Şimdi Ara

===> Yeni Nokia 6720 Classic | 5MP - Çift Led - 3.5mm - TV-Out <=== (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
13.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S60v3/S60v5 Ovi Maps v3.03.10wk1.b05 Ücretsiz Lisanslı

===> Yeni Nokia 6720 Classic | 5MP - Çift Led - 3.5mm - TV-Out <===

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/gps-ve-navigasyon/s60v3-v5-ovi-maps-v3-03-10wk1-b05-ucretsiz-lisansli-t1713.html

Açıklama: Hala ücretsiz lisans versiyonunu yüklememiş olanlar buyursun yüklesin. Kontör gitmemesi için ve haritaları yüklemek için yapılacaklar bağlantıda açıklanmıştır.

Diğer navigasyon yazılımları için "buraya" tıklayınız.

• Merhaba Saygıdeğer arkadaşlar..bu telefonu kullanan arkadaşlardan bir-iki ricamıza tenezzülen cevap yazan olur mu acaba? 1.. ses (haparlörde ) yüksekliği ve netliği ( 6233 - N73 -N79 -N96 a göre) nasıldır acaba? 2.. kamerası da aynı modellere göre , bir değerlendirme yapabilir misiniz..? şimdiden teşekkür ediyorum ..<<<<<<<<<<<Saygılarımla
  • 6720 Classic'te Ovi Maps ücretsiz mi?
  • Sevgili arkadaşlar..bir soru sordum,yardımlarınızı,yorumlarınızı umarak..lütfen 6720 C kullanan arkadaşlar..kamera ve ses performansını; değerlendirir misiniz? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY
    Zeiss destekli 5 Mp kamerası ile gayet iyi fotoğraf çekiyor 3,5 mm kulaklık girişi Usb den sarj olma gibi ayrıntılarda var hoparlörlerden ses çıkışı gayet iyi pili normal kullanımla 4 gün ortalamalarında gidiyor son olarak 0.69'luk Sar oranı ile telefonla çok konuşanlarda baş ağrısına pek sebebiyet vermeyecek bir telefon,ben tavsiye ederim.

Zaten kullanıcı yorumu var burada okumadın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 13 Mayıs 2010; 1:45:12 >
  • şu anda türkiyede daha yeni olduğu için yaygın olarak kullanan pek yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

şu anda türkiyede daha yeni olduğu için yaygın olarak kullanan pek yok sanırım

sadece türkiyede değil dünyada da pek tutulmamış bir model

GSMARENA da 8 sayfa incelemesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: terturk39

quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

şu anda türkiyede daha yeni olduğu için yaygın olarak kullanan pek yok sanırım

sadece türkiyede değil dünyada da pek tutulmamış bir model

GSMARENA da 8 sayfa incelemesi var

Valla bence tam F/P ürünü bir cihaz bundan daha düşük donanımlı 6700'a bakanlara bu cihazı tavsiye ederim,yukarıda bir arkadaş ses durumunu sormuş son kullandığım N73 e göre kıyaslarsam 6720 Classic ses konusunda daha başarılı

• teşekkür ederim Serkan bey.......
  • arkadaşlar telefonlara meraklı biri olarak bu telefon bence harika ilk fırsatta alacağım 6233 kullanıyordum artık eskidi bu telefonu alacağım.6220c ye göre de işletim sistemi ve bataryasının daha uzun süre dayanması özellikleri süper
  • bu telefonu 3 aydır kullanıyorum. dışarıya ses çıkışı hariç mükemmel bir telefon. özellikle gps'i en çok işime yarayan özelliği. fotoğraf kalitesi de oldukça güzel. günde 4-5 saat internette gezebiliyorum. gerek internet kullanımında gerekse gps kullanımında bataryası uzun süre dayanıyor. elde duruşu da çok rahat. kıvrımlı yapısı telefonu yazı yazarken elde tutmayı kolaylaştırıyor. telefonun usb den şarj olması telefonu benim gibi modem olarak kullananların çok işine yarayacak. batarya derdi bitmeden uzun süre internette gezebilirsiniz.
  • Yeni Sürüm: Ovi Maps v3.04.2010wk32.b03 Ücretsiz Lisanslı

===> Yeni Nokia 6720 Classic | 5MP - Çift Led - 3.5mm - TV-Out <===

İndirmek için tıklayınız!

Diğer navigasyon yazılımları için "buraya" tıklayınız.

• Bu telefonu kullanan hiç kimse yok mu acaba?
  • aldım çok memnunum ama bi sorun var biraz yavaş video çekerken kırılmalar oluyor. galeriye geç giriyor işlemcisine göre yavaş kalıyor nedense :S çözemedim bi türlü :S
  • Ben de aldım, şu ana kadar gördüğüm en büyük eksisi tuşlarının hem küçük hem de sert olması. Daha önce X2 kullandım, onun tuşları daha yumuşaktı. Telefonun sesi çok iyi, X2 de olduğu gibi bu telefonda da zil sesi seviyesini düşürdüm.
  • Ablama doğum günü hediyesi olarak bu telefonu düşünüyorum. Aslında 4 gündür nette bulabildiğim tüm bilgileri araştırdım bu modelin.

