Şimdi Ara

Yeni moda top lane Vayne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler nedir,nasıl ortaya çıkmıştır ve nasıl counterlanır herkes bilgisini paylaşsın lütfen

Edit: moda yazmaya çalıştım kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starmada -- 27 Nisan 2013; 1:56:31 >

• mode
  • düzgün bir gang= yeni mode feeder vayne
  • Lulu al kantırla kardeşim.
  • yeni birşey değilki?Early oynatmamaya bak farmlatma baskı üstünde tut oyundan düşürmeye çalış.Jax al bitsin iş.Gap closer ihtiyacı duyuyosun vayne olursa karşında
  • Gereksiz.Earlysi zaten sorunlu olan şampiyonu topa koymak çok saçma.Düşünsene renekton geliyor karşına.
  • Gap closerı olmayan bir tanka karşı güzel olur ama bir gankla GG WP.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    top yasuoya karşı oynamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lee sin gg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • New mode falan yazaydın bari bu ne.

Soruna gelirsem bilmiyorum cait al topa git ne diyim.İyi oynayan eziyor genelde babysit yapmak gerek topta şansı olmaz kaçış mekaniği zayıf.
  • Counter yolu slow, gap closer. Gank atan champion bir Nasus, bir Diana, bir Nocturne ise 2. gankten sonra outfarm bırakırsın rahat. Jayce, Akali gibi mobilitysi yüksek championlar kullan bence görürsen; ki anlaması zor olur. Aksi takdirde q job ile tam verimli bir trade gerçekleştirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cayaith -- 27 Nisan 2013; 1:23:19 >
  • zed,jax,pant
  • Geçen çıktı karşıma. Olaf ile ezdim geçtim. Oyunu çok rahat aldık. Saçmalık...
  • Singed i counterliyor.Gecen Voyboy rankedda Dyrus a karsi aldi Dyrus lane swap yapti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mode ? yeni mode on diyosun yani
  • Gap closer varsa ilk başta normal yanına yanaş seni E ile ittiğinde gap closer kullan zaten early ve mid game de top lane champının vayneye karşı kaybedeceğini sanmıyorum
  • Elise gibi skillshot stunu olan championa karşı etkilidir bence. Gap closeri olmayan her türlü bruisera karşı güçlü.
  • Rekkles oynuyordu bir ara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elise-Zed-Jayce-Panteon-Jax-Fiora bence bunlar counterlar.Zed ve jax açık ara counterler diyebilirim.
  • gap closer olan hafif tanky bir karakter ile ezersin. jax çok fena ezer hele
  • Vaynenin karşısına topda tanky bi karekter lazım değil illa
    Kha zix ile de rahat alırsın bence.Kha topda diğer top karekterlerine göre zayıf kalabiliyor ama vayne varsa işler değişir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.