Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.103
Cevap
86
Favori
875.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drac49

Arkadaşlar aracın bagaj bölümünden TIRLAMA gibi bir ses geliyor. Sanki yedek lastiğin içine yerleşen halıflex kaplamadan geliyor gibi! Forumda daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Yardım!

Sarsıntılı ve titreşim oluşturacak yollarda mı ses geliyor?
  • mertyoldas M kullanıcısına yanıt
    paketleri firma ile anlaşarak ayarlayabiliyorsunuz, ki bu biraz (5 aycık!) beklemenize sebep oluyor. ben 2013 Privilege EDC 1.5 dci arabama zenon pk, açılır tavan, navigasyon arkamys, metalik renk ve geri görüş kamerası eklettim. teknoloji paketindeki şerit takip sistemi dikiz aynasının kendinden kararması özelliğini kaldırdığı için (firmanın servisinde bu şekilde söylediler) ve bizim yollarımızda şeritlerin yolları takip etmediğinden :) (Bkz eryaman girişinin istanbul yolundan şeker fabrikasına gelmeden önceki kavşak girişi) şerit takip sistemini dahil ettirmedim.
    yani parayı verdiğinizde oturup ayrıntılı olarak ne istediğinizi anlatır ve biraz sabırlı olursanız aracınızı nasıl isterseniz alabiliyorsunuz.
    Eğer MST alma kararı vermeye çalışıyorsanız hararetle tavsiye ederim. @mertyoldas
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

Arkadaşlar aracın bagaj bölümünden TIRLAMA gibi bir ses geliyor. Sanki yedek lastiğin içine yerleşen halıflex kaplamadan geliyor gibi! Forumda daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Yardım!

Evet titreşim oluşturacak yollarda ses geliyor. Ben bagaj üstü pandizottan geldiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Evet titreşim oluşturacak yollarda ses geliyor. Ben bagaj üstü pandizottan geldiğini düşünüyorum.

Stepnenin ortasındaki plastik vida gevşemiş olabilir yada stepne çevresinde serbest hareket edebilen bir şey olabilir. Stepneyi örten kapak pek ses yapacak gibi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsarman

quote:

quote:

Selamlar,

Bisiklet konusunda bende birkaç şey eklemek isterim,
    geçende araç üstü bisiklet bağlama aparatı aldım.

Thule - Rapid Systeme 757 (Dikey Barlar)
    http://www.youtube.com/watch?v=sY9lVgfNORU

Thule FreeRide 532 (3 Adet)
    http://www.thule.com/en/TR/Products/Bike-Carriers/RoofCarriers/Thule-FreeRide-532

Dikey Barlar Toplamda 100 kg taşıyabiliyor. FreeRide ise kendisi 3,5 kg ve max. 17 kg ye kadar bisiklet taşıyabiliyor. 3 bisiklet ve aparatlar için toplamda 60kg yük oluyor yani.
    Ama 130 km/h hız limiti vermiş kataloğunda.

Taktıralı daha 1 hafta oldu. Pek bi sıkıntı yaşamadık. Alıştıktan sonrada bisikleti takıp sökmek çok kolay.

Henüz fotoğrafını çekemedim. Çekince onuda buradan paylaşacağım.

Ayrıca Thule İzmir bayisi ile konuştuğumda, bagaj üstü olanları MST' lere takamıyorlarmış. Bizim bagaj kapağının alt kısmı platik ve kalın olduğu için o aparatların kancalarını altta takacak yer yokmuş. Ben zaten bagaj üstü olanlardan pek hoşlanmadığım için öylesine sormuştum.

Bisiklet konusuna ilgi biraz az biliyorum ama bugün 3 bisikletide MST' ye yükleyebildim sonunda. Paylaşmak istedim...

Bir resim daha

Resimler için teşekkürler. Çok yakışmış arabaya.
    Yurtdışında insanlar 2 günlük tatile bile götürüyorlarmış bisikletlerini. bizimkiler bodrum nöbeti tutsun!
    Dikey barlar ve taşıyıcıları nereden ve kaça aldınız?

• quote:

" 2012 model Megane 3 Sport Tourer aracımda USB li radyo CD çalar ünitesi bulunmaktadır. Direksiyon üzerindeki kumandadan kayıtlı radyo istasyonları arasında gezmek maalesef mümkün değildir. Hafızadaki istasyonları seçmek için radyo üzerindeki tuşların kullanılması dikkati dağıtmakta ve bu durum büyük bir risk unsuru oluşturmaktadır.

Ayrıca Audio ayarlarında Bas Tiz ayarlarının yanında orta sesleride ayarlayan 1 Khz frekansındaki Mid seçeneği bulunmamakta, dolayısı ile ses kalitesi önemli ölçüde düşmektedir.

Can güvenliği, radyo CD çalar ünitesinin daha verimli kullanılabilmesi ve müşteri memnuniyetinin korunması açısından bu seçeneklerin yeni bir yazılımla eklenmesi hususunu önemle rica ederim.

Saygılarımla,
    Oktay"

Şöyle birşeyler yazdım, bakalım ne cevap gelecek.

mesajı beğen tuşunu bulamadığım için cevap yazmak istedim. teşekkürler. mesajınızı kopyalayarak kendi adıma da göndermek istiyorum, müsaadeniz varsa.

