Bence freedos modelini al aynı modelin çünkü arada büyük fiyat farki var 600 tl neredeyse kendin işletim sistemi alsan bile daha ucuza geliyor. Ayrica öğrenci isen dreamspark'tan ücretsiz indirebilirsin windows işletim sistemlerinden birini.

• maki12223 kullanıcısına yanıt
    Sn. maki12223;

Gördüğümüz kadarıyla uygun fiyatlı ve performanslı bir notebook arayışı içerisindesiniz. Bu konuda daha önce Monster markasını duydunuz mu bilmiyoruz ama MONSTER notebook modellerinde her zaman en yeni teknoloji ürünleri kullanılmaktadır. En yüksek kapasiteye sahip SSD ya da 7200 RPM sabit diskler, en yüksek kapasite ve performanslı bellek seçenekleri, en yüksek performansa sahip ekran kartlı notebook modelleri her zaman öncelikle MONSTER notebook modellerinde kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Bu bağlamda hem ekonomik hem de üst düzeyde bir notebook satın almak istiyorsanız MONSTER marka notebookları mutlaka incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Buna göre;http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html linkindeki ONLINE SATIŞ sayfamızı özellikle incelemenizi size tavsiye ediyoruz. Fiyatınızın da maksimum 2500 TL olduğunu belirttiğiniz için size tavsiye edebileceğimiz 3 farklı MONSTER modeli bulunuyor. Bu modellerimizin donanımları benzer olmasına rağmen değişen sadece kasa yapılarıdır.

1- İlk modelimiz 2499 TL 'lik fiyatı ile ABRA A5 V1.1.2

Bu modelimizin genel karakteristik özellikleri özetle aşağıdaki gibidir.

4.Nesil Haswell Intel® Core™ i7-4710MQ işlemci, 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz bellek, 750GB 7200RPM sabit disk, 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX860M 128-Bit DX11.2 ekran kartı, IŞIKLI Klavye, TURBO FAN Özelliği, DVD-RW, 3 Adet Disk Desteği (1x mSATA + 2x HDD & SSD RAID 0/1 Ops.), 2 YIL GARANTİ, ÜCRETSİZ KARGO

2- İkinci modelimiz ise yine 2499 TL 'lik fiyatı ile 17.3" büyüklüğe sahip ABRA A7 V5.1.1

Bu modelimizin genel karakteristik özellikleri de özetle aşağıdaki gibidir.

4.Nesil Haswell Intel® Core™ i7-4710MQ işlemci, 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz bellek, 750GB 7200RPM sabit disk, 17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 2GB DDR3 nVIDIA® GeForce® GTX850M 128-Bit DX11 ekran kartı, IŞIKLI Klavye, TURBO FAN Özelliği, DVD-RW, 2 Adet Disk Desteği (1x mSATA + 1x HDD & SSD Ops.), 2 YIL GARANTİ, ÜCRETSİZ KARGO

3- Üçüncü modelimiz de yine 2499 TL 'lik fiyatı ile Kasım ayı içerisinde stoklarımıza yeniden girmesini beklediğimiz ABRA A5 V2.1.1

4.Nesil Haswell Intel® Core™ i7-4710MQ işlemci, 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz bellek, 750GB 7200RPM sabit disk, 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX860M 128-Bit DX11.2 ekran kartı, IŞIKLI Klavye, TURBO FAN Özelliği, DVD-RW, 3 Adet Disk Desteği (2x mSATA RAID 0/1 Ops. + 1x HDD & SSD), 2 YIL GARANTİ, ÜCRETSİZ KARGO

Tüm bu tavsiyelerimizin dışında Peki Neden Monster 'ı tercih etmelisiniz sorusuna ilişkin özellikle Neden MONSTER ? linkindeki sayfamızı ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Biz MONSTER markası olarak bir dizüstü bilgisayardan en yüksek performansı bekleyen bilinçli bir kullanıcı profiline OYUN, MİMARİ ve GRAFİK TASARIM, CAD/CAM vb. uygulamalarda sorunsuz olarak kullanılabilecek; uluslararası markalara göre oldukça ekonomik, daha iyi özellikte bileşenler içeren ve en yüksek performanslı dizüstü bilgisayarların üretimini yaparak destek veriyoruz.

Ayrıca tüm MONSTER noteboook modellerinde OYNAYAMADIĞINIZ OYUN ya da ÇALIŞTIRAMADIĞINIZ TASARIM / CAD-CAM programı olursa anında iade garantisi veriyoruz.

