Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

Yeni Monitör alacağım yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 17" lik bir crt monitörün ardından yeni bir monitör almam gerekiyor. Açıkçası pek bir bilgim yok. bugün hızlıca okudum üstünkörü. ancak kafam karıştı.
    Ekran kartım Asus A9550GE :
    http://tr.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=9&l3=18&l4=0&model=287&modelmenu=1

    Artık oyun oynamıyorum. Güzel bir film izleme, intenette dolaşma sunum hazırlama, kitap okuma vs için kullanıyorum. En fazla eski need for speed fifaları oynarm ki zaman yok onlar için. Belki ilerde TV kartı alırım (gerçi var ancak anakartı haşat ettiği için çıkarttım, harici TV kutuları gibi şeyler düşünüyorum). anladığım kadarıyla ekran kardımın DVI çıkışı var. Ne önerirsiniz. Fiyat olarak en fazla 350ye çıkabilirm?

    Ekran 19" mi yoksa 22" de önerir misiniz (insan büyük istiyor film izlerken güzel olur gibi ama bilemiyorum:-)) ? ve DVI mi olsun madem çıkışı var?







  • samsung t220 al derim
  • Hocam keşke alabilsem de o da 541 TL, 350ye çıkabiliyorum en çok
  • t220 hem butcen hem de amacin icin pahali kacar

    benq x2200w (ama bulman cok zor artik) veya samsung 2253xx (xx=bw,lw,cw,gw..) 226bw falan gibi 22 inch, dvi girisli ve (ne olur ne olmaz diye) hdcp destekli, tepki suresi 5ms'nin altinda bir ekran fazlasiyla yetecektir size. Ve fiyat olarak ta 350tl ve asagisinda bir mebla odersiniz.
  • aralarında kaldığım birkaç model:

    benq x2000W (DVI ve HDMI girişi var, ama tepkime süresi bazı yerlerde 8 bazı yerlerde 5 bazı yerlerde 2 olarak verilmiş)

    Benq FP93VW (DVI girişi var, parlak ekran)

    LG W2234S- BN (sadece 22")

    Dell E198WFP (DVI girişli 19", ama hiç bir yerde bulamadım)

    ASUS VK191S (Analog girişli, kamerası hoparlörü dahil)


    Evet şimdi BenqFP93VW aslında aradığım bir monitör ucuzluğu vs. Ama parlak ekran olması düşündürüyor beni, zira laptop'ımdaki parlak ekran zaman zaman çok sinirimi bozuyor, ki benim odam bazı sabahlar sağlam güneş ışığı alıyor.

    Dell modeli dediğim gibi hiçbiryerde bulamadım, bulsam alırdım tahminen. bildiğiniz bir yer olup da söylerseniz çok mutlu olurum.

    Asus monitör ise yine beğendiğim ancak DVI çıkışı olmadığından düşündüğüm bi model

    LG ise 22" özelliğiyle kurtarıyor ancak sanırsam çok da tercih edilen bir monitör değil, forumlarda çok bilgiye ulaşamadım. hatta hiç yok diyebilirim. Bilgisayarcıda fena gözükmüyordu ancak bilgisayarcılar pek bilgi vermedi.

    ve benq x2000W sanırsam bu modelde karar kılcam eğer bulursam, internette var gözüküyor ancak mağazaya uğramam lazım.

    Samsung 2233SN modeli de düşündüklerim arasında ama pahalı.

    Neyse şimdi samsung modelini dışlarsak geriye kalan modeller ve özellikle LG ve Benq x2000W modelleri için yorumlarınızı alabilirmiyim?




  • Aksilik çıkmazsa en geç perşembeye kadar birini seçmek durumundayım fikirleri bekliyorum
  • ben de dell almayı düşünüyorum, o kadar aradım 19 veya 20 inç dvi girişi olan bir dell e198wfp bir de benq buldum. diğerleri de çok pahalı :(

    dell, hepsiburada da var. onu alacağım sanırım.
    http://www.hepsiburada.com/dell-e198wfp-19-5ms-analogdvi-wide-screen-lcd-monitor-/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50639
  • Monitör alınmıştır, En son Benq x2000w modelinde karar kıldım. Şimdilik sadece vga kablo bağladım, DVİ kablo alınca çok saha güzel olcak sanırım

    Bu arada sağ tarafta sanki bi tane ölü pixel var ama bir filmde gözüktü sadece windowsla uğraşırken seçemedim
  • hayırlı olsun arkadaşım.. nerden kaca aldın bizimle paylaşabilirmisin?
  • Çok saol hocam, Exa bilgisayardan almıştım 295 tl civarıydı, şimdi 317 gözüküyor. beklentimi oldukça karşıladı. (gerçi fazla beklentim de yoktu ama bu fiyata dvi ve hdmi olması bence çok iyi)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.