Allah korumus; cok gecmıs olsun, Corolla gercekten saglam arabaymıs.Gecen buna benzer bır kaza haberını okumusum Karabükteki kazada kia jipin üzerine ucan otomobil jip sürücüsün kafasını ucurmustu gercekten Allah korumus Corollada saglam arabaymıs.Cana gelecegine mala gelsin mal yerine konur.
araba bence kesinlikle pert biz trasporterle takla attık arabanın sadece üst kaporta ve direklerde hasar vardı çalışır yürür durumdaydı yani ama araç perte çıktı bence elinizden geldiğince perte çıkarmaya çalışın çünkü bu araba dikiş tutsada eski güveni ve rahatlığı vermez ikidebir sorun çıkarır bence
bu arada geçmiş olsun
geçmiş olsun gercekten allah koumuş.
aracınızı servise cektirdikten sonra ordaki ustalar ve müdürle görüş bu aracı perte cıkarmak istediğini belirt hatta biraz bastır bu konuda. hatta biraz kafa ütüle. koc olsa axa anadolu sig. olsa arac direk pert dicemde ray sigorta nedir ne değildir bilmeiyorum. servis değişmesi gerekmeyen parcalarıda listeye ekleyip ekspere sunsun umarım kısa zamanda paranızı alırsınız. bundan sonra yine bu aractan alırmısınız?
benim toyotaya sempatim var aynı araçtan alabilirim yaptığım kazayagöre beni iyi kurtardı gibi düşünüyorum(ama hava yastıkları açılmadı), aracın torpidosunu görseniz sanki el bombası almışlar paramparça ama yinede bana doğru fazla gelmedi,babamda bir önceki kasası var şimdilik onu kullanıyorum ama dar geliyor bana onunla yapmış olsaydım kazayı sanki daha kötü olurdu gibime geliyor. acentem tanıdık ona bu aracı sakın tamir edelim falan demesinler dedim bihalt olmaz bundan dedim bana o araç %99 pert dediler,ablamda avukat direk onu devreye sokacağım onu arattıracağım. daha ciddi konuşur.tamiri kabul etmem
arkadaşlar şimdi konuştum servisle eksper arabaya bakarbakmaz hiç işlem yapmaya gerekyok buaraç pert demiş raporu yazılacak, şimdi sıra geldi bu arabanın gerçek bedelini almaya orasıda kolay gibime geliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: NIGHTBOY
arkadaşlar şimdi konuştum servisle eksper arabaya bakarbakmaz hiç işlem yapmaya gerekyok buaraç pert demiş raporu yazılacak, şimdi sıra geldi bu arabanın gerçek bedelini almaya orasıda kolay gibime geliyor.
Selam,
Öncelikle geçmiş olsun. Merak ettiğim bir konu var. Pert aracın plakasını yeni, sıfır bir araca takabiliyor muyuz? Mevcut plakam için çok uğraştım, Allah göstermesin bir pert durumunda alabilirmiyim diye merak ediyorum açıkçası...
GEÇMİŞ OLSUN
buda benim güzel arabamın yaşarkenki son fotoğrafı
cok geçmiş olsun size birşey olmamış iyi olan o.bende kaza geçirdim geçenlerde ancak pert durumu yoktu.kasko size araç verdimi şimdilk?araç pert raporu cıkınca alacagınız araç nedir diye iyi yorumlar yapalım bence artık
tabiki alabilirsin plakanı yine prosedürü var ama plakanı taşıyabilirsin,benim arkadaşımın AGA plakası var arabadab arabaya dolaştırıyor bu 3. arabası
quote:
Orjinalden alıntı: callandor
quote:
Selam,
Öncelikle geçmiş olsun. Merak ettiğim bir konu var. Pert aracın plakasını yeni, sıfır bir araca takabiliyor muyuz? Mevcut plakam için çok uğraştım, Allah göstermesin bir pert durumunda alabilirmiyim diye merak ediyorum açıkçası...
Geçmiş olsun..Size bir şey olmaması büyük şans..Kurban kestirin şükür için..
Çok çok geçmiş olsun arkadaşım...
eski bir toyotacı olarak çok geçmiş olsun...
geçmiş olsun allah büyüğünden hepimizi korusun
Büyük geçmiş olsun arkadaşım
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İÇİM ACISI RESMEN GÖRÜNTÜYE BAKINCA.BU RÜYA ALETE YARIN BENDE KAVUŞUYORUM VEE MUTLUYUM :)))ARAÇTA DVD ÇALIYORMU TEYP MERAK ETTİM.2009 CONFORT İÇİN BU SORUM...YARIN ÖĞRENİCEM AMA MERAK İŞTE ÇATLİCAM :)))
walla allah esirgemiş geçmiş olsun bu ara trafikte sığırlar çoğalmaya başladı özellikle büyük araç sürücüleri şuursuzca araba kullanıyorlar lütfen dikkat..
quote:
Orjinalden alıntı: berqo_01
walla allah esirgemiş geçmiş olsun bu ara trafikte sığırlar çoğalmaya başladı özellikle büyük araç sürücüleri şuursuzca araba kullanıyorlar lütfen dikkat..
Selam,
Arabanın büyük olması şart değil. Geçn gün Ankara'da Astra karşı şeride geçip bir tane 206'yı biçmiş. 5-6 kayıp vardı.
Ya sizin konuyu da kirletmek istemiyorum ama bela illaki aynı yönden gelmek zorunda değil. Forumda bazı arkadaşların zevkle, yok drag, yok makas muhabbetlerini anlatmalarını üzülerek izliyorum. Gittiği şerit boş diye insanlar azmayı hak olarak görüyorlar. Hiçkimse de karşıdan geleni düşünmüyor.
quote:
benim toyotaya sempatim var aynı araçtan alabilirim yaptığım kazayagöre beni iyi kurtardı gibi düşünüyorum(ama hava yastıkları açılmadı), aracın torpidosunu görseniz sanki el bombası almışlar paramparça ama yinede bana doğru fazla gelmedi,babamda bir önceki kasası var şimdilik onu kullanıyorum ama dar geliyor bana onunla yapmış olsaydım kazayı sanki daha kötü olurdu gibime geliyor. acentem tanıdık ona bu aracı sakın tamir edelim falan demesinler dedim bihalt olmaz bundan dedim bana o araç %99 pert dediler,ablamda avukat direk onu devreye sokacağım onu arattıracağım. daha ciddi konuşur.tamiri kabul etmem
adınıza sevindim arac direk pert olmuş. hava yastığının acılmaması gayet doğal cünkü airbag tetikliyicileri ön farın ya hemen altında yada diğer fara bakan kısmında oluyor sizin tamponların orada herhangi bir darbe yok. perde airbaglerinde acılmaması gayet doğal yan taraflarda bi sıkıntı görünmüyor. diğer cephede kapılarda darbe var ve acılmadıysa perde airbag ler yeterli eşik şiddete ulaşmamış olabilir.