Şimdi Ara

Yeni Nesil Uncharted için Yeni Söylentiler Çıktı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok iyi grafik diyorlarsa doğrudur. Diğer oyunu da zamanına göre çok iyi grafiklere sahipti.
    Watch Dogs gibi şişirme yapıp sonra patlatmasınlar da. :D
  • Tamam size göre hatta çoğunluğa göre güzel olabilir. Ama bana hiçte ilgi çekici gelmiyor.
  • Hala resmi duyuru yok mu ???
    Teaser yayınlandı ya ??
  • @pcrex
    Uncharted oynamadığınız o kadar belli ki, attığınız yorumdan belli oluyor. Uncharted serisi sadece grafikleri ile değil, hikaye anlatımı, karakter bütünleşmesi, oynanış,puzzle öğeleri ile ve daha birçok saymadığım özellikleri ile dört dörtlük bir oyundur.O yüzden yeni nesilde, sadece grafik göreceğini düşünmek uncharted-naughty dog ikilisini bilmediğinizin göstergesidir.
  • umarım Ps3 de gelir sony ps4 çıktığndan beri ps3 e oyun çıkarmaz oldu
  • Çok heyecanlandım be. Yapımcıların kralı Naughty Dog'a sonuna kadar güveniyorum. The Last of Us zor şartlarda çıkmasına rağmen en çok ödül alan oyun oldu. Şimdi piyasada rakip yok Next gen grafiklerle yardırırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

@pcrex<br>Uncharted oynamadığınız o kadar belli ki, attığınız yorumdan belli oluyor. Uncharted serisi sadece grafikleri ile değil, hikaye anlatımı, karakter bütünleşmesi, oynanış,puzzle öğeleri ile ve daha birçok saymadığım özellikleri ile dört dörtlük bir oyundur.O yüzden yeni nesilde, sadece grafik göreceğini düşünmek uncharted-naughty dog ikilisini bilmediğinizin göstergesidir.

uncherted 3 ü ve Lof ı oynadım, bu yaz muhtemelen UC2 yi de oynarım, zaten benim oynamamla alakası yok. benim lafım oyunculara. madem oyunun her şeyi mükemmel neden sadece grafik grafik grafik. UC senaryo ve işleyiş güzel, peki hiç mi merak edilmez. ben bundan bahsediyorum. killzone SF, infamous SS, ryse SR, crysis3 ve daha pek çok oyun sırf grafik olsun çocukların gözünü boyasın diye çıkmış oyunlar, ama nesil atlamanın grafikten ibaret olmadığını, çıkacak UC oyununun yenilik olarak sadece grafik değilde oynanabilirlik, etkileşim ve hikaye bazlı da iyi bir tecrübe yaşatabileceğini düşünen ve merak eden tek ben miyim. bende görsellik delisi ve bunun için paraya acımayan biriyim ama daha önemli ve önce gelen unsurlar var. kaç yaşındasın bilmiyorum ama karşımda okuduğunu anlamayan bir çocukla tartışıyormuş gibi hissediyorum. umarım şimdi anlamışsındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcrex -- 31 Mayıs 2014; 13:23:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Naughty Gods yaparsa grafiklerine hatta o oyunun hiç bir şeyine soru işareti olarak bakılmaz. Bilinki o oyun bir başyapıttır. Bunu bir Xbox hayranı olarak söylüyorum. Sırf bu oyun için PS4 alabilirim. Tabi şunuda unutmayın,biz böyle başyapıtlara hakkıni veriyorsak sizde Halo, FMS, GeOW gibi başyapıtlara çöp damgasını yapıştırmayın lütfen!
  • Xbox one kardeş sen uncharted serisini bilmiyorsun galiba hadi onu geç the last of us tan da mı haberin yok xbox a çıksa bunlar koşar oynarsin hemen simdi neden sisirme diyorsun buradaki herkes biliyor Naughty dog nedir nasıldır

• parasını kuruşu kuruşuna hakeden nadir oyunlardan biri idi the last of us.umarım yeni uncharted ve order oyunları da öyle olur

• Ah ah haloyu oynamak isterdim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: pcrex

oyunun konusu, mekanı kimsenin umurunda değil herkes adamın dediği 10 üzerinden 14 ü düşünüyor. konsol oyuncularının anlayışı ne yazık ki sırf grafikten ibaret.

hocam herkes iyi biliyor oyunu hikayesi olsun grafikler olsun tessekürler ..
    haberdeki kisi sadce grafiklere dem vurmus yoksa hikayesi de var ses de var
    oynanisi da var . oyunu cok kiza bir sekilde görebiligi icin bu yorumu yapdigi belli zaten.
    yoksa oynayamadigi icin diyer özelliklerden nasil bahsetsin.

• 10 / 14

Uncharted 4 işte
  • Nauthy dog gibi firmalar fazla reklam yapmaz kalitesini her zaman ortaya koyar ve tek grafiğe abanmazlar hikayeyide yapabildikleri kadar yaparlar.Gozum kapalı alırım oyununu

• Balon oyun
  • Bu balon oyunu neden bu kadar büyüttünüz butun seriyi oynadım ama bitirmek bile içimden gelmedi bu oyunun butun serisini topla FRC3 ün yanından geçmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofsevim

Bu balon oyunu neden bu kadar büyüttünüz butun seriyi oynadım ama bitirmek bile içimden gelmedi bu oyunun butun serisini topla FRC3 ün yanından geçmez

Küçük ofsevim'e bu güzel sözleri için teşekkür ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

quote:

Orijinalden alıntı: ofsevim

Bu balon oyunu neden bu kadar büyüttünüz butun seriyi oynadım ama bitirmek bile içimden gelmedi bu oyunun butun serisini topla FRC3 ün yanından geçmez

Küçük ofsevim'e bu güzel sözleri için teşekkür ediyoruz.

Sen zaten fankör değilmisin senin ve senin gibiler için vazgeçilmez oyun
    Çöp tenekesinden tek farkı var biraz hareket ediyor

• Uncharted bütün oyunları remake
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.