Şimdi Ara

Yeni Nexus tableti kargo veritabanında göründü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Efendim tabletler genel olarak büyük cihazlar ve bu büyük cihazlar için geliştirilmiş özel uygulamalar olmalı.Sonuç olarak bunları telefonda olan uygulamaların büyütülmüş hali olamamalı.Bu cihazlarla telefonda yapamadığımızı büyük ekranda daha farklı bir şekilde yapmak için tasarlanmış.Ben android mağazada uygulama yok demiyorum.Hiç bir tablet kullanmadım fakat hem Android heme IOS tabletleri 2-3 saat kurcalamış mağazalarda dolaşmışımdır.IOS tabletlerde uygulamalar tablete özel olarak geliştirilmiş eğitici ve eğlendirici uygulamalar mevcut.Benim anlatmak istediğimde budur..
  • Nymphadora kullanıcısına yanıt
    Efendim ben uygulama yok demiyorum.Tablete özel uygulama yok diyorum.Yani sadece tablet için geliştirilen, dizayn edilen uygulamalardan söz ediyorum.Telefonlarda kullanılan uygulamaların büyütülmüş, tablete göre düzenlenmiş olanlarından değil.
  • Hocam demek istediğinizi daha net anladım. Bu konuda çok haklısınız, ancak endişelenmeyin hergün takip ediyorum ve eskisinden daha hızlı şekilde yaygınlaşıyor tablet arayüzlü uygulamalar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus 7 kullanıyorum sonuc tablet alacaksan apple urunlerine alacan....

• Fiyat tr için uygun olursa almak isterim bir tane nexus olsun tastan olsun benim mantigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htcnin çerçevelerinden bu kadar rahatsız olunduğunu bilmiyordum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.