Bununla birlikte tüm MONSTER notebook modellerinde ilk 15 gün için koşulsuz ürün iade garantisi veriyoruz. Kullanıcılar herhangi bir MONSTER notebook modelini satın aldıktan sonra 15 gün boyunca ürün üzerinde istediği uygulamaları çalıştırarak ürünümüzü test edebilir ve en küçük bir memnuniyetsizliğinde evimin duvarına rengi uymadı bile dese ürünü hemen iade ederek parasının iadesini talep edebilir.

MONSTER notebook modellerinde ilk 30 gün içinde çıkabilecek sorunlarda birebir, anında yeni bir ürünle değişim garantisi veriyoruz. Bu süreç içinde üründe oluşabilecek tüm teknik sorunlarda ürünü hemen yeni bir ürünle birebir değiştiriyoruz.

MONSTER notebook modellerinde ilk 30 gün içinde çıkabilecek ÖLÜ PIXEL hatalarında anında yeni bir ürünle birebir değişim garantisi veriyoruz. ÖLÜ PİXEL nedeni ile değişim garantisi uluslarası markalarda min. 5 - 6 adetten itibaren başlarken MONSTER notebooklarda 1 adet ÖLÜ PIXEL çıksa bile ürünü yeni bir ürünle birebir değiştiriyoruz.

Dilerseniz bu konudahttp://www.monsternotebook.com.tr/yardim.aspx?yrd=217&lang=tr-TR linkindeki iletişim numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşüp ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Monster ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterMusteriHizmetleri -- 20 Ekim 2014; 14:00:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keremsami

quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

Şu anki piyasaya göre windows olduğundan dolayı verilebilir. Ama normal şartlarda 150-200 daha ucuz ederi var bana göre.

Pcdepodahttp://www.pcdepo.com/asus-x555ln-xo031d-notebook bu var benim aradığım modelin aynısı 31D modeli. Buna da bakabilir 2000 lira şuan. H modeli gelse
    alırım biraz daha da bekleyeyim diyorum.

Evet İşlemci bi tık onde. Güzel bi model. H modeli bimeksde var sanırım ama fiyat 2500 falan...

Çok fazla o cihazı baktım bimekste 2600 e yakın bir rakamdı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antimodo

quote:

Hocam o zaman ne alacağız? Asus yok, Lenovo yok? 2000 civarında MSI da pek yok. HPlerin ısınma sorunu var. Victorlar daha kendini kanıtlamamış. Ne kaldı geriye??

Almayin demiyorum milletin gozunde cok buyutuyorlar...
    Asus'unda lenovo'unda bilgisayarlari kotu degil servisine tas kafali insanlari koyuyorlar...
    Ornek HP serviste mukemmel isinma sorunu mu var? Hemen degisim veya para iadesi.
    Lenovo servis aginda berbat musteriyi anlayamiyorlar ve tarafcilar...
    Asus'un servisine bakanlar dikkatsiz ama biraz tehdit etsen akillari baslarina geliyor...
    Hic bir marka mukemmel degil bunu bilin

Asusun bilgisayarları güzel oluyor. Kasalarınıda ben cok begenıyorum. Elime tertemiz ulaştıktan sonra sıkıntı cıkaracagını sanmıyorum. Gözüm gibi bakarım ona
    HP bi zahmet servisi iyi olsun. Suankı kullandığım HP laptop delı gıbı ısınıyor ve aşırı FPS dusmesı yasıyorum. Kac kez servıse gıtmıstır kac kez ıcı temızlenmıstır macunları yenılenmıstır hatırlamıyorum yanı.
    Lenovo bu sene ıslemcilerinin iyiliği ile ve su Z510,Z710 serisi ile on plana cıktı.

Asus n56vz-s4283h bilgisayarimin yazilimsal ve isnmadan dolayi servise yolladim ethernet girisini kirarak yollamislar sordum kargoya laf ettiler fakat ne kutuda nede disinda bi deforme yok yani bu kirik icerden yapilmis cok belli sonunda bize geri yollayin dediler, arayip sordugumda anakartin degisecegini parca beklediklerini soylediler sonra ethernet bakimlaei yapilcak felan fesan uzattikca uzattilar sonucta saglam bilgisayarimi kirdilar biraz tehdit ettikten sonra para iadesi veya degisim karari verildi rapor yolladilar fakat 14. Gun rapor elime ulasti rapora baktim gecerlilik suresi 15 gun eee bana saat 21:52 de ulasti ne yapayim bu raporu ben?? Arayip bi guzel azarladim hala yeniden yollayacaklar rapor niye mi gecikti adresi yanlis vermisler!!! 2. Defa yollamislar adresi istediler verdim takip numarasindan hi baktim adres gine yanlis!! Kargoyu arayip duzelttirdim yarin gelicek ins.

