Şimdi Ara

Yeni Nesil Sosyal İçerik ve Haber Platformu-NeOluyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'nin yeni nesil sosyal içerik ve haber platformu NeOluyo.net yayın hayatına başladı. Yeni medya düzenini ve sosyal içerik anlayışını harmanlayarak farklı bir habercilik anlayışı sunan NeOluyo.net Kullanıcıların tüm sosyal medya, İnternet ve haber içeriklerine, videolara ve fotoğraflara ulaşabilecekleri eğlenceli bir haber içerik platformu olarak kuruldu.


    NeOluyo.net teknoloji haberlerinden , yaşam içinde ki her türlü konuya, Gündemde ki konulardan Film ve Dizi dünyasına kadar her türlü ilgi çekçi ve farklı konuyu kendi editörleri tarafından kaleme alınan makalelerle kullanıcılarına sunmaktadır.


    Kullanıcılar isterlerse üye olarak profil oluşturabilir, içerik ekleyebilir, beğendikleri içerikleri favorilerine ekleyip içeriklere özgür bir şekilde hakaret içermeyen her türlü yorumu yapabilirler. NeOluyo.net sosyal medya hesabını da takip edebilirler.


    Klasik haber sitelerinden sıkılan, tek düze haber cümlelerinden bunalan herkesin NeOluyo.net adresini ziyaret etmesini tavsiye ederiz. Bildiğimiz haberciliğin çok ötesinde olan NeOluyo.net içerik platformu ve haber sitesi sizlere farklı bir seçenek sunuyor. Var olan haber siteleri ve sosyal içerik siteleri beklentimi karşılayamıyorsa NeOluyo adresine şans vermenizi tavsiye ederiz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.