Şimdi Ara

Yeni Michelin Primacy 4 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
97.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende lastik almayı düşünen ve araştıran biri olarak konudaki mesajların çoğunu okudum. Bu lastiği kötüleyenlerin neredeyse hepsi Primacy 3 kullanmış ve onu kötülüyor. P4 kullanmadan neden ön yargı ile hareket edip hiç kullanmadıkları bir lastiğe kötü diyorlar anlamış değilim. Primacy 4 ü Kullananların da neredeyse hepsi memnun. Yapılmış olan testler de bunu gösteriyor zaten. Çoğu testte 1. ya da ön sıralarda. Ben de bu lastikten almayı düşünüyorum açıkçası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle58

Bende lastik almayı düşünen ve araştıran biri olarak konudaki mesajların çoğunu okudum. Bu lastiği kötüleyenlerin neredeyse hepsi Primacy 3 kullanmış ve onu kötülüyor. P4 kullanmadan neden ön yargı ile hareket edip hiç kullanmadıkları bir lastiğe kötü diyorlar anlamış değilim. Primacy 4 ü Kullananların da neredeyse hepsi memnun. Yapılmış olan testler de bunu gösteriyor zaten. Çoğu testte 1. ya da ön sıralarda. Ben de bu lastikten almayı düşünüyorum açıkçası...
    Aslında haklısın.

Ben de primacy 3 eskitip pek memnun olmayanlardanım.

Aslında kötü lastik değil lakin michelin olunca insan büyük beklentiye giriyor.

Primacy 4 uygun fiyatlı olsa alırdım. Almadım Falken aldım. Daha ucuza p3ten hiç bir farkı yok ve ıslakta daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Goodyear EGP kadar sessiz ve kuruda ondan çok daha iyi tutuyor. Islak denemedim. EGP kendini geliştireceğine, daha ucuz diye saçma sapan 3 kanallı versiyonu piyasaya itelediği gün gözümde bitmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stasi

Goodyear EGP kadar sessiz ve kuruda ondan çok daha iyi tutuyor. Islak denemedim. EGP kendini geliştireceğine, daha ucuz diye saçma sapan 3 kanallı versiyonu piyasaya itelediği gün gözümde bitmişti.
    Babamın jettada EGp var tabi ben dikkatli davranıp 4 kanallı versiyonunu aldım. Zaten 3 kanal ile 4 kanal arasında AB etiketlerinde bile farklılık mevcut. Benim jetta da Primacy 4 var. Ebatlar birebir aynı.

Sessizlik konusunda ikisi de muzazzam. Özellikle 4 yıldır kullandığım continental pc5 ile kıyaslarsam çok çok sessizler.
    Kuru zaminde egp de iyi ancak primacy 4 biraz daha agresiz.

Orta hızlarda direksiyonu seri şekilde sağ sol yaparak aradaki farkı gördüm. EGP daha fazla salınım yaparken primacy 4 ile araç daha hızlı tepkiler veriyor ve daha çabuk topluyor. Fren mesafesinde fark bir miktar daha fazla primacy 4 önde. Acil fren anında en güven duyduğum lastik oldu primacy 4.

Islakta yağmurlar başlayınca göreceğiz ama testlerde ıslakta frenleme ve ıslakta tutunmada 1. olmuş oda yeter :)

• andios kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi, uzun soluklu virajlarda da egp’ deki yana yatma eğilimi yok bunda. Ray gibi girip çıkıyor ve direksiyonu yola anında iletiyor. Michelin bu sefer on numara lastik yapmış. Alacak arkadaşlar, özellikle egp’ den geçecekler düşünmeden alsın. Eksiği yok, artısı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stasi -- 15 Eylül 2018; 14:7:49 >
  • Primacy 3 kullanmak beni değil primacy serisi komple Michelin'den soğuttu. Yol tutuşu berbat, aşırı kayıyor, yol gürültüsü ve yakıt tüketimi de berbat. Zaten bir lastikten başka ne beklenirki. Tutuş, ses, tüketim hepsinden sınıfta kaldı benim gözümde. Kışlıkları taktırınca oh be diyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herzaman forum sitelerine güvenilmemesi gerektiğini bu başlıkta anladım.Herkes kafasına göre sallıyor primacy 3 ile Antalya-Ankara Ankara-İskenderun Antalya-Bodrum gibi rotalarda toplam 65bin km yol yaptım. Yüksek hızlarda kullandım memnun kaldığım için primacy 4 aldım.Memnunum. Saygılar
  • Primacy 4 900 lira tanesi ne diyorsunuz 215/55/17

• 4 yıllık conti 5 kullanıcısıyım.

ilk 2 senesi iyiydi.

son 1,5 yıldır konfor bitti. 120 ile giderken vuu vuu diye ses yapar oldu. mıcırlı yollarda içerde göğüste kapılarda tıkırtı arttı. kalkışlarda asr devreye girer oldu.

Bana michelin primacy 4 önerir misiniz?

