Şimdi Ara

Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.094
Cevap
140
Favori
170.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    ASUS 32" ROG Swift OLED PG32UCDP 0.03 ms (GTG) (4K 240Hz-FHD 480Hz) HDMI DP USB-C(90W) SPDIF Adaptive-Sync HDR10 KVM Dual Mode (4K-FHD) OLED Gaming Monitör | ITOPYA
    https://www.itopya.com/asus-32-rog-swift-oled-pg32ucdp-003-ms-gtg-4k-240hz-fhd-480hz-hdmi-dp-usb-c90w-spdif-adaptiv_u26641?srsltid=AfmBOorRWpSBBmTqe_z8POT9-CuVZHmXil79PRU92egpL4gv2zy5VonU
  • Alienware AW2725DF 27 inç QHD (2560 x 1440) oyun monitörü, 360 Hz, QD OLED, 0,03 ms, AMD FreeSync Premium Pro,%99,3 DCI-P3, HDR400, USB-C, 2X DisplayPort, HDMI, 4X USB, 3 Yıl Garanti
    amzn.eu
    Alienware AW2725DF 27 inç QHD (2560 x 1440) oyun monitörü, 360 Hz, QD OLED, 0,03 ms, AMD FreeSync Premium Pro,%99,3 DCI-P3, HDR400, USB-C, 2X DisplayPort, HDMI, 4X USB, 3 Yıl Garanti : Amazon.com.tr: Bilgisayar
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CVN8HWG7?ref=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_BRVX6AE390ZHKW96KQXC&ref_=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_BRVX6AE390ZHKW96KQXC&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_BRVX6AE390ZHKW96KQXC&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir günde geldi g8 bakalım aksam kuracağım bakalım bizi nerler bekliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cihan.0009 kullanıcısına yanıt

H.o

• 27shaco27 2 kullanıcısına yanıt

Bize ne zaman hayırlı olacak, hiç ses yok 😃😃

• SavasLordu kullanıcısına yanıt

Captain sordu ürünler için delli arayıp onay alicaklarmis gümrük için bu hafta yalan olmuş dedi kendisi söylesin konuşan on🥲 Pazartesi felan kaldı bence.

Yok artık ya

• @CaptainSuites aha kendisine sor 😂 ben umudumu kestim bu hafta.

10 gündür bekliyoruz aga

Dell Türkiye den haber bekliyorlar gümrükten çıkınca haber gelecekmiş firmaya gümrükten çıkınca da firmanın eline ulaşması 2 günmüş bu hafta yalan oldu haftaya kaldı

• CaptainSuites kullanıcısına yanıt

O değilde neden Perşembe cuma diye umutlandirlar 2 gün olayını belirtmediler bize.

Firmadan gümrük işlemlerinin bu kadar uzayacağını tahmin edememiş bazen gümrükten kaynaklı aksamalar olabiliyor dediler

şuan monitörü aklımdan çıkarmaya çalışıyorum pazartesine kadar unutmak için bir şeylere uğraşım kafam dağılsın çok takıldım bu aralar :)

gerçi çarşambaya zor yetişir :(

Şaka gibi ya gerçekten

ne oldu bir an seninde bizim gibi moralın bozuldu :D

alanlara söylemicektim hevesleri kırılmasın diye ama herkesin bilmeye hakkı var tek başıma hüzülenmek istemem hep beraber sıkıntı alalım :D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 27shaco27 -- 5 Eylül 2024; 14:22:25 >

Neredeyse iptal edicem, büyük hayal kırıklığına uğradım 😥

• G80sd modelinde hdmi 2.1 40 gbps olarak sunuluyor. Bu bir sorun yaratır mı? Dp kullansak ne destekliyor bunun bir tablosu vardı ama bulamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

moralını bozma ben şubattan beri bu modeli bekliyorum onca bekledim 1hafta yüreğim daralsa da sabredicem.

• monoblaine kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Monitörün arkasındaki koruma jelatinlerini sökmemişsiniz. Ben tam hava kanalının üstüne geliyor diye (malum oled ısınma muhabbeti de varken) ilk iş onları söktüm. Sanırım hala iade etme ihtimaline karşı sökmediniz bilmiyorum. Sadece dikkatimi çektiği için yazmak istedim.

• smorca S kullanıcısına yanıt

Unutmuşum hocam, uyardığınız için teşekkürler. Monitörden çok memnun olduğum için iadeyi düşünmüyorum. :)

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.