• Tabii ki kullanabilirsiniz, memnun olurum
  • Tüm MST ci arkadaşların Kurban Bayramı kutlu olsun.
  • Herkese iyi bayramlar diliyorum.
    Bugün arabayı iyice temizleyip bıraktım.
    Gözüme önce farlardaki yanma denk geldi, bu konuda garantiden değişim mümkün mü, sanki bir arkadaş servise gitmişti bu konuyla ilgili.

Bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monerr

quote:

Orijinalden alıntı: monerr

İşte bunlarda çektiğim fotoğraflar.

Arkadaşlar. 2. yıl bakımı için gittiğimde serviste farları da değiştirdim. Garantiden sıkıntı olmadan değiştirdiler. Bilginiz olsun.
    Bu sıkıntı başka kimde var bilmiyorum ama bir süre sonra tekrarlayacağı kesin. Bu sorun yüzünden servise fazla başvuru olmadığını bu sebeple renault'un bu parçayı iyileştirme için çalışma yapmayabileceğini öğrendim.
    Bu sorunu olan tüm arkadaşlar bu konuda özellikle kayıt bırakarak servise başvururlarsa belki renault harekete geçer ve önlem alır.

Monerr değiştirmiş. Sanırım gündüz farları plastiği yakıyor. Merak ettiğim makyajlı kasa led gündüz farı kullanan araçlarda yanık oluşan var mı? Eğer yoksa gerçekten gündüz farından kaynaklanıyor demektir. O zaman farlar garantiden değiştikten sonra led ampule çevirmek aynı sorunun oluşmasını engelleyebilir.

• ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler, tatilden sonra giderim bende.
    15 Aralık'ta garanti bitiyor, masrafı bana yazmadan halletmek lazım.

Ampuller de farklı bir çeşit yapmak lazım, bakalım servis ne diyecek bu işe. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mst eses M kullanıcısına yanıt
    Geçen sene toplamda 1.000 TL civarına almıştım. 2 Adet bar ve 3 Adet bisiklet aparatı. Detayları mesajda var.

İzmir' de Thule bayisinden almıştım. İletişi bilgileri aşağıda.
    www.bisikletcumhuriyeti.com
    404 -
    http://www.bisikletcumhuriyeti.com/iletisim.asp

Sürekli kullanımda rüzgar sesi rahatsız edici ama değiyor bence.@mst eses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsarman -- 20 Ekim 2013; 1:20:21 >

• Ankara'da sabahları hava 0 derece, öğlen ise 18-20 derece. Dolayısıyla sabah evden çıkarken pek kalın giyinmiyorum ve araç ısınıncaya kadar donuyorum. Her ne kadar ısıtmalı koltuk koymasa da havalandırmadaki ek ısıtma tertibatı -adı her neyse artık- sayesinde çabuk ısınıyorum ya, araca olan sevgim bir kat daha arttı.

Ayrıca son dönemde 3-4 kez uzun yolda virajlara olması gerekenden hızlı girmek durumunda kaldım. Bu aracın yol tutuşu gerçekten çok çok iyi. İlk izlenim olarak yatıyormuş ve yoldan çıkacakmış hissi veriyor ancak bu his yanıltıcı, limitleri çok yüksek bir araç. (kendi sınıfı ve özellikleri dahilinde elbette! )
  • wolfien W kullanıcısına yanıt
    Havalandırmadaki ek ısıtma tertibat dediğiniz şeyi nasıl aktif hale getiriyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cny61

Havalandırmadaki ek ısıtma tertibat dediğiniz şeyi nasıl aktif hale getiriyoruz ?

Zaten aktif. Dikkat ederseniz bizim araçlarda sıcak hava diğer araçlara göre çok çabuk geliyor. Örneğin ben sabahları daha sitenin otoparkından çıkarken sıcak hava gelmeye başlıyor, 1-2 km öteden bir arkadaşımı alıyorum, o binerken aracın içi ısınmış oluyor. Önceki araçlarımda arkadaşı aldığım mesafede ancak sıcak hava üflemeye başlardı. Bahsettiğim ek ısıtma tertibatı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 23 Ekim 2013; 11:14:53 >
  • wolfien W kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir düğmeye basmak gerekmiyor yani ?

AC off tamı kalacak ON da mı ?
  • quote:

Evet, herhangi bir düğmeye basmak gerekmiyor. Ben genelde ısıtma için klimayı açmıyorum, AC OFF iken çalışıyor. AC ON iken kesin çalışıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

quote:

Evet, herhangi bir düğmeye basmak gerekmiyor. Ben genelde ısıtma için klimayı açmıyorum, AC OFF iken çalışıyor. AC ON iken kesin çalışıyordur.

evet motor ısınmadan motor sıcaklığına göre daha fazla ısı veriyor ama sanırım bu sistem sadece otomatik klimalı olanlarda var
  • Evet sadece dijital klimalı araçlarda var.
  • Havanın soğumasıyla birlikte st üzerindeki 17 inç v serisi lastikler daha da rahatsızlık verici olmaya başladı, resmen "taş"gibi oluyor
  • 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.