Şimdi Ara

Yeni makine alacaklar mutlaka kaçırmasın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, daha 3 gün önce bunun kadar olmasa da gayet uygun bir fiyata canon eos 650d aldım hepsiburada.com 'dan. Alışverişlerimi her zaman hepsiburada dan yaparım, çok şükür hiç sıkıntı yaşatmadılar şu zamana kadar. Forumda da her gün yeni bir makine tavsiyesi için konu açıldığını görüyorum, bence şu an kaçırılmayacak bir fırsat hepsiburada.com'da. Canon EOS 600D 18-55mm sadece 1150 lira. Üstelik 150 tl hediye çek ve finans karta 100 tl parapuan var. Makine lensi dahil sadece 900 liraya geliyor, inanılmaz bir fırsat. Yeni makine arayanlar başka hiçbir araştırma yapmadan hemen kapsın derim.

Canon Eos 600D 18-55mm SLR Dijital Fotoğraf Makinesi

• Fiyatlari tekrar yukari cekmisler,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iege kullanıcısına yanıt
    çekerler hocam, hepsiburadanın olayı o. Çok iyi takip etmek gerek, yalnız biraz önce vatan bilgisayara gittim ve şok oldum. Adamlar canon 650d + 18-55mm IS + 50mm f/1.8 'i 1400 e veriyorlar, ben o fiyata 650d + 18-55mm DC + çanta aldım ve seviniyordum ucuza aldım diye. Yalnız adamlar internete koymamış, sadece mağazadan satışı varmış, alacaklar varsa bunu da kaçırmasın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nezcafe -- 1 Şubat 2015; 6:59:24 >
  • HEPSİBURADA.COM işler yolunda giderken iyi de arızalı bir cihaz gelsin elinize bakın bakalım nasıl değiştiriyorlar..
    canımdan bezdirdiler aldığım bir medya player için..
    arızalı geldi hemen aynı gün geri gönderdim.. tam 40 gün sonra tekrar geldi.. gelen yine arızalı çıktı.. hemen aynı gün tekrar geri gönderdim ve bu sefer para iadesi istiyorum dedim.. zorla 40 gün sonra bana yeni cihaz gönderdiler.. sorunumu medya player firmasını arayarak çözdüm ve iade etmeyi başardım..aynı dönemde aldığım başka bir ürün de kırık çıktı.. onu geri bile göndermedim, lanet olsun dedim..ne bir kontrol var.. ne müşteriye sahip çıkma.. satıyorlar gerisi Allaha kalmış.... üyeliğimi sildim.. artık işim olmaz.. dikkat edin.. sorun yoksa hepsi iyidir ama sorun çıkınca hepsiburada.com adamı canından bezdiriyor

fotoğraf makinesi almaya hele hiç yanaşmayın derim..
  • En son akvaryum için birseyler alacaktım fiyat oldukça iyiydi neyse aldım, aradan 6 gün falan geçti neymiş fiyat yanlış girilmiş, ellerinde de ürün yokmuş, yani iki taraflı fiyasko, ki benzer şeyler daha öncede başına geldi, uzak durmak lazım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.