Şimdi Ara

Yeni nesil Blackberry Torch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Crackberry önceden telefonun ismini Keian olarak göstermişti, fakat sonradan bunun, Keian Blundell anısına telefonun kod adı olduğu yazıldı. Telefon üst sınıf lüks telefon olarak nitelendiriliyor. Blackberry, Mobile World Kongresinde Torch fanlarına hitaben yeni telefonunu gösterdi. Telefonun adının ne olduğu belli değil ve henüz çok az detay var fakat telefon kızaklı Torch gibi olacak. (orijinal makalede çift, eğimli bir ekran olduğu söylenmiş.) Resmi olarak açıklanmasa da Blackberry ve Samsung'un beraber çalıştığı söyleniyor cihazda.

Kaynak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 3 Mart 2015; 22:24:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Samsung ile Blackberry beraber çalışmaya başlamıştı. Samsung'un ürettiği Android cihazlardaki güvenlik kısmına Blackberry bakacak. Bu da Blackberry'nin ünlü güvenliğini kanıtlayan en iyi durum
  • Hem klavye hem büyük ekran. İstediğim şey bu. Ben klavyesiz blackberry kullanamam:)Aslında benim büyük ekranlı ve klavyeli telefon hayalimi blackberry passport ile hayata geçirdi ama pahalı ve üst sınıf bir ürün olduğu için fiyatının düşmesini bekliyorum:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.