Şimdi Ara

Yeni nesile geçmeden önce hangi oyunları 360 ile bitirmeliyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, haziran ayında Xbox360 aldım ve xKey mevcut. Genelde FPS tarzı oyunlarda story mode varsa bitirir sonra multiplayer bölümünde takılırım. Daha önce Nintendo Wii kullanıyordum ve onda aylarca Cod MW3 oynadım online olarak. Bu sene de 360 aldım, bunu alma sebebim bedava ve online oyun oynayabilme özelliğiydi. Yakın zamanda (istesem yarın bile alabilirim) yeni nesil PS4 ya da Xbox One almayı düşünüyorum. Fakat almadan önce 360 ile gerek exclusive gerek iki platformda da olan oyunlar olsun oynayıp bitirmek sonrasında ise eski nesilin efsane oyunlarını bitirdiğim için yeni nesil almayı düşünüyorum. Sadece Xbox 360 exc. olarak bakmayın iki platforma da çıkmış oyunları da söylemenizi istiyorum.

    Gta 5 bitirdim online oynuyorum, yeni nesilde de Gta 5 alıcam.
    Cod AW bitirdim.
    Cod Black ops 1-2 bitirdim.
    Cod MW3 bitirdim.
    Crysis 3 bitirdim.
    Batman arkham origins bitirdim
    Destiny indirdim ama pek çözemedim oyunu 5-6lvl oldum oynamadım.
    Watch Dogs ve Gears of War 3 indirdim, ikisini de bitiricem.
    Farcry 3 ve 4 oynamayı düşünüyorum.

    Forza Horizon var 3-4 saat oynadım daha da oynamadım araba oyunları bana göre değilmiş onu anladım.

    Varsa şu şu şu oyunları da oyna, sonra oyun kalmayınca PS4 ya da Xbox One'a geçersin demenizi bekliyorum. Game of Thrones tarzında eski zamanlarda geçen savaşlı vs. oyunlar varsa da önerebilirsiniz. Eski zaman RPG oyunları yani. PS4 almayı düşünmemdeki tek neden Elder Scrolls Online oyunu zaten, yoksa Xbox One direkt geçerim.

    Yorumlar için şimdiden teşekkürler.







  • Yok mu öneri?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skyrim oynamadıysan oyna.
    Korku oyunu pek oynamamışsın galiba dead space serisini oyna.
  • Direk olarak PS4 ile devam edip exclusivelerin tadini cikarin. XBOX uzerinde gercekten kaliteli bir exclusive goremedim. Ozellikle Halo serisini hic begenmedim. Bilemiyorum bir Last of Us,Beyond Two Souls,Heavy Rain oynadiktan sonra XBOX'i rafa kaldormaktan baska seceneginiz olmuyor ne yazik ki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

    Direk olarak PS4 ile devam edip exclusivelerin tadini cikarin. XBOX uzerinde gercekten kaliteli bir exclusive goremedim. Ozellikle Halo serisini hic begenmedim. Bilemiyorum bir Last of Us,Beyond Two Souls,Heavy Rain oynadiktan sonra XBOX'i rafa kaldormaktan baska seceneginiz olmuyor ne yazik ki.

    Hala xbox 360 kullanan biri olarak sonuna kadar katiliyorum. Gow halo falan hikaye hic sevemedim. Bir tek alan wake harikaydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master of darkness -- 27 Ekim 2015; 9:56:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far Cry 3 ve 4 gayet güzel oyunlar
    Halo ve Geow serisi kesinlikle atlanmamalı özellikle arkadaşların varsa co op çok keyif alırsın
    Batman Origins çöptür Rocksteady nin yaptığı Arkham Asylum ve Arkhan City mükemmeldir
    Mafia 2 oynamadıysan listeye almalısınr
    Witcher 1 ve 2 rpg türü için
    Tomb Raider kesinlikle oynanmalı
    Mass Effect serisi ölmeden önce oynanmalı

    Halo 1 ve 2 eskı 15 yıllık oyunlar bu yüzden insanı gerebiliyor ilk xbox konsoluna çıkış yapmıştı sonra x360 ve One için uyarlandı ingilizcem var dersen hikaye kısmını araştır bul ve oku 1&2 nin daha sonra 3 e başla sonra Halo 4 gibi bir oyun var ki çok beğenirsin biz One da bitirdik tüm seriyi oynamadığımız için çok pişman olduk ve bize Halo 5 i aldırdı.Multi için konuşmak gerekirse en iyiler arasında gösterilir her zaman Halo

    Geow serisi de güzeldir multi kısmı çok eğlencelidir 3 e başlamadan seri baştan oynanmalı Geow 4 geliyor One için hikayede kopukluk olmaması açısından.

