Şimdi Ara

YENİ METİN BELGESİ OLUŞTUR SEÇENEĞİ KAYBOLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar masaüstüne sağ tıklayıp yeni-metin belgesi oluştur seçeneği kayboldu yardımcı olursanız sevinirim..görüşlerinizi bekliyorum...şimdiden teşekkürler...

• Çözümü vardır elbet ;ama ben bilmiyorum. Sistem dosyalarının zarar gördüğü muhtemel. Sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin..
  • http://www.dougknox.com/xp/fileassoc/xp_txt_fix.zip

bunu çalıştır. Yeniden başlattığında sorunu çözmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan B. -- 28 Eylül 2006; 15:51:39 >
  • sorunlar keşke hep böyle olsa
  • Ne oldu şimdi, arkadaş sorununu çözdümü..?
  • sesi çıkmadığına göre çözdü galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pdf de yazdır tuşu aktif değil
    18 yıl önce açıldı
    Not Defteri Simgesi Değiştirme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tşk ederim. Allah bu regeditten razı olsun..
  • arkadaşlar mausu sağ tıkla -YENİ-METİN BELGESİ"OLAN YERE GELİYORUM.SAĞ TIKLIYORUM."YETNİ METİN TXT" OLARAK ÇIKIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: alia

arkadaşlar mausu sağ tıkla -YENİ-METİN BELGESİ"OLAN YERE GELİYORUM.SAĞ TIKLIYORUM."YETNİ METİN TXT" OLARAK ÇIKIYOR

Dosya sonunda gözüken dosya uzantılarından bahsediyorsun sanırım. Bu bir sorun değil.

Şurdan düzeltebiilrsin:

Başlat | Ayarlar | Denetim Masası | Klasör Seçenekleri | Görünüm | Dosya ve Klasörler | "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneği seçili olmalı.
  • Gokhan B. G kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Allah senden razı olsun. Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama birileri faydalanır belki. Özel bütçeli bir kuruluşta muhasebe personeli olarak görev yapıyorum beyanname programı verilerimi excell den almadığı için daha önce zengin metin belgesi kullanıyordum ancak türkçe karakterlede hata veriyordu verdiğin kayıt defteri verisi sayesinde sorunsuz aktarım sağladı. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.