ben olsam jetta alırdım çok düşük kmli 2011 -2012 model comfort belkide highline paket tsi motor
Sıfır dizel bir araçla, ikinci el benzinli bir aracı kıyaslıyorsunuz?
yakiti bakimindan diyorsaniz aralarinda bariz fark yok performansini diyorsaniz 1.2tsi jetta nin performansini surerek gormenizi isterim.
İmkan olsa denemek isterdim.. Araç almadan önce mutlaka deneme sürüşü yapılmalı
Aynen öyle. i30 ile iki defa test sürüşüne çıktım.
Benim de bi kere koltuğuna oturmuşluğum var
Öncelikle Hayırlı Olsun.. Arabanın renlk seçimi iyi olmuş.Ben Linea'ları severim zaten güzel seçim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Linea ile tanışmam 2011 de siyah 1,3 emotion dualogic ile oldu. Ama dualogic vites pek tatmin etmedi ve büyük araç ihtiyacından dolayı 2012 de 1,6 105hp yine siyah doblo premio ya transfer oldum. Kesinlikle uzun süre binilesi bir araba ama onu da bugun K2 belgesi zorunluluğu için sattım. Kürkçü dükkanına geri geldim ve cumartesi günü kısmet olursa bu sefer beyaz renk 1,6 Lounge Linea ya bineceğim. Linea kalitesini bildiğim için yine tercihim kasa ve içi değişmiş Linea dan yana oldu ayrıca Fluence nin en boşuna 51,000 tl vermektense 2012 model sıfır Linea Lounge yi 42,000 tl ye aldım. Herkese kazasız cezasız sürüşler dilerim.
arbayı hangi ilden aldınız şu anda arba 47 bintlde bizde almayı düşünüyoruz 42ye nasıldüştü
2013 ile 2012 arasında ne fark var @ozgur81
quote:
Orijinalden alıntı: Umut Yıldız1
arbayı hangi ilden aldınız şu anda arba 47 bintlde bizde almayı düşünüyoruz 42ye nasıldüştü
İstanbuldan aldık 2012 model ama araç o yüzden 42,000 tl 2013 için ise 46,000 fiyat almıştık.
ne fark var biraz çok konuştum ama 2013 ile 2012 arasında ne fark var @ozgur81
quote:
ne fark var biraz çok konuştum ama 2013 ile 2012 arasında ne fark var @ozgur81
sadece fiyat farkı var. araçlar aynı araç eskiden aracın modeli ve muayenesi satış tarihine göre belirleniyordu ama artık imal tarihine göre belirleniyor. Ben aracı 4. ayda aldım ama fabrika çıkışı 2012 11. ay yani muayeneyi 2012/11 den 3 yıl sonra yaptıracağım. aldığım tarihe göre 5 ay erken muayene ye gideceğim o kadar :D
saolun bizde alıcazda karar veremdik 2013 urbanmı yada 2012 loungemi diye o yüzden sordum
quote:
saolun bizde alıcazda karar veremdik 2013 urbanmı yada 2012 loungemi diye o yüzden sordum
Ben ce daha donanımlı 2012 almak..
bende öyle düşünüyorum peşin fiyatımı bu @ozgur81
quote:
Orijinalden alıntı: Passenger
Diğer tüm hayırlı olsun dileklerini sunan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Bu arada koltuklar bej renginde olduğu için koltuk kılıfı aldık. Önlü-arkalı fotolarını çektim. Bir de 277 km kullanım sonrası ortalama tüketim şehir içi ve dışı karışık olarak...
MERHABA ARACINIZ HAYIRLI OLSUN AYNI ARACIN BENDE 1,3 URBAN VAR KOLTUK KILIFLARINI NERDEN TEMİN ETTİNİZ MERAK ETTIM GAYET KULLANISLI VE GÖRSELLİĞİDE BOZMAMIS BENDE TEMIN ETMEK ISTIYORUM YARDIMCI OLURSAN SEVINIRIM.
quote:
Orijinalden alıntı: HELGOD
MERHABA ARACINIZ HAYIRLI OLSUN AYNI ARACIN BENDE 1,3 URBAN VAR KOLTUK KILIFLARINI NERDEN TEMİN ETTİNİZ MERAK ETTIM GAYET KULLANISLI VE GÖRSELLİĞİDE BOZMAMIS BENDE TEMIN ETMEK ISTIYORUM YARDIMCI OLURSAN SEVINIRIM.
Ben aracı sattım ama kılıfları Mersin'de İstanbul Oto Aksesuar adı altında bir oto aksesuarcısından temin etmiştim. Telefonla ulaşabilirseniz havaleden sonra kargo çıkarabilirler sanıyorum ki size.
Yaklaşık 10 aydır 1.6 dizel linea lounge kullanıyorum. Babamda 1.3 dizel linea vardı. Sorunu olmayan bir araçtı. fakat 1.6 dizel modellerin ciddi bir klima performans sorunu var. fabrikaya da yazdım. Sonuç yok. Sorunun kaynağı motor bloğu ile radyatörler arasında yeterince boşluk olmaması. Nitekim diğer 1.6 dizel fiat modelleri incelersiniz ne demek istediğimi anlaşılır. İtalyan tasarımı olanlarda yeterince boşluk bırakmışlar. Soguk seven birisi iseniz tercih etmemek gerekir.
Siz 2012 yılında aracı alıp satmışsınız fakat şu an aynı kasasına 47,000 TL'yi gözden çıkaranlara ne demeli ?
Bu arabaya o para verileceğine benzinli de olsa full Accent Blue almak bana göre daha mantıklı geliyor.
Hocam hayırlı ugurlu olsun aracınız çok ama çok güzel bide en sevdiğim renkten ahh fotoğraflara bakarken içimden çığlık atasın geldi
Çok iyi bi seçim yapmışsınız güle güle kullanın. Bi tavsiye şu plakalıklardan kurtulun babanızın oğlumuda reklamını yapıyosunuz.Araç canavar
[size=7]MAŞALLAH
Bide hediyem olsun
quote:
Orijinalden alıntı: ErhanDemir
Hocam hayırlı ugurlu olsun aracınız çok ama çok güzel bide en sevdiğim renkten ahh fotoğraflara bakarken içimden çığlık atasın geldi
Çok iyi bi seçim yapmışsınız güle güle kullanın. Bi tavsiye şu plakalıklardan kurtulun babanızın oğlumuda reklamını yapıyosunuz.Araç canavar
[size=7]MAŞALLAH
Bide hediyem olsun
Üstad aracı sattım bile ama gene de teşekkürler. Dilekleri yeni araç için alıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Passenger
quote:
Orijinalden alıntı: ErhanDemir
[size=7]MAŞALLAH
Bide hediyem olsun
Üstad aracı sattım bile ama gene de teşekkürler. Dilekleri yeni araç için alıyorum.
Alıntıları Göster
15 Sayfa olunca hiç okumaya yeltenmedim bile ama olsun yeni araç için geçerli
konuyu tekrar hortlattık desene :) hocam pekı ne aldın
quote:
Orijinalden alıntı: HELGOD
konuyu tekrar hortlattık desene :) hocam pekı ne aldın