• elmaarmutportakal kullanıcısına yanıt
    Çoook pahalı
    Alın bir FALKEN ZE310 geçin,çok başarılı lastik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero01

4 yıllık conti 5 kullanıcısıyım.

ilk 2 senesi iyiydi.

son 1,5 yıldır konfor bitti. 120 ile giderken vuu vuu diye ses yapar oldu. mıcırlı yollarda içerde göğüste kapılarda tıkırtı arttı. kalkışlarda asr devreye girer oldu.

Bana michelin primacy 4 önerir misiniz?
    Bende 5 yıla yakın conti pc5 kullandım. dediğiniz gibi ilk 1-1,5 yıl iyi gibi geldi sonra lastik sertleşti, tutunmamaya başladı.

Zaten lastik ses seviyesi 72db. En sesli lastiklerden.

Ardından michelin primacy 4 taktırdım ve yaklaşık 10bin km kullandım. O lastiklerle birlikte aracımı sattım.

Ben bu güne kadar Bridgestone Turanza ER300, Hankook Ventus Prime 2, Continental PC2 ve PC5 gibi lastikleri deneme fırsatım oldu. (205 55 R16 91V)

Bunların arasında en iyi michelin p4.

Ben tavsiye ederim.

Not : Lastiklere canımızı, ailemizin canını emanet ediyoruz. Düşüncem alınabileceğinin en iyisi en güvenlisi olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 27 Kasım 2018; 7:22:42 >

• zero01 kullanıcısına yanıt
    Mart ayında 225 45 17 ölçülerinde aldım 14.000 km kullanıp geçen hafta kışlıklara geçtim. Ben çok memnun kaldım lastiklerden. Tavsiye ederim kesinlikle
  • adanada michelini en uygun nerden taktırabiliriz?

• Michelin dedin mi ? 45.000km'den geriye saymaya baslayacaksin.
    40.000km den sonra rahatsız edici güvensizlik ortamı yaratir, sesi artar, kullanıma göre 40-50 arasi değişirsiniz.

Çatlamasıni gördün mü çıkar at çöpe...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 29 Kasım 2018; 17:34:33 >
  • Arkadaşlar primacy 4'ün bir tane bile primacy 3 ile karşılaştırmasını bulamadım. Buda bana sanki primacy 3 ile arasında bir fark olamayacağı kanısına vardırdı.
    Bu konu hakkında bir bilgisi olan veya detaylı bir test sonucu bilen var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: giogo

Arkadaşlar primacy 4'ün bir tane bile primacy 3 ile karşılaştırmasını bulamadım. Buda bana sanki primacy 3 ile arasında bir fark olamayacağı kanısına vardırdı.
    Bu konu hakkında bir bilgisi olan veya detaylı bir test sonucu bilen var mıdır ?
    demekki adamlar 3 den esinlenmeyip baştan tasarlamişlar.. bundan dolayi olabilir mi?

• dewr kullanıcısına yanıt
    Ne diyosun güzel kardeşim. Primacy 4, primacy 3’ten sonra çıkan bir üst model ve insan ister istemez ne gibi farkları olduğunu merak ediyor. Michelin demiyorki, primacy 4, primacy 3’ten şu kadar daha fazla yol tutuyor, şu kadar ıslak yolda fazla performansı var. Ve michelin dışında başka diğer kuruluşlarında primacy 4 ile primacy 3’ü profesyonel bir şekilde karşılaştırmamış.

• giogo G kullanıcısına yanıt
    ne diim güzel kardeşim.. primacy 3den farkli bir lastik olduğu için hicbir yerde karşılaştırılmamış gayet doğal bir durum.

Adamlarin primacy 4 ile ilgili en buyuk reklam slogani yeniykende eskiykende ayni performans ve +18000 km daha fazla yol vaadi..

tonla testtede ilk 3 de..

• 15 gün önce 205 55 16 ebatlarında 4 adet primacy 4 taktırdım bana fazla yol sesi yapıyormuş gibi geldi, kullanan arkadaşlarda durum nedir?

• Herkes fikrini paylaşmış olumlu veya olumsuz.
    Olumsuzlara katılıyorum, prim3 kullanıcısı olarak 8 bin km yol yaptım yapmayada devam ediyorum yok böylebit lastik.

Begenmediğiniz bridgestone yola öyle bir tutunuyor ki anlatamam.
    Tamamen reklam şişirmesi bir lastik. Prim4 ün çok iyi olcagını sanmıyorum, 18 bin km yola tutunmadan gidilcek anlaşılan.

Lastik 68 dp yarine 71 dp olsun ama yola tutunsun.
    crossclimate Farklı birşey degil onuda kafadan eleyin.
    Goodyearın eşdeger lastiği daha iyi.

Nasip kısmet olursa, fikrim degişmezse michelin pilot 4 almayı planlıyorum, pist koşullarını baz alarak üretilen lastik beklentimi karşılamazsa michelini tamamen kafamdan silerim daha iyi lastik çıkarana kadar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.