merhaba uzun bir zamandır laptop bakıyorum ancak kafam çok karıştı 1.000-1.500 arası arıyorum ve sims 3 ve bir kaç eklenti paketini kaldırabilecek bi bilgisayar olması lazım ancak AMD kötü diyorlar NVIDIA ekran kartı olsun diyorlar o zaman iş karışıyor lütfen yardım edebilirseniz çok memnun olurum teşekkürler..
Ekran kartları arasında fark var fakat bu fark biraz daha ağır oyunlarda ortaya çıkar. 500gb hdd farkı da var dediğiniz gibi. Sonuç olarak ikisi de fiyatını hak eden laptoplar.Kafanıza yatanı alabilirsiniz.
Ekran kartları arasında fark var fakat bu fark biraz daha ağır oyunlarda ortaya çıkar. 500gb hdd farkı da var dediğiniz gibi. Sonuç olarak ikisi de fiyatını hak eden laptoplar.Kafanıza yatanı alabilirsiniz.
ekran kartlarında ki fark iyi mi yani peki dediğim gibi ben sadece sims 3 ve paketini yükleyip oynuycam diğer geri kalanı internet uzun zaman kullanıcağım ve değiştirmeyeceğim için de iyi bişey almak istiyorum
z500'ün ekran kartı daha iyi. Daha uzun süre güncel kalsın derseniz z500'ü alabilirsiniz. İleride Sims 4 çıkınca da en yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz bu şekilde.
ah tamam teşekkürler o zaman z500 de karar kıldım yardım ettiğiniz için teşekkürleer
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme