Bildirim
YENI NESIL TÜRKÇE SORULARI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
“Düşünüyorum o halde varım.”sözü Rene Descartese aittir.descarte 1600’lü yıllarda yaşamıştır.Soruda mantık hatasından kaynaklanan anlatım bozukluğu bulunmaktadır.soru iptal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Mystogan_
“Düşünüyorum o halde varım.”sözü Rene Descartese aittir.descarte 1600’lü yıllarda yaşamıştır.Soruda mantık hatasından kaynaklanan anlatım bozukluğu bulunmaktadır.soru iptal
soru tabiki sacma hocam
ama yektanın dediği böyle sorulara işaret ediyor_____________________________ -
bu nasıl soru aq böyle sormazlar herhalde paragrafın metni sadece böyle olur _____________________________ -
d
yalnız alparslan dediği alparslan türkeş olmasın _____________________________ -
Benim düşüncem,bir şey değişmeyecek,zaten olan bir şeyi farklı bir şey olacakmış gibi anlattı Yekta Saraç. Yine Tarihi bir metin verip paragrafın yardımcı düşüncesini soracak. İçinde yüzdelik verilerden grafik verilerinden bahsedilen bilimsel makale verip ana konusunu soracak. Yani her zaman olan sorular.
matematik soruları nasıl olur sizce ?fizik kimya biyoljiyle alakalı matematik sorusu sorulacak dendi, o nasıl olacak? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ssdsadas
matematik soruları nasıl olur sizce ?fizik kimya biyoljiyle alakalı matematik sorusu sorulacak dendi, o nasıl olacak?
Fizikte elektrik soruları vardı fatura hesaplamali vs ondan gelebilir mesela
quote:
Orijinalden alıntı: Norman Finkelstein
quote:
Orijinalden alıntı: ssdsadas
matematik soruları nasıl olur sizce ?fizik kimya biyoljiyle alakalı matematik sorusu sorulacak dendi, o nasıl olacak?
Fizikte elektrik soruları vardı fatura hesaplamali vs ondan gelebilir mesela
bakalım umarım fiizk soruları çıkmaz matematikte, yakında ösym örnek soruları yayınlayacakmış ama şöyle bir sorun olur bu defa, eğer sorular çok farklı olursa yeni kitaplar çıkar ona göre bu kitapları alıp onlara çalışmak gerekir bu defada off
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler