Bende yeni ve eski model olmak uzere 2 tane ps3 var suan,bariz yeni cikanlar eskiye gore daha hafif,malzemeden cok calmislar bu sefer.
gercekten genel yorumlari okudum nerdeyse yeni tasarim icin herseyden calmislar ve sony maliyetleri dusurup acayip kar ediyorlar. tasarim yada ergonomik olarak beklentiniz nedir bilmiyorum ancak aradaki farkliliklar tamamen icerisindeki donanimlarla ilgili degisimler. bu benzetmeden yola cikarsak o zaman oda buyuklugundeki 1980li yillarda kullanilan bilgisayarlardann cok daha fazla islem gucune sahip gunumuz ortalama bir bilgisayar o zaman malzemeden calinmis dandik makineler. eski 2.jenerasyon bir ps3 sahibiydim ve fan sesi sinirlerimi bozmasindan dolayi sattim. makine bir kere bile donma, reset vs yapmamis olmasina ragmen. seneler sonra belki ici tozlanmistir fan iyi sogutamadigi icin isiniyordur diye zar zor icini actigimda isi tozdan eser olamdigini gordum. diger taraftan 160gb cech-3004 serisi bir ps3 ayni serilikte, ayni arayuz goruntu ve ekran kalitesinde olmakla birlikte fan sesinden eser kalmadigini gorduk. cunku arada daglar kadar bir micron uretim teknoloji farki var. dolayisiyla grafik islemci ve cpu daha az isiniyor sogutmak icin daha ufak fanlara ihtiyac duyuyorlar ve kasa da gereksiz buyuklukten kurtuluyor. tum bunlari yaparken ayni islem gucune sahip olup daha az elektrik harciyorlar. bu benzetmeden gelisimin bir pc gelisiminden farkisz oldugunu da anlyabilirsiniz.
Arkadaşlar birisinin ön bölümü komple siyah diğerinde ise gümüş. Bunların hangisi eski hangisi yeni model ?
Mesajına geç cevap veriyorum kusura bakma üstteki resimde görülen ps3 yeni nesil üretim oluyor birde bir konuya değinmek istiyorum ben tam 3 sefer ps3 320gb siparişi verdim her gelen cihazda değişik defolar vardı kiminde hafif kılcal çizikler mevcuttu kiminde çok ufak parça soyulması gibi şeyler gördüm herhalde sony ultra slimden önce ürettiği ps3 320gb slimleri defolu üretmiş data kodu 2a ve 2b olan ps3 3004b ve 3003b ler hep defolu çıkıyor tamam öyle çok göze batan ciddi anlamda rahatsız edici defolar değil çok dikkatli bakıldığında ancak görünüyor ama yinede defolu üretim yaptıkları kesin alırken bunu göz önünde bulundurun birde her ne hikmetse 3 tane gelen cihazında aldımda versiyonu 4.11 olarak görünüyordu fakat usb bellekten fabrika çıkış versiyonunu öğrenmek istediğimde 4.10 olarak görünüyor herhalde sony firması bu ultra slimden önce ürettikleri slim ps3 lerin yazılımını 4.10 olarak yapmış aradan zaten 1 hafta geçtikten sonra 4.11 yazılımı çıktığından fabrikada herhalde kutularından çıkarıp hepsine yeniden 4.11 i kurmuşlar o ufak tefek kılcal çiziklerde tahminimce bu esnada olmuştur
bende 2 nci ps3 ümü kırdıktan sonra 3 ncüyü aldım 2 gün önce sony nin kendi dükkanından bu mat modelden yani CECH3004B modelini biraz garipsedim lakin tıkır tıkır çalıştı fazla sesde yok ısınmada bundan önceki çok ısınıyordu dik kullanmama rağmen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme