Şimdi Ara

YENİ LİG TV KAMPANYASI BROŞÜRÜ DE VAR!!! 41.90X16 + 75 KURULUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
19.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .TaneR.

ekospor paketi ile bu kampanyadaki kanallar arasında fark varmı ???

sana ekosporda ek hangi kanallar olduğunu yazıyorum

haber kanalı
    cnn-bloomberg-bbcworld-euronews-

sinema kanalı
    hallmark-mgm-actionmax-ve salonlar

eğlence ve yaşam kanalları
    hometv-fashiontv

çocuk kanalları
    disneychannel-nickelodion-babytvjetix-jetixplay

dünyadan seçme kanallar
    raiuno(italyan kanalı)-tv5monde(fransız)-zdf(alman)-bbcprime(ingiliz)-bir iki tanede rus kanalı var

gençlik ve müzik kanalları
    mcmtop-mezzo-vhr

belgesel kanalları
    national geographic channel-nat geo wild-zone reality-the history channel-crime and investigation

spor kanalları
    eurosport-eurosport2-ex-sailing channel-fox sports- tjk tv(bizde jokey tv olarak var)

dijital müzik kanalları
    25 dijital müzik kanalı aquavision

interaktif kanallar var

ligtv+ailecek paketinde bu kanallar yok zaten bana lig tv lazım gerisi önemli değil sinema kanalı desen evde biton dvd var :D önemli olan lig tv di istediğime ulaştım

bu arada bizim pakette toplam 222 kanal var bunların 64 radyo 158 tv kanalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_kupel -- 26 Temmuz 2007; 18:26:15 >

• tşk.ederim
  • yaklaşık 2 yıldır DTabonesiyim..lig tv+aile paketi..42 ytl...reciever kendimden...başka hiçbirşey ödemiyorum..kurulum..v.s v.s

yani bizim dhil olduğumuz paket HD yayın başlayınca nasıl olacak acaba ??
  • arkadaslar daha onceden lig tv abonesi olmayanlar (yeni abone olacaklar) icin en uygun kampanya hangisi su an?
    ss2 kartim var aslnda onunla seyretmek istiyorum sadece ancak worldcard a yapilan kampanya pahali aylik 49.

vestel in kampanyasi 41 ytl receiver bedava.
    http://www.vestel.com.tr/bayibulten/lig_tv.jpg

bu durumda daha mantikli degil mi vestel almak? ayrica worldcard 12 ay ve agustos 2008 de bitecek. vestel 16 ay olduguna gore onumuzdeki sezonun da ilk yarisi izlenebilecek heralde degil mi?
  • arkadaşlar bende bugün bir digitürk bayisine gittim. bana dedilerki ilk ay 9.9lık pakete üye ol. sonra 37 ytl'lik. lig tv'li pakete geçersin dediler. daha sonrada tekrar 9.90'lık pakete geri dönebilirsin dediler. benimde kafam karıştı.
    şu konuya bi açıklık getirmek lazım. sonra hd'yayına geçtiklerinde ne olacak bize verdikleri reciverlar. hd için bidaha reciver mı alıcaz? galiba geçmeyede pek niyetleri yok gibi.
  • 37 ytl lik lig tv paketi eski lig tv abonelerine sadece diye biliyorum ben ama? eko spor paketi 56 ytl gorunuyor sitede. o zaman o fiyatin mantigi nedir ki? digiturk bayisi soyledigine gore bir bildigi var diyecegim ama guvenilmiyor ki onlara da?
  • Demin geldiler bağladılar 41.90lık paketi.. worldcard falan hiçbir kısıtlama yok.. istediğim gibi ödeyeceğim..
    çanak-alıcı bedava dediler ama 75 lira kurulum ücreti verdim..
    Türksat'taki tüm kanallar + ligtv + ailecek paketi var bu fiyata.. 16 ay üyelik tahhüt ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aquablue

37 ytl lik lig tv paketi eski lig tv abonelerine sadece diye biliyorum ben ama? eko spor paketi 56 ytl gorunuyor sitede. o zaman o fiyatin mantigi nedir ki? digiturk bayisi soyledigine gore bir bildigi var diyecegim ama guvenilmiyor ki onlara da?

62,80 oldu
  • evet arkadaşlar hepimize geçmiş olsun.
    babam benim konuştuğum bayiden, daha önceki mesajda anlattığım şekilde, ayda 37.90ytl'ye ,kurulum ücreti ödemeden, sadece 20 ytl aktivasyon ücreti ödeyerek lig tv'li özel bir pakete abone olmuştu. bende bu olaya gözümle tanık olunca bu sabah gidip yaptırayım dedim ve malesef kampanyanın, bu sabahtan itibaren kaldırıldığını öğrendim. geçen ay o bayi 250 kurulum yaptırdığını söylüyor.
    neyse bende artık vestelin kampanyasına göz diktim. cardfinansla 2008'de ödemeye başlanıyormuş. ayda 46 mıydı neydi? 10 ytl fazla.