• quote:

Asus iyidir, normal bir şekilde kullanılırsa yani hor kullanılmazsa sorun çıkaracak bir marka değil.

Bilgisayarimi tozlanmasin diye kapatinca yastik kilifi icine koyuyorum o derece hassasim...

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. maki12223;

Gördüğümüz kadarıyla uygun fiyatlı ve performanslı bir notebook arayışı içerisindesiniz. Bu konuda daha önce Monster markasını duydunuz mu bilmiyoruz ama MONSTER notebook modellerinde her zaman en yeni teknoloji ürünleri kullanılmaktadır. En yüksek kapasiteye sahip SSD ya da 7200 RPM sabit diskler, en yüksek kapasite ve performanslı bellek seçenekleri, en yüksek performansa sahip ekran kartlı notebook modelleri her zaman öncelikle MONSTER notebook modellerinde kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Bu bağlamda hem ekonomik hem de üst düzeyde bir notebook satın almak istiyorsanız MONSTER marka notebookları mutlaka incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Buna göre;http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html linkindeki ONLINE SATIŞ sayfamızı özellikle incelemenizi size tavsiye ediyoruz. Fiyatınızın da maksimum 2500 TL olduğunu belirttiğiniz için size tavsiye edebileceğimiz 3 farklı MONSTER modeli bulunuyor. Bu modellerimizin donanımları benzer olmasına rağmen değişen sadece kasa yapılarıdır.

1- İlk modelimiz 2499 TL 'lik fiyatı ile ABRA A5 V1.1.2

4.Nesil Haswell Intel® Core™ i7-4710MQ işlemci, 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz bellek, 750GB 7200RPM sabit disk, 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX860M 128-Bit DX11.2 ekran kartı, IŞIKLI Klavye, TURBO FAN Özelliği, DVD-RW, 3 Adet Disk Desteği (1x mSATA + 2x HDD & SSD RAID 0/1 Ops.), 2 YIL GARANTİ, ÜCRETSİZ KARGO

2- İkinci modelimiz ise yine 2499 TL 'lik fiyatı ile 17.3" büyüklüğe sahip ABRA A7 V5.1.1

Bu modelimizin genel karakteristik özellikleri de özetle aşağıdaki gibidir.

4.Nesil Haswell Intel® Core™ i7-4710MQ işlemci, 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz bellek, 750GB 7200RPM sabit disk, 17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 2GB DDR3 nVIDIA® GeForce® GTX850M 128-Bit DX11 ekran kartı, IŞIKLI Klavye, TURBO FAN Özelliği, DVD-RW, 2 Adet Disk Desteği (1x mSATA + 1x HDD & SSD Ops.), 2 YIL GARANTİ, ÜCRETSİZ KARGO

3- Üçüncü modelimiz de yine 2499 TL 'lik fiyatı ile Kasım ayı içerisinde stoklarımıza yeniden girmesini beklediğimiz ABRA A5 V2.1.1

4.Nesil Haswell Intel® Core™ i7-4710MQ işlemci, 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz bellek, 750GB 7200RPM sabit disk, 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX860M 128-Bit DX11.2 ekran kartı, IŞIKLI Klavye, TURBO FAN Özelliği, DVD-RW, 3 Adet Disk Desteği (2x mSATA RAID 0/1 Ops. + 1x HDD & SSD), 2 YIL GARANTİ, ÜCRETSİZ KARGO

Tüm bu tavsiyelerimizin dışında Peki Neden Monster 'ı tercih etmelisiniz sorusuna ilişkin özellikle Neden MONSTER ? linkindeki sayfamızı ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Biz MONSTER markası olarak bir dizüstü bilgisayardan en yüksek performansı bekleyen bilinçli bir kullanıcı profiline OYUN, MİMARİ ve GRAFİK TASARIM, CAD/CAM vb. uygulamalarda sorunsuz olarak kullanılabilecek; uluslararası markalara göre oldukça ekonomik, daha iyi özellikte bileşenler içeren ve en yüksek performanslı dizüstü bilgisayarların üretimini yaparak destek veriyoruz.

