Şimdi Ara

Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.125
Cevap
141
Favori
173.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #25
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
Giriş

neden? bilmediğimden soruyorum , iki tip oled var benim bildiğim w-oled ve qd-oled

• heyysanadiyom kullanıcısına yanıt

Işık almayan mağarada falan yaşıyan için gayet iyi ama birkaç mesaj önce de yazdığım gibi ortam ışığı arttıkça siyahları bombok oluyor. Rtings sırf bunun için "Ambient Black Level Raise" diye test kriteri ekledi.

https://www.rtings.com/monitor/tests/picture-quality/ambient-black-level-raise

w-oled renk doğruluğu olarak qd-oled'in bir tık gerisinde kalsa da ben onu tercih ederdim. Ayrıca temizlemesi de çok zor ve temizlerken mikro çizikler oluşuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=44PcUdX2PAk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 22 Ağustos 2025; 15:33:37 >

• Hobar kullanıcısına yanıt

oled ekranları temizleme için önemli bi detay vereyim

içme suyu + gözlük camı bezi

bu ikisi hariç hiçbi şey kullanılmamalı yoksa ekran bozulur veya çizilir

• Hobar kullanıcısına yanıt

@Hobar

Ben ise şöyle artırayım; mevcuttaki teknolojilerin hiçbirini tercih etmem ki etmiyorum da zira yolda olan (gelmesi oldukça yaklaşan) birtakım önemli teknolojik gelişimler mevcuttur. En nihayetinde W olan da aynısının laciverti…

Ha yeri geliyor illaki deneyimliyorum ve belli süreler kullanıyorum ama bunlar belli başlı test aşamalarından ibaret olup ötesine geçemiyorlar. İçerisinde bulunduğumuz konu başlığına ithafen (bazı mesajlarımda kısaca açıklamasını da yaptığım üzere) denk geldiğim paylaşımları iletip geçiyorum o kadar…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 22 Ağustos 2025; 18:16:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.