şu an şoktayım.
  • ya bende çanak var bu kurulum ücretinden kurtulmanın bir yolu yokmu direk gidip ben kutuyu alamazmıyım
  • arkadaşım kurulum ücreti yok yanlış yazmış arkadaşk yayınlar tuksat üzerinden veriliyor çanağın varsa sadece dekoderi kartı alıyorsun eğer çanağın yoksa kurulum ücreti veriyorsun
  • valla kuzenim aldı 2gün önce 30 ytl kutu parası ve ayda 40 ytl 16 ay abone olmak koşuluyla en uygun bu kampanya..ama onların apartmanında merkezi sistem digiturk var yani bitek kablo takıyo adam decodere... en uygun bu bence.artık modüllü kart satışı yok ama mesela ben eski üye olduğum için ben sözleşmemi uzatabilirmişim sordum öyle dediler.bende modüllü kart var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

arkadaşım kurulum ücreti yok yanlış yazmış arkadaşk yayınlar tuksat üzerinden veriliyor çanağın varsa sadece dekoderi kartı alıyorsun eğer çanağın yoksa kurulum ücreti veriyorsun

sağol arkadaşım hsbc kartı olanlara 39ytl imiş heral direk vestel bayinden kutuyu alıp eve gelip takıyorum heral birde bu karttan hepsinimi cekiolar paranın
  • uydu alıcısı olana modul ve lıg tv kartı verıyorlar ama gırıs pahalı 130 ytl sonra 39,9 ytl bana cok uygun geldı arkadaşlar herseyı nette aramayın bayılere gıdın onlar daha ıyı bılgı verıyor ben mesela tam uydu alıcımı satacaktım kı bu bılgıyı ogrendım...
  • soyuyo kardeşim bu platdformlar bizi
  • 1SENE TAHÜD EDERSEN 40 YTL VERİP ALABİLİYORSUN
    quote:

Orjinalden alıntı: enokta

uydu alıcısı olana modul ve lıg tv kartı verıyorlar ama gırıs pahalı 130 ytl sonra 39,9 ytl bana cok uygun geldı arkadaşlar herseyı nette aramayın bayılere gıdın onlar daha ıyı bılgı verıyor ben mesela tam uydu alıcımı satacaktım kı bu bılgıyı ogrendım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next-urla -- 3 Ağustos 2007; 0:04:49 >
  • en güzeli 40 ytl aktivasyon ücreti vermek (o zaman taahhüt imzalımyorsun ve istediğin zaman üyelikten çıkıyorsun) ve ekospor paketine üye olmak. diğer kampanyada sanırım 2 yıl devamlı ödemek zorundasın. verdikleri receiver da dandik.
  • TAHÜDSÜZ 2 YOLU VAR 1 MODÜLLÜ 100 YTL MODÜL ÜCRETİ 2-85 YTL KURULUM ÜCRETİ VERİP KMP (ÜYELİK BİTİNCE RECİVER GERİ VERİLEN )KURDURMAK
  • bende bugun 16 aylık cihaz hediye kampanyasına abone oldum.yalnız kart vermediler.cihazda gomulu dediler bu dogrumu?
    henuz aktivasyonum yapılmadı....
  • Gecen yıl Yapikredi World Card kampanyası ile Modullu Lig tv aylık 29.90 ytl ye aldım. 1 yılın sonun da gecen ay uyeligi mi sonlandirmak icin aradım ve işlem kaydı aldırdım. Daha sonra beni arayacaklarini

ve bir cok fırsat sunacaklarından cok emindim. Ve yanılmadım 3 gun sonra digiturk tarafından arandım. Karsımdaki kisi uyeligimi neden sonlandırmak istedigimi sordu. Bende tamamen duygusal oldugunu soyledim.

Bunun uzerine bana Lig tv uyeliginizi siz degerli musterimizi kaybetmemek adına 1 yıl boyunca tekrar 29.90 ytl den devam ettirmek istediklerini soyledi. Ben kabul etmedigimi su anda durumum iyi olmadıgı icin

iptal etmek istiyorum dedim. Bunun uzerine yeni bir teklif geldi. Kasım ayının sonuna kadar Lig tv kartı sizde kalsın biz yayınınızı donduralım. Eger o tarihe kadar yayınızı ne zaman actırmak isterseniz o zaman tekrar dan

29.90 dan Lig tv yi izleyebilecegim soylendi. Ve o zamana kadar da fatura kesilmeyecegini soyledi.EEEE tabiki bende boyle bi teklif karsısında duyarsız kalamazdım ve kabul ettim. Digiturk bunu herzaman yapiyor. Sagolasin

Digiturk..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.