Ayrıca tüm MONSTER noteboook modellerinde OYNAYAMADIĞINIZ OYUN ya da ÇALIŞTIRAMADIĞINIZ TASARIM / CAD-CAM programı olursa anında iade garantisi veriyoruz.

Bununla birlikte tüm MONSTER notebook modellerinde ilk 15 gün için koşulsuz ürün iade garantisi veriyoruz. Kullanıcılar herhangi bir MONSTER notebook modelini satın aldıktan sonra 15 gün boyunca ürün üzerinde istediği uygulamaları çalıştırarak ürünümüzü test edebilir ve en küçük bir memnuniyetsizliğinde evimin duvarına rengi uymadı bile dese ürünü hemen iade ederek parasının iadesini talep edebilir.

MONSTER notebook modellerinde ilk 30 gün içinde çıkabilecek sorunlarda birebir, anında yeni bir ürünle değişim garantisi veriyoruz. Bu süreç içinde üründe oluşabilecek tüm teknik sorunlarda ürünü hemen yeni bir ürünle birebir değiştiriyoruz.

MONSTER notebook modellerinde ilk 30 gün içinde çıkabilecek ÖLÜ PIXEL hatalarında anında yeni bir ürünle birebir değişim garantisi veriyoruz. ÖLÜ PİXEL nedeni ile değişim garantisi uluslarası markalarda min. 5 - 6 adetten itibaren başlarken MONSTER notebooklarda 1 adet ÖLÜ PIXEL çıksa bile ürünü yeni bir ürünle birebir değiştiriyoruz.

Dilerseniz bu konudahttp://www.monsternotebook.com.tr/yardim.aspx?yrd=217&lang=tr-TR linkindeki iletişim numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşüp ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Monster ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

N11 de magazaniza daha fazla urun secenegi bekliyoruz..

• Ne mutlu o zaman sizin için :))
  • quote:

Ne mutlu o zaman sizin için :))

Asus hor kullanilmazsa bozulmaz diye hir sey yok hor kullanmasanda bir sorunu cikiyor gordugun gibi bide kirik dokuk lg netbook uma bak babamin kullandigi parcalanacak gibi artik 6 senelik ama hala ekran ve batarya haric herseyi tam calisiyor...

• Hocam elektronik alet, elbette bozulacak, benim burda amacım bozulmaya en az meyilli markayı bulmaya çalışmak. Siz de fikrinizi söylüyorsunuz, teşekkür ederim. Yani demeye çalıştığım, her elektronik alet bozulur, git Casper al demem ben. Asus da bozulur Casper da , ama Casper 10 bozulursa Asus 1 bozulur. Demeye çalıştığım bu.
  • Nese ya Asusa guvenıyorum X555LN XO031H modelini siparişini verdim alıcam begendım bu urunu kasa ve performans olarak...
  • Monsterhttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464795&kat=6454&lang=tr-TR#.VEfNZ2e-Kyk bunumu önerirsiniz ASUS X555LN XO031H yımı bunu orendıkten sonra alıcam arkadaslar. Monsterda ekran kartı cok guzel ddr5 gtx 860 128 bıt 2 gb sızce hangısını almalıyım fıyat sınırı 2500 ASUS ıl hmen hemen aynı fıyatta sız olsanız hagısıı alırdınız suanda.....
  • Arkadaşlar hersey ıcın cok teşekkür ederim baya bı yardımcı oldunuz.Baya bilgi edindim piyasadaki laptoplar hakkında.http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463524&kat=6454&lang=tr-TR#.VEftSWe-Kyk bunu alıcam. Yardımlarınız çin Teşekkür ederim.Bütçsi olan herkese tavsie derim...

• Sn. antimodo;

N11.COM mağazamızda satılmakta olan tüm ürün modellerimiz web sitemizdeki listelenen modeller ile aynıdır. Yani web sitemizde olupta N11.COM mağazamızda olmayan bir ürün yok diyebiliriz. Sitemizden özelleştirdiğiniz bir ürünü dilerseniz bizimle iletişime geçerek sizin adınıza N11.COM üzerinde hemen satışa açabiliriz ve oradaki kampanya ve uygun taksit imkanlarından da böylelikle faydalanmış olabilirsiniz.

Dilerseniz bu konudahttp://www.monsternotebook.com.tr/yardim.aspx?yrd=217&lang=tr-TR linkindeki iletişim numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşüp bilgi alabilirsiniz. Monster ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterMusteriHizmetleri -- 21 Ekim 2014; 17:21:09 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.