Şimdi Ara

YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ürünler 1. sınıf malzemeden yapylmakta olup kanvas kumaşa baskı kalitesi ve led sistemi piyasadaki ürünlerden farklıdır. Ebatlar 60x90 - 45x90 olup piyasada en çok tutulan ebatlardır.








    Bir kaç hazır tablo örneği;


     YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR  YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR
     YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR  YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR  YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR
     YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR
     YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR



    Fiyat 60 TL dir. Sanalpazar'da 5 tl fark ile ilan açılabilir. Resimler ışık efektli olup dilediğiniz resmin üzerine tıklayarak ledli tablo örneklerine bakabilirsiniz.
    Ledsiz olanlar 35 TL dir. Ledli resimlerdende ledsiz için sipariş verebilirsiniz.


    Facebook sayfamyıdan bizi takip edebilirsiniz.

    https://www.facebook.com/ledlikanvastablo/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_karizma84 -- 2 Mart 2016; 15:08:08 >







  • tablo modelleri güncellenmiştir.
  • Merhaba sipariş vermek istiyorum ama elden teslim yapabiliyormusunuz ankara içi
  • Tabiki efendim dilerseniz elden teslimde yapabiliriz.
  • Pahalı degilmi 25 lira sefaköyde aynı buna benzer modeller.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünler 60x90 45x90 ebatlarında olup yüksek baskı kalitesi ile kanvas kumaşa basılmaktadır. Piyasada 20 tl ye bile ışıklı tablo olup kalite ve boyutu hiçde iç açıcı değildir. Bahsetmiş olduğunuz ürünler 30x40 ebatlarında olup kanvas olarak polyester malzeme kullanılmaktadır. Tablolarda bilindiği gibi en dikkat çekilmesi gereken husus tablonun ebatı ile baskının doğru oranda kalitesidir. Kullanmış olduğumuz resimler yüksek çözünürlük'de olup hangi boyutta olursa olsun piksellenme veya buna benzer kötü görüntü olmamayacağı hususunda garanti verebiliriz. Emsallerimiz 80 tl den başlamaktadır. Dilerseniz ebatlarını tekrardan gözden geçiriniz efendim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_karizma84 -- 10 Şubat 2016; 9:51:35 >
  • Ürün görselleri yanıltıcı. O kanepe min 200 cm dir haliyle o tablolar da yatay da 130-140 cm falandır.

    60*90 satıp 100*140 tablo görseli koymak bayağı adilmiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Efendim adı üzerinde 'GÖRSEL'. Grafiksel olarak görsel hazırlanmış imajlardır. Biz müşterilerimize 100x140 diyerek 60x90 göndermiyoruz. Kimseyi kandırmıyoruz. Hiçbir yazımda görseller ile bire bir diye bir ibarede kullanmadım.

    Yapmış olduğumuz bir kaç GERÇEK tablo örneğini ekledim.
  • Elemanlarınız ilgisine tesekkur ederim. Gercekten cok memnun kaldık. Süpheye dusmustum fiyat piyasadan ucuz kotu mu acaba diye ama urunleriniz harika esimde cok begendi. Tekrar siparis vermek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 günlük gecikme için özür dileriz ayrıca Hoş görünüz için biz teşekkür ederiz. Tablonuzu göndermeden önce denedik ve birkaç resim çektik.

     YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR
     YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR
     YENİ MODEL LEDLİ - LEDSİZ KANVAS TABLOLAR


    Güle güle kullanınız efendim. Sitede siparişiniz şimdi düştü. 3 gün içinde elinizde olur efendim.




  • Ledler fotoselli mi yoksa akşam aç,sabah kapa mı yapmak gerekiyor.
  • Arkada bulunan açma kapama düğmesi ile dilediğiniz zaman açıp kapatabilirsiniz. Etlik Antereste satılan ledli tablolardan daha kaliteli ve gösterişlidir. Bunun teminatını verebilirim. Antereste bu boyları 100 tl ye satıyorlar üstelik onlardaki led içeriği mantar. Yani kanvasa yapıştırma ve ledi yaktıklarında mantar led arkadan görünüyor buda görüntü kirliliği oluşturuyor. Bizim imal ettiğimiz tablolar ise arkalığa monte ediliyor ve hem korumalık oluyor hemde kötü görüntü ortadan kalkmış oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_karizma84 -- 29 Şubat 2016; 13:16:36 >
  • Kalite iyi belki ama modellerde daha farklilik gösterirseniz alisveris yapanlar artar diye dusunuyorum. Sitenize gezdim o yuzden yazmk istedim hepsi buradada vb. Binlerce cesit modeller var forum adina alisveris yapmak istiyoruz ama çeşit yetersiz gibi saygilar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efendim Işıklı kanvas tablo çeşidi olarak 90 farklı modelimiz bulunmaktadır. Modelden kastınız şayet tablo çeşitleri ise iyi fiyat - yüksek kalite kombinemizin en temeli tek çeşit led ışıklı kanvas tablo çalışmamızdandır. Ankarada ikamet eden tüm forum üyelerini ofisimize davet etmekden şeref duyarız. Fiyatımızın bu denli cazip olmasının en büyük sebeplerinden biride yapmış olduğumuzu tabloların kalitelerini hızlı bir şekilde tablo severlere gösterip piyasaya keskin bir giriş yapmayı istememizdendir.
  • Evet Antareste gördüm sinemanın hemen girişindeydi, 85 Tl demişti o zaman onlar bile güzeldi
  • 85 TL olanlar 50 x 70 efendim. 60 x 90 modelleri 100 tlye satıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_karizma84 -- 2 Mart 2016; 15:23:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.