Şimdi Ara

yeni net paketindeki saçmalık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni çıkan 100 mb net paketi 9 tl nedir bu saçmalık 8 tlye sınırsız 100 mb adil kullanımlı net paketi varken hangi keriz bunu alır ki

• ya tamamen yanlışlık sonucu hata yapan,yada kıroyum ama para bende diyerek hava yapan :-))))
  • cepneti satmak için bundan güzel taktik mi var ? böyle düşünen binlerce kullanıcı cepnete yöneliyor haliyle insanlar ister istemez can çekişen cepnet paketi satın alıyor her türlü vodafone kazanıyor Yada şöyle bir şey var interetle içli dışlı olmayan kullanıcı nasıl olsa ilk 3 ay %50 indirimli deyip satın alıyor 100mb ı .. 3 ay sonunda ya iptal ediyor yada daha avantajlı olan cepnete geçiyor yine vodafone kazanıyor :) böylece ayda 5-10 mb kullanan adama bile paket satmış oluyorlar

taraftar mobil modemlerde 5 GB 19 TL, 8 GB 29 TL.

lütfen bilinçlenelim

Orijinalden alıntı: erdal.yardimci

avea faturasız hatlarda 1 GB internet paketi 9 TL.

taraftar mobil modemlerde 5 GB 19 TL, 8 GB 29 TL.

lütfen bilinçlenelim

bu taraftar mobil modem dediğin olayın linkini atabilirmisin ben bulamadımda avea nın sitesinde.

1 - 01.11.2011 Tarihinden itibaren aylık cepnet paketine üye alınmayacaktır.
    2- Mevcut kullanıcılar aynı şart ve hız ve kota kullanımıyla devam edecektir.
    3- Örneğin bugün yenilenmesi gereken cepnet paketi için hattında yeterli Tl olmazsa Tl yüklediğin tarihte Cepnet kullanımı başlayacaktır.
    4- Mevcut kullanıcılar iptal ettiği taktirde kesinlikle geri dönüşü olmayacaktır.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.