Şimdi Ara

Yeni Masaüstü Pc İçin Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam yeni bir masaüstü pc alıcağım bilgisayardan anlarım ama ''pro'' derecesinde değil o yüzden şu bilgisayarı gördüm fiyat çok önemli olduğu için almayı düşündüm
    oyun çok oynayan biriyim bende laptop oldugu için oyunlarda o istenilen performansı alamıyorum şu bilgisayar için önerileriniz nelerdir

http://www.hizlial.com/pro2000-prob320l20-a4-4000-30ghz-2gb-500gb-1gb-hd7480d-20-freedos-masaustu-pc/10346471?OM.zn=ProductView_ZoneNew&OM.zpc=10355093

Bf3 farcry3 gibi oyunları oynarmıyım veya ekran kartı işlemci ram gibi değişimler yapabilirmiyim???
    Önerileriniz İçin Şimdide Teşekkür Ederim...

• Bu bilgisayar ile oyun oynayamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden???????????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trokts

Neden???????????????????

İşlemci ve ekran kartı kötü. Ekran kartı paylaşımlı bide

• Ekran Kartının paylaşımlı olması oyunlar için en büyük dezavantaj. Bilgisayarın işlemcisine aşırı yük binecek, buda oyunda yavaşlama ve donmalara sebep olacaktır. Oynamak istediğiniz oyuna göre bir harici ekran kartı almalısınız. Benim tavsiyem
    Sapphire R9 280 DUAL-X O.C Boost 3GB 384Bit GDDR5 DX11.2 Amd Radeon Ekran Kartı (11230-00-20G)
  • Daha uygun fiyatlı bir ekran kartı isterseniz de Galaxy GT730 2GB DDR3 128Bit DX12 Nvida Geforce Ekran Kartı (G-F83GL-73GPF8HX3SNS) bu alınabilir.
  • Yani Bu Bilgisayarı Alıp Ekran Kartı Takmam Mümkünmü ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaziiim

Ekran Kartının paylaşımlı olması oyunlar için en büyük dezavantaj. Bilgisayarın işlemcisine aşırı yük binecek, buda oyunda yavaşlama ve donmalara sebep olacaktır. Oynamak istediğiniz oyuna göre bir harici ekran kartı almalısınız. Benim tavsiyem
    Sapphire R9 280 DUAL-X O.C Boost 3GB 384Bit GDDR5 DX11.2 Amd Radeon Ekran Kartı (11230-00-20G)

hocam işlemciye mi yük biniyor rame mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 14 Aralık 2014; 17:28:01 >
  • Harici ekran kartlarında ekran kartının üzerinde chipsetler var. Ornegin Fx1800 gibi. Bu chipset bir çok işlemi kendisi yapar bilgisayarın işlemcisi devreye girmez. Ekran kartı dahili (on board) olduğunda bu işlemleri bilgisayarın işlemcisi yapar bu da performansı düşürür. Daha RAM `a gelmeden performans düşer.

• Trokts kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem o bilgisayara değil. Farklı anakarta sahip bir bilgisayar.

• Yardımcı Olduğun İçin Teşekkür Ederim ''kaziiim'' ...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.