Şimdi Ara

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^ (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.398
Cevap
3
Favori
374.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bozoklar

en isteyerek aldığım telefondu.Berbat çıktı.Video oynatmasında sürekli problemler vardı kamerası donuyordu.Nokıa cluba verdim adamlar versiyon yükseltmişler di sanki ben yapamam onu.Geri iade ettim.Ama şans işi işte.Yoksa çok güzel cihaz.

evet bencede tamamen şans işi. örneğin sizin belirttiğiniz sorunların hiç birini ben yaşamadım. slider tuşu hariç (ki o da yaklaşık 1 aydır olan birşey, öncesinde yoktu) çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djadventure

ewt yha son sürüm mü 10.0 daha cıkmadı mı?? ztn 5800 550 tl ye düşmüş

5800 550 liraya mı düşmüş AABOVVV
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_wind222

merhaba arkadaşlar,

1.5 senenin sonunda benimde slider tuşum kırılmak üzere. garanti kapsamında yaptırabiliyor muyuz? yoksa illa bedel ödeniyor mu? ve yapımı çok uzun sürüyor mu? bilen arkadaşım varmı?

ben kocaelideki nokıa shop a ücretsiz yaptırmıstım yani garanti kapsamı içinde saydılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlatan61

Ya arkadaşlar durup duruyorken hafıza kartını görmeme sorunu çıktı

ne düşürdüm ne de başka birşey oldu galeriye giriyorum hafıza kartı yok

kaç kez çıkarıp taktım düzelmedi. Sizce niye böle birşey olmuş olabilir.

Hafıza kartının yuvasında bir gevşeme felanda yok sabit duruyor ama görmüyor.

arka kapağın yerine tam oturduğun eminmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsan_7777

quote:

merhaba arkadaşlar,

1.5 senenin sonunda benimde slider tuşum kırılmak üzere. garanti kapsamında yaptırabiliyor muyuz? yoksa illa bedel ödeniyor mu? ve yapımı çok uzun sürüyor mu? bilen arkadaşım varmı?

ben kocaelideki nokıa shop a ücretsiz yaptırmıstım yani garanti kapsamı içinde saydılar

anladım. teşekkür ederim. bende kvk'da şansımı deneyeyim. kvk'da işler hızlı yürümez ama olsun.
    Tekrar teşekkürler.

• benimde slider tuşu çıkmıştı servisine götürdüm(genpa) 2 günde yaptılar garanti kapsamı içinde
  • Ya benimde bir sorunum var, slider tuşu kırılmadı ama onu tutan siyah ovalimsi çerçevenin bir kenarı çatladı gibi birşey.

Kırmızı ile gösterdiğim yerde çatlama var kökünden. (Yani çeksem sert bir şekilde, zorlayarak o slider kısmı kopar.) Görünürde bir sorun yok, oynama falan da yok ama rahatsız ediyor işte. Nedenini bilmiyorum hiçbir darbe olmadı oraya. Pantolonun cebinde taşıdığım için olabilir belki.

Bu arada 1.5 yılı aşkın süre geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 17 Ocak 2010; 0:37:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34

Ya benimde bir sorunum var, slider tuşu kırılmadı ama onu tutan siyah ovalimsi çerçevenin bir kenarı çatladı gibi birşey.

Kırmızı ile gösterdiğim yerde çatlama var kökünden. (Yani çeksem sert bir şekilde, zorlayarak o slider kısmı kopar.) Görünürde bir sorun yok, oynama falan da yok ama rahatsız ediyor işte. Nedenini bilmiyorum hiçbir darbe olmadı oraya. Pantolonun cebinde taşıdığım için olabilir belki.

Bu arada 1.5 yılı aşkın süre geçti.

aslında benim kırıkta aynı yerde ama diğer tarafta.

• elden çıkarmak istiyorum artık bu telefonu, sıkıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giray Han

elden çıkarmak istiyorum artık bu telefonu, sıkıldım

Aynen.
  • 5610'cular son zamanlarda benim ekran gidip gelmeye başladı.Bunun nedeni kızak yüzünden midir.?
    @34 benim telefonunda orası kırılmıştı.içim rahat etmiyordu.Servise verip değiştirdim ama ban sormadan yeni yazılım yüklemişler.
  • Benim telin versiyon 9.40 sizce 10.0 yüklememe gerek varmı? ne gibi değişiklikler oluyor?
  • Ben alıcaktım fakat vazgeçtim. Hem fiyat yüksek hemde o paranın hakkını verecek bir cihaz değil. bu cihaza eşdeğer yada eşdeğerine yakın çok daha

iyi telefonlar mevcut. Ama adı ve kalitesi yetiyor tabiki Nokia'nın. Bir üst modelini beklicem umarım beklentilerimi karşılayacak bir telefon olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sundedicated.Mali

Ben alıcaktım fakat vazgeçtim. Hem fiyat yüksek hemde o paranın hakkını verecek bir cihaz değil. bu cihaza eşdeğer yada eşdeğerine yakın çok daha

iyi telefonlar mevcut. Ama adı ve kalitesi yetiyor tabiki Nokia'nın. Bir üst modelini beklicem umarım beklentilerimi karşılayacak bir telefon olur.

yanlış anlamayın. bilmediğimden soruyorum;
    şuanda bu telefon kaç para civarlarında? ve aynı paraya alınabilecek daha iyi telefonlar hangileri? (aynı kalitede kulaklık ve dış ses, aynı kalitede fotoğraf özelliği, menü ve çalışma hızı vs..) bende değiştirirsem nasıl bir telefon almalıyım bilemiyorum.
    şimdiden teşekkür ederim.

• 2. el, elden 250-300 civarında bir rakama almıştım ben 2-3 ay oldu
  • merhaba arkadaşlar,

5610 muadili sanırım Nokia X3 diye bir cihaz çıkmış. Bilen var mıdır?
  • quote:

merhaba arkadaşlar,

5610 muadili sanırım Nokia X3 diye bir cihaz çıkmış. Bilen var mıdır?

X3 özellik bakımından 5610dan çok daha geride bence. O kadar para verip almaya değmez.
  • Arkadaşlar benim telefon internete otomatik olarak giriyor, her gün 8 kontörüm gidiyor. Bu web'i nasıl kapatabilirim? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
  • Nasıl yani?
    Mesela servis mesaji geldiğinde mi?
  • arkadslar herkese slm... 5610 benim eski telefonumdu cok ama cok güzeldi muzik kalitesi...size sormak istedigim şey şu an bende 5530 var bana sanki 5610 un muzik kalitesi daha iyi gibiydi sizce de öyle mi ..aranızda 5530 la muzik dinleyen oldu mu ??
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.