    Ps4 ve One tamamen tercih meselesi benim arkadaşlarım ve ilgilendiğim oyunlar xbox üzerinde olduğu için tercihim bu yönde oldu PS tarafıda çok güzel exclere sahip



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad35 -- 27 Ekim 2015; 10:48:23 >




  • Böyle birşeye bc sayesinde gerek yok butun 1st party ms published oyunlar xb1a gelecek(12 kasımdan itibaren).

    Dolayısıyla en iyisi gidip bir xb1 almak.(ben de yazın alacağım kısmet olursa)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red dead redeption tabiki de

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kamikaze_TR_

    Red dead redeption tabiki de

    @BillBoss
    Skyrim bilgisayarda 2-3 saat oynamıştım xboxta tamamen bitireyim bari. Korku oyunu hayatımda oynamadım, korku filmi bile izlemem hayatımda. Ben normal Call of Duty bile oynarken kasılan insanım, korku oyununda neler yaşarım Allah bilir. Ama deneyeceğim Dead Space'i teşekkürler :D

    @Kinkai Nishisonogi Nagayo

    Ps4 almayı düşünüyorum yahu şöyle bi baktım da cidden benim sevdiğim tarzda oyunlar hep PS4'te. Ama bilmiyorum Xbox one'un da sürekli güncellenip yenilenmesi vs. çok hoşuma gidiyor. Bu oyunlar bitsin de alacağım zaman hangisini alacağımı karar veririm. Gerçi oyunları orijinal alacağım için sanırım PS4 alırım çünkü para verdiğim bi oyunun Türkçe olmasını isterim, yabancı oyunları her ne kadar ingilizceyi anlayabilsekte o ana dil zevkini yaşayamıyoruz. Crysis 3 oynarken hiç bitmesin istedim o Türkçe konusmalar beni benden aldı mesela.

    @master of darkness

    Halo'yu bilmem de Gears of War 3'ü oynadım 1-2 saat, o canavarlar falan filan çok itici yav benim de hoşuma gitmedi. Ama Halo videolarını izliyorum çok çekici geliyor. 3 ve 4'ü indirip oynayacağım yine de.

    @murad35

    Farcry 3 ve 4 evet çok övülüyor. Halo 3-4 oynamayı düşünüyorum. Geow dediğim gibi beni nedense sarmadı ama biraz daha oynayıp bitiririm sanırım illa ki sarar. Batman aynen eziyet gibi geldi bana resmen. yeni nesile çıkandan bi önceki oyun sanırım bu. Oyundan hiç zevk almadım oynarken, yarısından fazlası bitince kapattım açmadım daha da.

    Mafia 2 olabilir biraz videolarına bakar sonra beğenirsem indirir oynarım.

    Witcher 3ü çok merak ediyodum 360a çıkmayacağını duyunca üzülmüştüm. çünkü videoları cidden çok keyifliydi. 1-2 oynamak lazım bunu da yazayım kenara.

    Tomb raider ve Mass effect tamamdır bunları da oynayayım :))

    Arkadaşlarımın hiçbiri benim konsol oynamıyor, o yüzden hangisini alırsam alayım kafama göre almam lazım. Arkadaşlarla birlikte online olarak bi oyunu oynama zevkini hiç yaşayamadım. O kulaklıklarla sohbet ede ede GTA 5 oynamak hayalim aslında ama ı-ıh kısmet olmadı hiç.

    @Jim Gordon

    Xbox 360 için orijinal oyunum yok, xkey denen cihaz sayesinde her oyunu oynayabiliyorum internetten indirip hem single hem de online modunda. X1 geriye uyumluluk olayı beni pek ilgilendirmiyor yani.

    @kamikaze_TR_

    tamamdır bunu da ekleyeyim listeye teşekkürler :)




  • Alan Wake yeni bir oyun değil ama güzel oyundur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.