Şimdi Ara

Yeni Laptop Aldım Fakat Ekran Kartı Paylaşımlı Yazıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1-2 saat önce DELL Ins 5520 s21b45 aldım. (http://www.gold.com.tr/U206687/Dell-Ins-5520-S21B45-i5-3210M-4GB-500GB-W7hb-15-6inc-Notebook)
    Ürünün özelliklerindde paylaşımsız 1 GB 7670M yazıyordu fakat ekran kartının özelliklerine girdiğimde HD 4000 graphics 1700 mb paylaşımlı filan diyor. Acaba yanlış ürün mü verdiler? veya bios ayarlarını mı yapmadım?
    Bir de resim aldım:
     Yeni Laptop Aldım Fakat Ekran Kartı Paylaşımlı Yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F13 -- 28 Eylül 2012; 23:31:42 >

• hd4000 işlemcinizin barındırdığı ekran kartı, masaüstünde internette gezinirken pil çabuk bitmesin diye o ekran kartı kullanılıyor.
    sürücülerinizi kurun, oyun veya diğer ağır uygulamalarda 7670 devreye girecek.
  • Teşekkürler. Driverleri yüklememe gerek var mı sanırsam hepsi yüklü. Ayrıca bilgisayara girip derecelendir dediğimde windows aero için masaüstü performansı 5.0 diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F13

Teşekkürler. Driverleri yüklememe gerek var mı sanırsam hepsi yüklü. Ayrıca bilgisayara girip derecelendir dediğimde windows aero için masaüstü performansı 5.0 diyor.

Oyunları açarken sağ tuşa basın grafik islemci ile çalıştır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: F13

Teşekkürler. Driverleri yüklememe gerek var mı sanırsam hepsi yüklü. Ayrıca bilgisayara girip derecelendir dediğimde windows aero için masaüstü performansı 5.0 diyor.

Oyunları açarken sağ tuşa basın grafik islemci ile çalıştır

Teşekkürler. Son sorum ATI CCC yüklü değil yüklememe gerek var mı? Bilgisayarımı aldığımdan beri hiçbir şey yüklemedim. Driverler filan hepsi yüklü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.