Yalnız; bazı inceleme sitelerinde bulunan yorumlarda, bu telefon pek beğenilmemiş. Bazı yazılımsal ve donanımsal sıkıntılar olduğunu yazmışlar.
    Bir de bu telefon ara model gibi olduğundan pek ön planda kalmıyor ve dolayısıyla sıkıntı yaşandığında servislerle rezalet yaşamak istemiyorum.

Şu ana kadar kullanan arkadaşlardan rica etsem, her hangi bir problem vs. ile karşılaştılar mı bildirirlerse sevinirim.
    Ablam problemsiz çalıştığı sürece ömürlük telefon kullanan biri. Mesela Nokia N70'i 4 senedir kullanıyor ve
    kullanıldığının 2. senesinde telefona format atma ihtiyacı duymuştum. O yüzden düzgün bir telefon bakıyorum.

Teşekkürler
  • Kardeş epey bi incelemeden sonra Nokia X2 aldım, gerek şıklığı, gerek hızlı menüleri, gerek sesi ve gerekse tuşlarının kullanışlılığı çok güzeldi. Fakat şarzı sadece 2 gün gitti. Halbuki telefonda şarza çok önem veriyorum ve bu X2 için 600 küsur saat bekleme süresi denmişti. Fakat ilginç olan hepsiburada X2 yorumlarında şarzının 4 gün gittiği söyleniyordu. Neyse hepsiburadaya mesaj atıp telefonu iade etmek istediğimi bildirdim, kabul ettiler. Sonra bu telefonu aldım, fakat 3 günlük kullanımdan sonra X2 nin bundan çok güzel olduğunu gördüm. Telefonun işletim sistemi olmasına rağmen bazen bende de donmalar oldu. Tuşları hem çok küçük hem de çok sert. Kullanırken insan çok zorlanıyor. Oysa X2 nin tuşları hem çok yumuşak hem de çok sessizdi. Ses ve kamera olarak olarak sanki X2 daha iyi idi. Anlayacağın 3 gün kullandıktan sonra aldığıma pişman oldum ve utanarak da olsa hepsiburadaya tekrar mesaj attım, bakalım ne cevap verecek. Eğer (haklı olarak) olumsuz cevap verirseler telefonu gittigidiyorda satmayı düşünüyorum. Ha bir de telefon baya ağırmış. Oysa X2 çok hafifti. Görmeden telefon almanın sıkıntıları işte. Ayrıca bu telefonu almadan önce buraya yazılan yorumları da okumuştum (hangi ürünü alacaksam önce donanımforumdaki yorumlara bakıyorum) hiçkimse böylesi olumsuzluklarından bahsetmemişti. Bence bu telefonu boşverin ve X2 ye bakın. O gerçekten iyi idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 17 Ekim 2010; 6:01:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert25

Kardeş epey bi incelemeden sonra Nokia X2 aldım, gerek şıklığı, gerek hızlı menüleri, gerek sesi ve gerekse tuşlarının kullanışlılığı çok güzeldi. Fakat şarzı sadece 2 gün gitti. Halbuki telefonda şarza çok önem veriyorum ve bu X2 için 600 küsur saat bekleme süresi denmişti. Fakat ilginç olan hepsiburada X2 yorumlarında şarzının 4 gün gittiği söyleniyordu. Neyse hepsiburadaya mesaj atıp telefonu iade etmek istediğimi bildirdim, kabul ettiler. Sonra bu telefonu aldım, fakat 3 günlük kullanımdan sonra X2 nin bundan çok güzel olduğunu gördüm. Telefonun işletim sistemi olmasına rağmen bazen bende de donmalar oldu. Tuşları hem çok küçük hem de çok sert. Kullanırken insan çok zorlanıyor. Oysa X2 nin tuşları hem çok yumuşak hem de çok sessizdi. Ses ve kamera olarak olarak sanki X2 daha iyi idi. Anlayacağın 3 gün kullandıktan sonra aldığıma pişman oldum ve utanarak da olsa hepsiburadaya tekrar mesaj attım, bakalım ne cevap verecek. Eğer (haklı olarak) olumsuz cevap verirseler telefonu gittigidiyorda satmayı düşünüyorum. Ha bir de telefon baya ağırmış. Oysa X2 çok hafifti. Görmeden telefon almanın sıkıntıları işte. Ayrıca bu telefonu almadan önce buraya yazılan yorumları da okumuştum (hangi ürünü alacaksam önce donanımforumdaki yorumlara bakıyorum) hiçkimse böylesi olumsuzluklarından bahsetmemişti. Bence bu telefonu boşverin ve X2 ye bakın. O gerçekten iyi idi.

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Umarım HB müşteri memnuniyeti adına değişim işlemini yapar.

X2'yi dün incelemiştim telefoncuda. Benim hoşuma gitti. Açıkcası diğer telefonlara nazaran biraz spor kalmakta.
    Ablamı tanıyorsam bu telefonu kullanmadan yeğenime pas eder :) , iş telefonlarına bakıyorum ama bu
    sefer de Sar değeri engeli çıkıyor. Sanırım 6700 koyu gri olan modellere bakacağım ( parmak izi olayından parlaklar sıkıntılı ).
    Artık varsın ön kamerası olmasın.

Teşekkürler

• Bugün Nokia 6700 Satın aldım. Gayet kibar ve klas bir modelmiş. Mat Gri - 499 TL satın aldım.
    Parmak izi vs. hiç tutumuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.